Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
12. 6. 2019,
14.16

Osveženo pred

4 leta, 10 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Ona-on.com PR članek

Sreda, 12. 6. 2019, 14.16

4 leta, 10 mesecev

Tri ideje za samske, ki nočejo čepeti doma

Oglasno sporočilo

Vedno lepši dnevi nas vse pogosteje spravijo ven, v naravo, na kratek oddih med koncem tedna, na morje ali v gore. So tvoji prijatelji polno zaposleni z načrtovanjem preživljanja konca tedna s svojo boljšo polovico, družino ali družbo, ti pa nimaš pojma, kaj bi čez vikend? Zate imamo tri res dobre predloge, kako si lahko popestriš poletne dni.

P. S. Udeležba in uporaba na lastno odgovornost. Zelo hitro se lahko zgodi, da spoznaš novo družbo ali celo preskoči kakšna iskrica.

Trije predlogi za tvoj TOP dan!

Veneticom | Foto: Kateri je pravi zate? Imaš raje piknike v naravi z glasbeno skupino v živo ali izlet v prečudovite slovenske hribe? Ti bolj ustrezajo športne igre ali pa kakšen lažji pohod v ne preveč zahteven hrib? Si bolj internetne sorte? Izberi vsaj eno možnost in tvoj dan bo zagotovo lepši!

  • Izlet na Mengeško kočo in piknik v športnem centru (15. 6. 2019)

Veneticom | Foto: Že sedmi spoznavni izlet s piknikom za vse, ki si želijo sproščenega druženja v naravi. Poskrbeli smo za prav vsako minuto našega druženja od 10. ure pa vse do popoldneva. Piknik bo postregel z nezahtevnim izletom do Mengeške koče, odličnim golažem, športnimi igrami, glasbo v živo, slastnim krožnikom hrane z žara ter številnimi spoznavnimi aktivnostmi in priložnostmi, ki jih bodo vodili izkušeni animatorji. Preveri program in pridi letos tudi ti. 

Veneticom | Foto:

  • Veneticom | Foto: Gorski dan na Krvavcu (3. 8. 2019)

Za vse ljubitelje gora, narave, svežega zraka in prijetnih poletnih temperatur. Gorski dan je voden triurni izlet, ki ga končamo na tako imenovani "plaži" Krvavca, kjer nam postrežejo z zasluženo in zelo dobro gorsko malico. Po malici nas bo zabaval ansambel z glasbo v živo. Se prideš zavrtet z nami? Preveri celoten program in letos pridi tudi ti.

Veneticom | Foto:

Veneticom | Foto: Največja spletna spoznavalnica ona-on

Ona-on je slovenski spletni spoznavni portal, ki se ponaša z najdaljšo zgodovino. Vsako leto se na tak način spozna več kot tisoč parov. Ona-on je odlična popestritev dolgih in vročih poletnih večerov.

Prijavi se in se dogovori za zmenek!

Že imaš svoj ona-on profil? Izkoristi 20-odstotni popust na članarino.

Še nimaš svojega ona-on profila? Izkoristi BREZPLAČEN preizkus.

Naročnik oglasnega sporočila je Veneticom.

Ne spreglejte