Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
22. 6. 2016,
8.04

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogočajo Jadranka Hoteli

Foto: Jadranka Hoteli

Natisni članek

Vila Hortensia Hotel Alhambra Hotel Bellevue Mali Lošinj Lošinj Čikat advertorial

Sreda, 22. 6. 2016, 8.04

2 meseca, 1 teden

Odkrijte Čikat, brezčasen zaliv na otoku Lošinj

Vsebino omogočajo Jadranka Hoteli

Foto: Jadranka Hoteli

Še vedno iščete destinacijo za letošnji oddih? Prijetna sredozemska klima, kristalno čisto morje ter zrak, ki nosi blagodejne učinke tisočih aromatičnih in zdravilnih rastlin, vas vabijo v zaliv Čikat.

Kraj, kamor se boste želeli vrniti znova in znova

Mali Lošinj, idilično mestece na otoku Lošinj, so že pred več kot stotimi leti zaradi njegove blagodejne sredozemske klime in zdravilnih dejavnikov razglasili za klimatsko zdravilišče. Kilometer in pol zahodno od mesta se nahaja brezčasen zaliv Čikat, ki s svojo čudovito naravo in kristalno čisto vodo očara še tako zahtevnega turista. Nudi namreč vse, da poletje preživite kar se da sproščeno, saj so tu pogoji za oddih in revitalizacijo telesa idealni.

Ko se srečata popolna narava in razkošje bivanja

 | Foto:

Ponavadi ne moremo imeti vsega – idilične narave in še popolnega udobja. V zalivu Čikat jim je uspelo združiti oboje, tako se v senci borovega gozda, v neposredni bližini morja, nahajajo luksuzni hotel Bellevue, ekskluzivna vila Hortensia in butični hotel Alhambra. Vsak od njih odraža razkošje in eleganco na najvišji ravni, a vsak s svojo specifično ponudbo in individualno storitvijo, ki bo zadovoljila različne okuse in želje. Kako pa si vi predstavljate svoj letošnji dopust?

Ste za luksuz s pridihom hedonizma?

Tokratno poletje naj predstavlja popoln oddih. | Foto: Tokratno poletje naj predstavlja popoln oddih.

V zalivu Čikat se bo našla popolna ponudba za vsakogar, ne glede na to, ali vam idealen dopust predstavlja nepozabna sprostitev v najboljših wellness centrih ali pa ste bolj usmerjeni k hedonizmu, gurmanskim razvajanjem oziroma prijetnemu vzdušju v intimi.

Hotel Bellevue – zatočišče za dušo in telo

Za ljubitelje wellnessa. | Foto: Za ljubitelje wellnessa. Hotel Bellevue je edinstven kraj razkošja s skrbno izbranimi storitvami, kjer boste občutili takojšen občutek lahkotnosti. Skrbno oblikovano pohištvo in razsvetljava ustvarita posebno, intimno vzdušje za počitnice. Glavna posebnost hotela je Bellevue Spa klinika, ki ponuja kombinacijo celovitih programov za dobro počutje, ki poskrbijo za notranjo in zunanjo lepoto. Ponudba temelji na filozofiji "počasnega staranja", a vključuje neagresivno nego, brez kirurških posegov. Bellevue Spa klinika je v letu 2015 osvojila globalno prestižno nagrado za najboljše nove wellness in spa objekte v svetu.

Butični hotel Alhambra – nepozabna gurmanska doživetja

Ste nepoboljšljiv gurman? | Foto: Ste nepoboljšljiv gurman? Boutique Hotel Alhambra je član prestižne skupine hotelov Small Luxury Hotels of the World. Razkošje in brezhibne storitve na najvišji ravni dopolnjujejo skrbno izbrana vina in kosila a la carte v restavraciji Alfred Keller. Privoščite si morske specialitete, pripravljene na tradicionalen način s sodobnim dotikom, in doživite eksplozijo okusov. Posebnost ponudbe se odraža v izjemni ponudbi redkih hrvaških vin, ki jih boste vsak večer lahko okušali v hotelski vinski kleti.

Vila Hortensia – intimno vzdušje z odlično storitvijo

Če si na dopustu želite intime.  | Foto: Če si na dopustu želite intime.

Vila Hortensia je najboljša izbira za tiste, ki iščejo idilično vzdušje za intimno sprostitev, poleg tega pa se radi razvajajo z brezhibno postrežbo. Vila je obdana z lepim vrtom in ima zunanji bazen z ogrevano morsko vodo, kjer je veliko prostora za lovljenje sončnih žarkov. Na voljo sta vam izvrsten kuhar, zasebna postrežba in plaža ter luksuzne sobe, kjer se boste kar najbolje sprostili in uživali v svojih zasluženih počitnicah.

Poiščite najboljšo ponudbo zase:

www.losinj-hotels.com

T: +385 (0)51 66 11 01

E-mail: booking@losinj-hotels.com

Ne spreglejte