SiolNET. Trendi Potovanja
2

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Jože Potrebuješ obiskal Baracka Obamo (foto, video)

2

termometer

Čuk vseh Čukov Jože Potrebuješ je s svojo štiričlansko družino odpotoval v Združene države Amerike. Posebnost potovanja: obisk Bele hiše in koncert na otoku pod Kipom svobode.

Jože Potrebuješ se je z ženo in hčerkama pred dnevi vrnil s potovanja po Združenih državah Amerike. V ameriškem glavnem mestu so Jože in dekleta živeli le kakih sto metrov od Bele hiše, tudi zato je Jože v šali dejal, da so čakali, da bodo srečali Baracka Obamo. "Šli smo do Bele hiše, kjer smo počakali, ali nas bo Obama prišel pozdravit. Ali pa vsaj voščit Evi za rojstni dan. Pa ni bilo nič od tega," pove Jože in izda, da so bili vsi štirje, sploh pa dekleti, zelo navdušeni nad ZDA.

Potrebuješevi so na potovanju doživeli veliko lepega: obiskali so muzej Indijancev, ki jih Jože obožuje, gospelsko cerkev in Washington, Philadelphio in New York, tam pa tudi Kip svobode, kjer se jim je zgodil prav poseben koncert. "Ko smo bili tam, sem slišal slovensko govorico. Pogovarjali so se, kdo bo fotografiral, pa sem stopil k dekletom in rekel, da bom jaz. Ko so me prepoznale, smo skupaj peli Krokodilčke," je vesel povedal Jože v prispevku za oddajo O magazin. Več o potovanju družine Potrebuješ pa poglejte v videoprispevku.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin