SiolNET. Trendi Potovanja
3

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Pustolovska mama, ki s svojo malčico pleza po ameriških naravnih parkih

3

termometer

Morgan Brechler skupaj s svojo triletno hčerko planinari po ameriških narodnih parkih in njuna doživetja redno objavlja na Instagramu. Skoraj sto tisoč sledilcev želi biti del njunih doživetij.

25-letna Morgan Brechler je navdušena alpinistka, ki svojo ljubezen do gor prenaša tudi na hčerko Handlie. Že ko je bila stara nekaj mesecev, je odšla z njo na prvi izlet v narodni park. Najprej jo je nosila v nahrbtniku, pozneje pa je majhna Handlie hodila sama.

Pockets for your hands, feet & lots of spiders. #womeninthewild #trustthewild

A photo posted by ☱☲☵☶🌵arizona🌵☱☲☵☶ (@morganbrechler) on

Handlie je začela alpinistične veščine pridobivati že pri svojih 18 mesecih. "Začeli sva z manjšimi pohodi v okolici Phoenixa, kjer sva doma. Pomembno za otroke je, da so v stiku z naravo, sploh v času sodobne tehnologije," je povedala za Mail Online.

"Želela sem, da bi Handlie cenila življenje in bila hvaležna zanj. Mislim, da je najboljši način, da se to nauči, tako da raste s prijateljico naravo, zemljo. Vesela sem, da sva skupaj ustvarili vse te spomine na potovanja, kampiranja, plezanje."

Morgan in Handlie pa poleg plezanja skupaj uživata tudi v jahanju.

Morgan je povedala: "Ljudje govorijo, da se življenje konča, ko dobiš otroka. S tem se ne strinjam. Moje življenje se je začelo, ko je Handlie postala del njega. Je moja najboljša prijateljica in moj navdih. Nikogar ni, s katerim bi raje delila avanture kot z njo."

Play with toy horses. Pretend we're horses. Watch horse movies. Visit the horses. Eat. Sleep (dream about horses.) Repeat.

A photo posted by ☱☲☵☶🌵arizona🌵☱☲☵☶ (@morganbrechler) on

Med tednom Morgan študira trajnostno kmetijstvo, kot prostovoljka dela na kmetiji in dizajnira. Med konci tedna hodi na potepanja s svojo hčerko in njuna doživetja deli na Instagramu, kjer ima že več kot 92 tisoč sledilcev.

Sedona got me feelin' some type of way.

A photo posted by ☱☲☵☶🌵arizona🌵☱☲☵☶ (@morganbrechler) on

"Ni vedno tako lepo, kot je videti na fotografijah, saj je še vedno otrok. Malčki so najbolj zapletena živa bitja na tem planetu, a slabi trenutki so le začasni. Mislim, da ljudje obožujejo to, da sem mama, ki je rada s svojo hčerko. S pomočjo fotografij čutijo, da so del najinega posebnega življenja."

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin