Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
16. 7. 2021,
7.04

Osveženo pred

2 leti, 9 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek počitnice dopust Sava Hotels & Resorts Portorož

Petek, 16. 7. 2021, 7.04

2 leti, 9 mesecev

Hotel Livada Prestige v Termah 3000 in Grand Hotel Bernardin v Portorožu

Oddih za 5 zvezdic v dveh pravljičnih kotičkih Slovenije

Oglasno sporočilo

Portorož Sava turizem | Foto:

Poletje je idealen čas za oddih, na katerem vas od jutra do večera spremlja razvajanje. Predstavljajte si, da se zbudite z razgledom, ki iz vas izvabi nasmeh, dan začnete s pristnim lokalnim zajtrkom, in nadaljujete na zasebni plaži le korak do morja ali intimnem umirjenem kopališču z blagodejno termo-mineralno vodo. Popoldne si privoščite masažo v centru dobrega počutja in uživate ob sončnem zahodu v panoramskem bazenu ali ob kozarčku vina, dan pa končate z gurmanskim razvajanjem hotelskega kuharskega mojstra. Sanje lahko uresničite čisto blizu doma, v elegantnih 5-zvezdičnem Grand Hotel Bernardin v Portorožu in edinem 5-zvezdičnem hotelu v Prekmurju Hotelu Livada Prestige, ki sta del največje slovenske turistične skupine Sava Hotels & Resorts. V obeh hotelih lahko unovčite tudi turistične bone in poskrbite za oddih, ki ga zlepa ne boste pozabili.

GRAND HOTEL BERNARDIN***** - ELEGANTNA POLETNA PRAVLJICA LE KORAK DO MORJA

Porotorž hotel bernardin sava turizem | Foto:

Nedavno prenovljeni Grand Hotel Bernardin se nahaja tik ob morju, med mestoma Portorož in Piran.

Vseh 241 sodobno opremljenih sob ima zasebni balkon s pogledom na neskončno morje.  | Foto: Vseh 241 sodobno opremljenih sob ima zasebni balkon s pogledom na neskončno morje.

Okrepčajte se z značilnim istrskim zajtrkom, ki vsebuje sestavine lokalnih dobaviteljev. | Foto: Okrepčajte se z značilnim istrskim zajtrkom, ki vsebuje sestavine lokalnih dobaviteljev.

Hotel ima razkošno plažo, kjer vas čakajo ležalniki in osebna strežba. | Foto: Hotel ima razkošno plažo, kjer vas čakajo ležalniki in osebna strežba.

Porotorž hotel bernardin sava turizem | Foto:

Privoščite si vrhunsko wellness  razvajanje v hotelskem centru dobrega počutja Paradise Spa.

Pričakajte čaroben sončni zahod v notranjem bazenu z morsko vodo, ki ponuja panoramski razgled na morje.  | Foto: Pričakajte čaroben sončni zahod v notranjem bazenu z morsko vodo, ki ponuja panoramski razgled na morje.

Okrepčajte se ob specialitetah lokalnega kuharskega mojstra in kapljici žlahtnega vina v hotelski Restavraciji Sunset.  | Foto: Okrepčajte se ob specialitetah lokalnega kuharskega mojstra in kapljici žlahtnega vina v hotelski Restavraciji Sunset.

Unovčite turistične bone za nepozabne počitnice

V vseh namestitvah Sava Hotels & Resorts lahko unovčite svoje turistične bone in na počitnicah ustvarite spomine, ki vas bodo spremljali še dolgo. Preverite proste namestitve v najlepših kotičkih Slovenije.

HOTEL LIVADA PRESTIGE***** - BOGASTVO OBČUTIJ PREKMURJA

V Hotelu Livada Prestige doživite Prekmurje z vsemi čutili. | Foto: V Hotelu Livada Prestige doživite Prekmurje z vsemi čutili.

S pogledom skozi okno sobe vas bodo medse sprejele neskončne prekmurske livade. | Foto: S pogledom skozi okno sobe vas bodo medse sprejele neskončne prekmurske livade.

Lokalno obarvan zajtrk kar na balkonu vaše sobe? Zakaj pa ne! | Foto: Lokalno obarvan zajtrk kar na balkonu vaše sobe? Zakaj pa ne!

Hotel Livada Prestige ima umirjeno hotelsko kopališče namenjeno le svojim gostom, kjer se lahko prepustite tudi blagodejnim učinkom termo-mineralne vode. | Foto: Hotel Livada Prestige ima umirjeno hotelsko kopališče namenjeno le svojim gostom, kjer se lahko prepustite tudi blagodejnim učinkom termo-mineralne vode.

Portorož Sava turizem | Foto:

Le korak stran od Hotela Livada Prestige boste popolno poletno zabavo našli tudi vsi ljubitelji vodnih vragolij. Termalni vodni park Terme 3000 poleg številnih bazenov v svojem objemu skriva tudi 4. najhitrejši tobogan v Evropi!

Portorož Sava turizem | Foto:

Masaže, kopeli, tople savne, lepotna nega – prav z vsakim razvajanjem v Medico-wellness centru Thermalium boste korak bližje dobremu počutju. Svoja čutila boste lahko razvajali tudi s ščepcem Prekmurja in njegovimi blagodejnimi naravnimi danostmi.

Portorož Sava turizem | Foto:

V hotelski restavraciji lahko poizkusite več kot 50 prekmurskih jedi, vsak teden pa se lahko udeležite tudi prekmurske večerje, ko so na jedilniku same dobrote: ciganska pečenka, bograč ipd. in še boljša vina. Hotelski kuharski mojstri so tedaj prav posebej čedni, oblečeni v tradicionalno prekmursko opravo, jedi pa pripravljajo in ponudijo v kotličkih in lončenem posodju.

Brezskrbna rezervacija z epidemiološko garancijo

Da bo vaša rezervacija oddiha v teh negotovih časih res brezskrbna, so v največji slovenski turistični skupini Sava Hotels & Resorts  uvedli nadstandarden set higiensko-zaščitnih ukrepov ter pripravili pogoje nakupa, ki ustrezajo aktualnim razmeram. Slednji med drugim vsebujejo 100 % brezplačno odpoved glede na epidemiološko stanje ter možnost brezplačnega premika ali odpovedi termina.

Naročnik oglasnega sporočila je Sava Hotels & Resorts. 

Ne spreglejte