Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
5. 6. 2022,
16.00

Osveženo pred

1 leto, 10 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Portorož Harley-Davidson PR članek

Nedelja, 5. 6. 2022, 16.00

1 leto, 10 mesecev

Harley-Davidson se vrača v Portorož

Na ogled harleyjev pred LifeClassove hotele

Oglasno sporočilo

Med 9. in 12. junijem 2022 bo v Portorožu 29. evropsko srečanje H.O.G.® Rally, ki predstavlja vrhunec dogodkov na Harley-Davidsonovem koledarju. Dogodek bo odprt za vse motocikliste, organizatorji pa pričakujejo do 30 tisoč prijateljev, navdušencev in voznikov motociklov Harley-Davidson.

Foto: arhiv TZP | Foto: Foto: arhiv TZP

Središče dogajanja bo na Trgu prekomorskih brigad, pred Mind Hotelom Slovenija v Portorožu, kjer bo glavni oder s koncerti v živo, ob ploščadi pa bodo na ogled najnovejši modeli Harley-Davidson. Obiskovalci bodo lahko uživali v glasbi tudi na dveh manjših odrih na portoroški plaži in na plaži Meduza, LifeClass Hotels & Spa Portorož, kjer bo postavljen Harley Bar. Za glasbeno spremljavo bodo poskrbeli HeaveniX, Viperstone, Samuel Lucas Band, Hamo & Tribute To Love in drugi. 

Ni naključje, da se največji motoristični dogodek v Evropi po uspešno izpeljanem srečanju leta 2016 ponovno vrača v Portorož. Ta obmorska lokacija namreč ponuja idealne pogoje tako za ponosne lastnike legendarnih motornih konjičkov kot za navdušene obiskovalce dogodka, ki poleg ogleda dogodka konec tedna izkoristijo za oddih na Obali.

Foto: arhiv TZP | Foto: Foto: arhiv TZP

Po napornih vožnjah je za motocikliste za prebujanje s pogledom na morje poskrbljeno v sodobno opremljenih hotelih najvišjih kategorij LifeClass Hotels & Spa. Uživali bodo v mediteranskih zajtrkih, specialitetah z žara v Istrian Bistro & Tapas, ugodni klimi ter pestri ponudbi wellness in masažnih storitev najvišje ravni.

Iz Turističnega združenja Portorož (TZP) sporočajo, da bodo po Portorožu potekale demonstracijske vožnje, na portoroški plaži si bodo navdušenci lahko v maloprodajni vasi (shopping village) izbrali oblačila in preostale izdelke Harley-Davidson, obiskovalci pa bodo lahko obiskali tudi legendarno razstavo predelanih motociklov Custom Bike Show, ki bo na ogled v petek, 10. junija, v nekdanjem skladišču soli Grando.

Foto: arhiv TZP | Foto: Foto: arhiv TZP

Vstop na vse dogodke bo prost. Obiskovalci dogodka bodo lahko uživali v skrbno pripravljenih lokalnih dobrotah restavracije Meduza in se okrepčali s prigrizki iz bara Spuntin.  

Iz TZP dodajajo, da bo prireditev dosegla vrhunec v soboto, 11. junija, ko se bodo udeleženci z 2.500 motocikli Harley-Davidson podali na revijalno parado po Istri.

Motoristi se bodo ob 10.30 odpeljali iz Lucije proti Sečovljam, mimo Dragonje po Šmarski cesti v Koper, mimo Žusterne ob morju proti Izoli in nazaj v Portorož.

Lepo vabljeni!

 Naročnik oglasnega sporočila je ISTRABENZ TURIZEM D.D.

Ne spreglejte