SiolNET. Trendi Potovanja
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger
Hotel Livada Prestige v Termah 3000 in Grand Hotel Bernardin v Portorožu

Oddih za 5 zvezdic v dveh pravljičnih kotičkih Slovenije

Oglasno sporočilo

Portorož Sava turizem

Poletje je idealen čas za oddih, na katerem vas od jutra do večera spremlja razvajanje. Predstavljajte si, da se zbudite z razgledom, ki iz vas izvabi nasmeh, dan začnete s pristnim lokalnim zajtrkom, in nadaljujete na zasebni plaži le korak do morja ali intimnem umirjenem kopališču z blagodejno termo-mineralno vodo. Popoldne si privoščite masažo v centru dobrega počutja in uživate ob sončnem zahodu v panoramskem bazenu ali ob kozarčku vina, dan pa končate z gurmanskim razvajanjem hotelskega kuharskega mojstra. Sanje lahko uresničite čisto blizu doma, v elegantnih 5-zvezdičnem Grand Hotel Bernardin v Portorožu in edinem 5-zvezdičnem hotelu v Prekmurju Hotelu Livada Prestige, ki sta del največje slovenske turistične skupine Sava Hotels & Resorts. V obeh hotelih lahko unovčite tudi turistične bone in poskrbite za oddih, ki ga zlepa ne boste pozabili.

GRAND HOTEL BERNARDIN***** - ELEGANTNA POLETNA PRAVLJICA LE KORAK DO MORJA

Porotorž hotel bernardin sava turizem

Nedavno prenovljeni Grand Hotel Bernardin se nahaja tik ob morju, med mestoma Portorož in Piran.

Vseh 241 sodobno opremljenih sob ima zasebni balkon s pogledom na neskončno morje. Vseh 241 sodobno opremljenih sob ima zasebni balkon s pogledom na neskončno morje.

Okrepčajte se z značilnim istrskim zajtrkom, ki vsebuje sestavine lokalnih dobaviteljev. Okrepčajte se z značilnim istrskim zajtrkom, ki vsebuje sestavine lokalnih dobaviteljev.

Hotel ima razkošno plažo, kjer vas čakajo ležalniki in osebna strežba. Hotel ima razkošno plažo, kjer vas čakajo ležalniki in osebna strežba.

Porotorž hotel bernardin sava turizem

Privoščite si vrhunsko wellness  razvajanje v hotelskem centru dobrega počutja Paradise Spa.

Pričakajte čaroben sončni zahod v notranjem bazenu z morsko vodo, ki ponuja panoramski razgled na morje. Pričakajte čaroben sončni zahod v notranjem bazenu z morsko vodo, ki ponuja panoramski razgled na morje.

Okrepčajte se ob specialitetah lokalnega kuharskega mojstra in kapljici žlahtnega vina v hotelski Restavraciji Sunset. Okrepčajte se ob specialitetah lokalnega kuharskega mojstra in kapljici žlahtnega vina v hotelski Restavraciji Sunset.

Unovčite turistične bone za nepozabne počitnice

V vseh namestitvah Sava Hotels & Resorts lahko unovčite svoje turistične bone in na počitnicah ustvarite spomine, ki vas bodo spremljali še dolgo. Preverite proste namestitve v najlepših kotičkih Slovenije.

HOTEL LIVADA PRESTIGE***** - BOGASTVO OBČUTIJ PREKMURJA

V Hotelu Livada Prestige doživite Prekmurje z vsemi čutili. V Hotelu Livada Prestige doživite Prekmurje z vsemi čutili.

S pogledom skozi okno sobe vas bodo medse sprejele neskončne prekmurske livade. S pogledom skozi okno sobe vas bodo medse sprejele neskončne prekmurske livade.

Lokalno obarvan zajtrk kar na balkonu vaše sobe? Zakaj pa ne! Lokalno obarvan zajtrk kar na balkonu vaše sobe? Zakaj pa ne!

Hotel Livada Prestige ima umirjeno hotelsko kopališče namenjeno le svojim gostom, kjer se lahko prepustite tudi blagodejnim učinkom termo-mineralne vode. Hotel Livada Prestige ima umirjeno hotelsko kopališče namenjeno le svojim gostom, kjer se lahko prepustite tudi blagodejnim učinkom termo-mineralne vode.

Portorož Sava turizem

Le korak stran od Hotela Livada Prestige boste popolno poletno zabavo našli tudi vsi ljubitelji vodnih vragolij. Termalni vodni park Terme 3000 poleg številnih bazenov v svojem objemu skriva tudi 4. najhitrejši tobogan v Evropi!

Portorož Sava turizem

Masaže, kopeli, tople savne, lepotna nega – prav z vsakim razvajanjem v Medico-wellness centru Thermalium boste korak bližje dobremu počutju. Svoja čutila boste lahko razvajali tudi s ščepcem Prekmurja in njegovimi blagodejnimi naravnimi danostmi.

Portorož Sava turizem

V hotelski restavraciji lahko poizkusite več kot 50 prekmurskih jedi, vsak teden pa se lahko udeležite tudi prekmurske večerje, ko so na jedilniku same dobrote: ciganska pečenka, bograč ipd. in še boljša vina. Hotelski kuharski mojstri so tedaj prav posebej čedni, oblečeni v tradicionalno prekmursko opravo, jedi pa pripravljajo in ponudijo v kotličkih in lončenem posodju.

Brezskrbna rezervacija z epidemiološko garancijo

Da bo vaša rezervacija oddiha v teh negotovih časih res brezskrbna, so v največji slovenski turistični skupini Sava Hotels & Resorts  uvedli nadstandarden set higiensko-zaščitnih ukrepov ter pripravili pogoje nakupa, ki ustrezajo aktualnim razmeram. Slednji med drugim vsebujejo 100 % brezplačno odpoved glede na epidemiološko stanje ter možnost brezplačnega premika ali odpovedi termina.

Naročnik oglasnega sporočila je Sava Hotels & Resorts. 

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin