SiolNET. Trendi Odnosi
3

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Zakaj se spoznavati prek spleta? Zato, ker sva se midva tako našla in se poročila …

3

termometer

Sara in Žiga sta se našla na ona-on.com v svojih zgodnjih dvajsetih in se poročila v zgodnjih tridesetih letih.

Kot večina ljudi sta se tudi onadva odločila za registracijo na spletu iz dveh preprostih razlogov. Želela sta si razširiti krog prijateljev in znancev, če pa bi se med njimi pojavila tista prava oseba, še toliko bolje.

Danes znata povedati precej zabavno zgodbo, in sicer da se je na njunem prvem zmenku zgodil manjši nesporazum. Dogovorila sta se pred vhodom v trgovski center in tam menda oba tudi bila, pa čeprav drug drugega nista videla. V sedmih letih sta doživela veliko lepih skupnih stvari, tako zasebno kot poslovno, saj sta med drugim razvila svojo blagovno znamko MySpirit, ki je prva slovenska parfumarna.

Po sedmih letih sta se odločila, da svojo ljubezen okronata s poroko, ta se je zgodila 22. maja 2015 na Posestvu Brdo. Na ona-on.com smo izjemno ponosni, da smo lahko bili del njunega posebnega dne. Še več! Pomagali smo jima pri organizaciji poroke, poiskali smo partnerje, ki so priskočili na pomoč na poročni dan.

Kljub temu da je lilo kot iz škafa, se je civilni del odvijal na suhem, v Gradu Brdo, kjer je bilo okrog 100 gostov priča usodnemu DA, med njimi tudi Rebeka Dremelj. Zabavo smo nadaljevali v dvorani Splendens na Brdu, kjer organizatorka porok Petra Starbek nič ni prepustila naključju. Poskrbela je, da je bila dvorana resnično videti kot iz pravljice.

Vas zanimajo podrobnosti iz zakulisja organizacije poroke? Tukaj je nekaj zabavnih dejstev.

Ali ste vedeli?

- Da sta si zamislila 60 vabil z zemljevidi, 24 poročnih menijev, 95 imenskih kartic, 95 daril za svate. Tudi tablice z opisom hrane so bile v enakem slogu. Vse to so jima pripravili pri podjetju Kjut Dizajn, kjer delajo "kjut stvari, za najs ljudi". - Da si je nevesta Sara izbrala najdražjo poročno obleko, ki jo imajo v poročnem butiku Novias. Okrašena je s kristali in narejena iz tila, nošena je bila prvič in tako udobna, da se Sara sploh ni preoblekla. - Poroko smo začeli načrtovati šele februarja letos in porabili več kot 200 ur za priprave in dogovore. Sari in Žigi je na pomoč priskočila organizatorka porok Petra Starbek, ki je z njima hodila na sestanke, ti so bili vedno zanimivi, zabavni in zelo delovni. - Pri frizerstvu Lasek v Domžalah so Sari pomagali pri lasnih podaljških in prelivu za lase, saj si je zaželela polno poročno pričesko s pajčolanom, ki je bil dolg kar 3,5 metra. - V nasprotju s splošnim trendom, da na poroki svate zabava DJ, sta si izbrala band Karneval, ki je zabaval goste z imitiranjem Abbe, pevka pa je priredila celo mini striptiz za ženina. Postalo nam je kar malce vroče … - Da sta Sara in Žiga naslovni obraz projekta Najina zgodba – spoznala sva se na ona-on.com, ki je pravzaprav natečaj za naj ona-on par 2016, zmagovalca pa prihodnje leto dobita ona-on.com poroko.

Vabljeni k ogledu fotogalerije in sodelovanju pri sanjski poroki, ta se bo spet zgodila prihodnje leto.

P. S. Še nisi na ona-on.com? Brezplačno se registriraj in izkoristi promocijsko kodo "ujemi15" in izkoristi 50-odstotni popust na članarine.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin