Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
3. 3. 2023,
7.00

Osveženo pred

1 leto, 1 mesec

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Počitnice.si Majorka Mallorca dopust počitnice potovanje PR članek

Petek, 3. 3. 2023, 7.00

1 leto, 1 mesec

Majorka za 1. maj in poletje tudi do 30 odstotkov ugodneje!

Oglasno sporočilo
shutterstock_143192089 | Foto Shutterstock

Foto: Shutterstock

Majorka je otok v Španiji, ki vas bo zagotovo navdušil s svojimi čudovitimi plažami in prijaznimi domačini. Zato izkoristite ekskluzivno ponudbo in rezervirajte svoj prvomajski ali poletni dopust na Majorki – tudi do 30 odstotkov ceneje!

Izkušeni popotniki vam bodo znali povedati, da zamujate neponovljivo priložnost za ugodne počitnice, saj je splošno znano, da je vsak oddih, ki vključuje letalski prevoz, najbolje rezervirati približno pol leta vnaprej. Ob začetku prodaje so vozovnice najugodnejše, zato je dobro izkoristiti 'first minute' popuste – bodisi zaradi ugodnejših počitnic bodisi na račun solidnejših namestitev na destinaciji z vključenim letalskim prevozom iz Celovca ali Travisa pri Benetkah.

Rezervirajte popolne počitnice na Majorki do 31. 3. 2023 in si zagotovite neverjetne popuste do 30 odstotkov. Več informacij najdete TUKAJ!

Rezervirajte še danes in počitnikujte za pol cene!

Da vam prihranijo dragoceni čas, živce in denar pri iskanju popolnih počitnic, so v turistični agenciji Počitnice.si sestavili neverjetno ugodne počitniške pakete nastanitev v najbolje ocenjenih hotelih in apartmajih na Majorki z vključenim nizkocenovnim letalskim prevozom iz Trevisa pri Benetkah in Celovca ter s transferji z letališča do izbrane namestitve in nazaj. Na bližnjih do srednje oddaljenih destinacijah je kakovostna namestitev namreč bolj pomembna, kot izbira letalskega prevoznika, in ker polet do Majorke traja le dve uri, so nizkocenovni letalski ponudniki optimalna izbira. S Počitnice.si lahko tako na otoku sonca, smeha, zabave in naravnih lepot za prvi maj ali poleti počitnikujete tudi do 50 odstotkov ugodneje!

shutterstock_536358163 | Foto: Shutterstock Foto: Shutterstock

A pozor, posebne akcijske cene za počitnice na Majorki veljajo le za rezervacije do 31. 3.! Že iz splošne prakse je namreč znano, da se cene letalskih vozovnic dnevno spreminjajo glede na število prodanih sedežev na letalih. Bolj ko je letalo polno, višje so cene, zato se vam izplača pohiteti in izkoristiti to neverjetno ponudbo turistične agencije Počitnice.si. Akcijska ponudba velja za paket letalskega prevoza in namestitve, prtljaga in rezervacija sedežev na letalu pa sta na voljo proti doplačilu.

Izkoristite ekskluzivne pakete počitnic na Majorki, ki zajemajo letalski prevoz z nizkocenovnim ponudnikom, izbrano namestitev v kakovostnem hotelu ali apartmaju ter transfer od letališča do hotela ter nazaj. Rezervirajte do 31. 3. 2023  in si zagotovite prihranke do –30 odstotkov!

Več informacij in rezervacije najdete na spletni strani Pocitnice.si, prav tako pa jim lahko tudi pišete na info@pocitnice.si, jih pokličite na 01/ 280 30 00 ali pa se oglasite v njihovi poslovalnici v nakupovalnih centrih Supernova Rudnik v Ljubljani ter Supernova Kranj Primskovo. 

Organizirane počitnice so garancija za vaš denar!

A zakaj bi se sploh zanašali na organizirano ponudbo turistične agencije, ko pa si lahko tako letalski prevoz kot tudi namestitev poiščete sami? Razlogov je več: poleg prihranka dragocenega časa in organizacije namestitve ter vseh prevozov vam v primeru odpovedi leta turistična agencija Počitnice.si zagotavlja vračilo celotne kupnine v le sedmih dneh! Ob tem lahko paketu dodate še zavarovanje za primer odpovedi zaradi bolezni, ki znaša pet odstotkov celotne kupnine, in ste tako zavarovani z vračilom kupnine tudi v primeru, da zaradi bolezni ne morete na pot.

Poleg tega vam pri Počitnice.si oddiha na Majorki ni treba takoj plačati! Ob rezervaciji poravnate le 30 odstotkov akontacije, preostali znesek pa lahko plačate do 14 dni pred odhodom. 800 evrov za prvomajske počitnice se morda sliši veliko, a če ob rezervaciji plačate le 240 evrov, preostanek pa si razporedite do samega odhoda, bo dopust odplačan brez težav. Pa še denarnica vam bo hvaležna, da je med prazniki niste povsem izsušili.

Zakaj na Majorko?

Noben drug evropski otok se ne ponaša s tako raznoliko pokrajino kot Majorka: od rodovitnih ravnin osrednjega dela do skoraj alpskih vrhov Tramontane, idiličnih peščenih plaž na vzhodu do slikovitih razgledov s klifov na zahodu. Ne glede na to je voda na obalah Majorke po večini zelo mirna, saj je veliko zalivov, ki branijo plaže pred valovi. Številne peščene plaže so obdane z borovimi gozdički, ki omogočajo senco in so zato kot nalašč za družine z majhnimi otroki. Med družinami je še posebej priljubljena plaža v letovišču Calla Millor, med najlepše v svetovnem merilu pa sodijo tiste v mestih Can Picafort in Playa de Muro.

shutterstock_2161684797 | Foto: Shutterstock Foto: Shutterstock

Na Majorki boste na svoj račun prišli vsi: tako tisti, ki se želite zabavati, kot oni, ki bi se radi spočili in uživali na plaži. Mladi (in mladi po srcu) boste na Majorki zagotovo uživali v letovišču El Arenal na jugu otoka, saj se lahko ta pohvali s kopico izjemnih nočnih klubov ter diskotek, prav tako pa ne manjka niti barov in zabav na plaži. Zelo živahno je tudi v prestolnici Palma de Mallorca, ki ponuja popolno kombinacijo obmorske sprostitve, umetnosti in sproščene vzdušja. Palma je popoln primer čudovitega prepleta kulture in zabave, ki ga morate doživeti.

shutterstock_1260308062 | Foto: Shutterstock Foto: Shutterstock

Zmotno je prepričanje, da je Majorka namenjena zgolj zabavi in žuriranju na plaži. Največji Balearski otok se lahko namreč pohvali z izjemno urejenimi plažami, kristalno čistim morjem ter prečudovitimi mesteci in vasicami, ki jih je vsekakor vredno obiskati ter raziskati. Najlažje boste to storili tako, da za nekaj dni najamete avtomobil in otok prevozite po dolgem in počez.

shutterstock_1398830672 | Foto: Shutterstock Foto: Shutterstock

Med gorami zahodnega dela Majorke boste našli zasanjano zgodovinsko vasico Vallermossa, kjer vas bodo osupnili ozke tlakovane uličice ter pročelja fasad, ki jih krasijo lonci različnih cvetlic in začimb. Na vsakem vogalu se prodajajo tipični darovi Majorke: izdelki iz gline, lesa oljk, školjk, pa tudi biseri, saj je Majorka znana po izdelavi biserov, ki jih izvažajo na različne konce sveta.

shutterstock_330655049 | Foto: Shutterstock Foto: Shutterstock

Le streljaj stran, na pobočju, najdete umetniško vasico Deia, ki je obdana z griči in nasadi pomaranč. Agrumi vas spremljajo tudi 15 kilometrov naprej proti severu, vse do mesta Puerto de Soller, ki je skrito v idilični dolini in se lahko pohvali z neverjetnimi razgledi. Na vzhodni strani otoka pa velja obiskati zgodovinsko mesto Arta, ki je v srednjem veku igralo pomembno strateško vlogo, na kar nakazujejo številne palače iz tistega obdobja. Prav tako v srednji vek sega tudi zgodovina mesta Alcudia, ki z značilnimi tlakovanimi ulicami in renesančnimi hišami še danes ohranja svojo takratno podobo. Mesto obkroža bujno zelenje in borovci, poleg zgodovinskih spomenikov pa se lahko pohvali tudi z izjemno kulinariko, ki prepriča tudi največje gurmane.

Na Majorki oziroma po špansko Mallorci vam zagotovo ne bo dolgčas, saj slovi kot otok sonca sredi Sredozemlja in je pravi raj tako za pohodnike in kolesarje kot tudi za vse, ki si želite morskih radosti v objemu skritih zalivov in prekrasnih peščenih plaž. Rezervirajte še danes in si zagotovite počitnice na Majorki do 30 odstotkov ugodneje!

Naročnik oglasnega sporočila je Turistična agencija Počitnice.si d.o.o 

Ne spreglejte