SiolNET. Trendi Odnosi
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Igrače za otroke 15 odstotkov ceneje

Oglasno sporočilo

Ker prihajajo trije dobri možje, Miklavž, Božiček in Dedek Mraz, smo se v ekipi igracezaotroke.si odločili, da znižamo vse naše otroške igrače za 15 odstotkov.

Igracezaotroke_1

Na spletni strani igrače za otroke najdete samo slovenske igrače, skrbno narejene za vaše otroke.

"Izbirate lahko med najrazličnejšimi igračami, odkrijte zabavo in izberite Zabavno kolo sreče ali pa se prepustite pustolovščinam s Pustolovskimi praskankami."

Igracezaotroke_2

Naša spletna stran, na kateri združujemo lokalne slovenske proizvajalce otroških igrač, je nastala z namenom, da na eni strani podpremo manjše slovenske ustvarjalce otroških iger in igrač, na drugi strani pa vam ponudimo kakovostne, brezčasne igrače, ki spodbujajo zabavo in druženje za vso družino.

V času praznikov, ko z družino preživimo več časa, so naše igrače in igre odlična izbira.

Igrače, ki jih najdete na spletni strani igračezaotroke.si, so posebne, ideja o igrači se običajno porodi med igro in velikokrat so otroci tisti, ki sami povedo, kaj bi lahko naredili in kako. Tako običajno otroška ideja pripelje do nove igrače v naši ponudbi.

"Kdo najbolj ve, kaj imajo otroci radi, kot pa otroci sami."

Izdelki, ki jih ustvarimo, so ustvarjeni z veliko truda in smo nanje izredno ponosni. Z njimi želimo tudi vam predstaviti, da je družina na prvem mestu, da je čas za družino vedno dobro zapravljen čas ter da je za otroke pomembna naša bližina in igra z njimi.
 

Igracezaotroke_3


Vsem našim igračam smo še pred prazniki znižali ceno in tako poskrbeli za to, da jih boste še pravočasno prejeli po pošti ter se brezskrbno pripravili na obdarovanja.

"Kdo pa še rad stoji v dolgi koloni pred blagajno zadnji dan pred miklavževim?!"

Darila si priskrbite pravočasno in po znižani ceni na spletni strani igracezaotroke.si

 

Naročnik oglasnega sporočila je Igracezaotroke.si.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin