SiolNET. Trendi Potovanja
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Pravljični oddih u konc´ sveta ob Bohinjskem jezeru

zlatoroške hiše
Oglasno sporočilo

Ob Bohinjskem jezeru se u konc' sveta skriva Dežela Zlatoroga. V Ukancu, naselju pravljičnih hišk v osrčju Triglavskega narodnega parka vas čaka jesenska pravljica. Spoznajte idealen kraj za umiritev in oddih.

Se spomnite velike lesene omare v Zgodbah iz Narnije? Takšno imamo tudi v Sloveniji! Za njenimi vrati se odpre pravljični svet. Pravljice v Bohinju odkrivajo ljudska prepričanja v moč narave med mogočnimi vrhovi Julijskih Alp, ki jih varuje beli gams z zlatimi rogovi. Dobrodošli v Ukancu ob Bohinjskem jezeru, kjer so lokalni ponudniki ustvarili Deželo Zlatoroga s posebnimi programi in doživetji za pravljičen oddih.

Jesenska sprostitev v Zlatorogovih hiškah v Ukancu

Jesen je idealen čas za zasanjano pravljico ob Bohinjskem jezeru, ki je ena najlepših ledeniških dolin Evrope. Priporočamo program 4-dnevne sprostitve od četrtka do nedelje v času krompirjevih počitnic ali v novembru v Zlatorogovih hiškah v Ukancu. Najprej nazdravite z Zlatorogovim napojem, nato pa lahko izbirate med Zlatorogovimi namigi za doživetja, od lahkotnih sprehodov ob jezeru in po bližnjih planinah do romantičnega večernega pohoda z baklami ali jutranjega energijskega doživetja Slapa Savica. Hiška v tradicionalnem alpskem slogu postane vaše jesensko gnezdece z vso opremo za popolno udobje, ko ob Bohinjskem jezeru sredi Julijskih Alp vdihujete svež gorski zrak in raziskujete okolico. Eden od večerov je rezerviran za masažo ali obisk wellness centra. Za dober okus bodo poskrbele dobrote znamke Bohinjsko, ki jih najdete v označenih restavracijah. Slastne sire, klobase in nekaj drugih kulinaričnih presenečenj lahko nakupite v Info centru Bohinj pri Ribčevem Lazu.

zlatoroške hiše

Nepozabni 4 dnevi v osrčju Triglavskega narodnega parka

Doživite nepozabne jesenske počitnice v osrčju Triglavskega narodnega parka, kjer živijo pravljice. Najlepša je ta o Zlatorogu, skrivnostnem belem gamsu, ki varuje kraljestvo Julijskih Alp, ene 10 najlepših regij na svetu po izboru založniške hiše Lonely Planet. Gorske vile v Zlatorogovih hiškah pomagajo, da je vse kot iz škatlice in vas vabijo, da odkrijete svet neokrnjene narave pod Triglavom. Bohinjci, ki živijo z mogočnimi razgledi na Julijske Alpe, ob magično modrem jezeru, sredi travnikov in gozdov, kjer že stoletja živijo pravljice, zase pravijo, da so posebni. Poznajo skrivnost narave, zato jo ohranjajo in spoštujejo. Zlatorogova zgodba je del te skrivnosti. Naj v vas prebudi ljubezen do sebe in vsega živega. Preverite, kako so drugi gostje doživeli pravljični oddih v Deželi Zlatoroga, in rezervirajte svojo jesensko sprostitev ob Bohinjskem jezeru.

Več informacij in rezervacije: Dežela Zlatoroga in Alpik Chalets, alpik@alpik.com, info@dezela-zlatoroga.si

zlatoroške hiše

zlatoroške hiše

Jesen je idealen čas za zasanjano pravljico ob Bohinjskem jezeru, ki je ena najlepših ledeniških dolin Evrope. Priporočamo program 4-dnevne sprostitve od četrtka do nedelje v času krompirjevih počitnic ali v novembru v Zlatorogovih hiškah v Ukancu. Doživite nepozabne jesenske počitnice v osrčju Triglavskega narodnega parka, kjer živijo pravljice. Najlepša je ta o Zlatorogu, skrivnostnem belem gamsu, ki varuje kraljestvo Julijskih Alp.

Nea Culpa Naročnik oglasnega sporočila je Nea Culpa d.o.o.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 14
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin