Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
19. 7. 2017,
14.20

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Terme Maribor terme PR članek

Sreda, 19. 7. 2017, 14.20

6 let, 6 mesecev

Počitnice v naravi na in pod Pohorjem: pobeg pred vročim poletjem!

Oglasno sporočilo

Ste tudi vi mnenja, da počitnice niso zgolj poležavanje na plaži, temveč priložnost za odkrivanje drugačnih lepot in novih krajev? Idilična lokacija za oddih in preživljanje prostega časa je lahko tudi dopust v slovenskih gozdovih, natančneje na Mariborskem Pohorju.

Terme Maribor | Foto:

In če ste mislili, da je Pohorje zanimivo samo med smučarsko sezono, ste se močno zmotili. V poletnem času nam pohorske strmine ponujajo številne možnosti rekreacije in sprostitve.

Terme Maribor | Foto:

Sprehajanje, pohodništvo, tek, kolesarjenje, jahanje in še mnogo več. Daleč stran od mestnega vrveža in stresnega vsakdana.

Poletje je pravi čas, da izkoristit pohorske pakete, ki so jih posebej za vas pripravili v družbi Terme Maribor. Na Pohorju ali pod njim boste svojo dušo in telo napolnili z energijo v izbranem hotelu Term, poleg kopice aktivnosti pa vas čakata tudi idilična narava in sproščujoče okolje. Nepozaben oddih, primeren za družine, pare in starostnike, bo vaše telo napolnil z novo energijo.

 

Prva all inclusive ponudba v osrčju neokrnjene narave!

Terme Maribor | Foto:

Aktivno preživljanje poletnih počitnic postaja vse bolj priljubljen način dopustovanja tako mladih družin kot parov in starostnikov. Narava je idealna rešitev za oddih pred stresom, saj lahko pozabite na vsakodnevne skrbi in se popolnoma sprostite. Prav zato so v Termah Maribor za vas pripravili posebno, all inclusive ponudbo, ki zagotavlja prvo tovrstno doživetje pri nas. Nekaj drugačnega in povsem novega, saj boste lahko all inclusive oddih prvič doživeli na 1.050 metrih nadmorske višine.

Terme Maribor | Foto:

Ob tem so posebej za vas pripravili kopico aktivnosti. Prehodite lahko energijsko pot Bolfenk in se očistite negativnih misli, zgrabite pohodne palice in se prepustite pohodniški poti, da vas ponese skozi mir in tišino pohorskih gozdov, se odpravite na organiziran pohod na razgledni Stolp ... Bodite tam, ko narava zasije v vsej svoji lepoti, in bivajte v enem izmed hotelov na Pohorju. V hotelih Bellevue, Bolfenk in Videc vas bodo razvajali z all inclusive ponudbo, ki zajema samopostrežni zajtrk, kosilo in večerjo, za povrhu pa še dopoldanski in popoldanski prigrizek. Pa še to, otroci do 6. leta starosti bivajo brezplačno! Ste se torej že odločili, kateri hotel na Pohorju boste izbrali?

Zeleni paket pod Pohorjem

Terme Maribor | Foto: Pod obrobjem Pohorja stoji hotel Habakuk, ki ponuja romantičen pobeg iz mesta, wellness razvajanje, športne aktivnosti in kulinarične presežke. Tako imenovani Zeleni paket vas bo popeljal na popoln oddih, saj se boste lahko v vročih dneh namakali v termalni vodi wellnes kompleksa, poskrbeli za svojo linijo z neomejenim vstopom v fitnes center, obiskali središče Maribora, nato pa se z gondolo odpravili na vrh Pohorja. Čez dan lahko izkoristite pohorske planinske poti in se podate do številnih naravnih znamenitosti, ki jih ponuja Pohorje. Vse adrenalinske navdušence izzivamo tudi na drzen spust z gorskimi kolesi v Bike parku Pohorje. Tiste, ki ste bolj umirjene narave, pa vabimo na sproščujočo aromaterapijo v Beauty center hotela Habakuk.

Združite prijetno s koristnim ter poskrbite, da bodo letošnje počitnice drugačne in edinstvene. Vdihnite svež zrak in se prepustite idili narave pod drevesnimi krošnjami Pohorja. Že za od 59 evrov na osebo vam je na voljo all inclusive paket na Pohorju in že od 63 evrov na osebo Zeleni paket pod Pohorjem. Pri drugem lahko ob rezervaciji več kot treh noči otrok do 12. leta biva brezplačno.

Več informacij in rezervacije na www.terme.maribor.si.
Ne spreglejte