Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
9. 9. 2013,
15.18

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

partnerstvo navade odnosi

Ponedeljek, 9. 9. 2013, 15.18

8 let

Kdaj grejo moški ženskam najbolj na živce?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Ženska je lahko z moškim deset let ali pa samo en mesec, a jo bo njegovo določeno vedenje vedno znova spravilo ob živce. Le s čim jo lahko tako iztiri?

Dotikanje intimnih delov v javnosti Ženske ne razumejo moške potrebe, da si tudi v javnosti popolnoma brez sramu "popravljajo" svojega korenjaka ali se samo nedolžno popraskajo po njem. Medtem ko moški v tem ne vidijo nič spornega in je zanje to samodejni del govorice telesa, ženske ob tem zardevajo, zavijajo z očmi ali pa jih vedno znova okarajo kot majhnega otroka.

Riganje in spuščanje vetrov Naj gre za obnašanje v javnosti ali med štirimi stenami doma, ženske brezbrižno in glasno spuščanje vetrov ali riganje, sploh kadar je pospremljeno s komentarji v stilu najprej zdravje, potem kultura, preprosto spravi ob živce. Čeprav gre po moškem mnenju za najbolj naravne stvari, ženske pač mislijo, da obstajajo tudi drugi načini, kako svojemu telesu dati priložnost, da se sprosti.

Besnenje za volanom Spet kategorija, v kateri moški nesporno vodijo, ko pride do verbalnih izpadov, nekontroliranih kretenj in divjega hupanja, sploh če je za volanom drugega, motečega avtomobila ženska. Medtem ko se razburjajo in preklinjajo, na svojo sopotnico (in partnerico) naredijo popolnoma neromantičen vtis in običajno pokvarijo dan, saj se v takšnih trenutkih pogosto razvije tudi prepir, pri katerem privrejo na dan še druge moteče malenkosti.

Vulgarnost Vsak moški ima lahko svoje negativno mnenje o vsem, lahko ga tudi deli, vendar pa ni potrebe, da je pri tem vulgaren. Če kaj, potem ženske odbija vulgarnost, in moški, ki na prostaški način komentira vse okrog sebe, preprosto ni privlačen, kaj šele očarljiv.

Poveličevanje samega sebe "Pred dvema tednoma sem pobrisal prah, v soboto sem opral avto, včeraj sem kupil kruh ..." so stavki, s katerimi moški opevajo samega sebe in svoja dejanja, kot bi bili edini na svetu, ki so kaj storili. Še več, moški pogosto celo mislijo, da so se tako zelo potrudili, da si za to zaslužijo posebno nagrado, na primer mir, počitek, gledanje televizije ... in posebno obravnavo, kar zanje pomeni, da lahko do nadaljnjega ( beri, ko se jim zljubi) počivajo. Ženske ob tem zavijajo z očmi, neredko pa jim popustijo živci in izbruhne prepir.

Egoizem med rjuhami Nobena skrivnost ni, da je vsak moški zase prepričan, da je najboljši ljubimec na svetu, a če v postelji misli samo nase, za žensko ni drugega kot narcis in egoist, do katerega bo sčasoma izgubila tako spoštovanje kot zanimanje.

Ne spreglejte