Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Branka Grbin

Sobota,
30. 9. 2017,
4.22

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Orange 8,63

4

Natisni članek

The Biggest Loser Slovenija hujšanje Planet TV šov oddaja

Sobota, 30. 9. 2017, 4.22

6 let, 6 mesecev

Ptujčanka hoče z izgubljenimi kilogrami nekdanjemu fantu pokazati, kaj je izgubil

Branka Grbin

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Orange 8,63

4

hujšanje, dieta, zdravje | Foto Thinkstock

Foto: Thinkstock

Prekinitev zveze, ker ženska svojemu partnerju ni več fizično privlačna, je zagotovo eden od najbolj bolečih razlogov za razhod. Na lastni koži ga je izkusila tudi ena od tekmovalk novega šova The Biggest Loser Slovenija.

Za Ptujčanko je bila glavna motivacija za prijavo na tekmovalni šov The Biggest Loser Slovenija razlog, zakaj jo je zapustil fant. Dejal ji je, da mu ni več fizično privlačna, kar označuje kot najbolj žalosten trenutek v svojem življenju.

Za nameček je njena sestra model, ki se letos v finalu poteguje za naziv mis Universe Slovenija 2017.

A nekdanji fant je razlog, da se je prijavila v šov, v katerem hoče v treh mesecih postati nova in samozavestna oseba, ki bo nosila kratka krila in se sprehodila pred nekdanjim fantom ter mu pokazala, kaj je izgubil.

Gradila bo telo maščevanja

Močno željo po hujšanju, ki se rodi zaradi zavrnitve v ljubezni, je občutil že marsikdo. Resničnostna zvezdnica Khloe Kardashian je iz tega naredila pravi šov in ga poimenovala Revenge Body (Telo maščevanja, op. p.).

Khloe v oddaji predstavi kandidate, se z njimi pogovori in jih povpraša o ljudeh, ki so v njih vzbudili željo po hujšanju, ter zakaj se jim hočejo z novo postavo maščevati.

Zvezdnico so zaradi koncepta šova sicer kritizirali, češ da je to nezdravo razmišljanje in da bi si posameznik moral v prvi vrsti želeti shujšati zaradi sebe, in ne zaradi drugih. Spet drugi pa pravijo, da je vsakršna motivacija za izgubo odvečnih kilogramov in željo po izboljšanju postave ter sebe kot človeka dobra. Pomembno je le, da novo različico sebe ohranjamo in se ne vrnemo na stara pota, dodajajo.

Tekmovalcem v šovu The Biggest Loser Slovenija bo pri tem pomagala ekipa trenerjev, zdravnikov in dietetičarke, bodrila pa jih bo voditeljica Špela Grošelj, ki tudi sama zelo dobro ve, kako je imeti (pre)več kilogramov.

Spremljajte The Biggest Loser Slovenija tudi na Facebooku in Instagramu, pridružite se debati z uporabo ključne besede #BiggestLoserSLO.

Ne spreglejte