Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
8. 2. 2021,
9.28

Osveženo pred

3 leta, 2 meseca

Oglasno sporočilo

Natisni članek

horoskop horoskop PR članek

Ponedeljek, 8. 2. 2021, 9.28

3 leta, 2 meseca

Horoskop med rjuhami: čemu se ne morejo upreti

Oglasno sporočilo

Ne naredite usodne napake! Ovna ne boste očarali z dolgo predigro, tehtnice pa ne s kosmatim govorjenjem. Če boste ukazovali levu, boste prej dobili vroč prepir kot pa vročo posteljno dogodivščino. Še dobro, da nam horoskop ponudi koristne namige! Preberite, kaj je tisto, kar jim v hipu požene kri po žilah.

12media, horoskop | Foto:

Oven

Ovni radi vodijo igro. Izziv jim požene vso kri po žilah, vendar ne pozabite, na koncu morajo tudi zmagati. Zašepetajte jim na uho kaj rahlo porednega, poljubljajte jih po ušesnih mečicah in po vratu ali se jim zapeljivo sprehodite s prsti skozi lase. Ne bodo se vam mogli upreti!

Bik

Biki imajo radi razvajanje in čutne užitke. Vedno najdejo čas za dolgo predigro. Dobra novica pa je, da ni težko uganiti, kaj jim je všeč. In prav to bi morali početi vedno znova in znova. Lahko pa se zanesete, da boste vsaj toliko truda, kot ga boste vložili, tudi prejeli v zameno.

Dvojčka

Pot do srca dvojčkov (in spalnice) je tlakovana z besedami. Bodite zabavni, domiselni, nikar dvojčkov ne dolgočasite z vedno isto rutino. Če fantazirate o neobičajnem času ali lokaciji, je oseba, rojena v znamenju dvojčka, vsekakor prava oseba, ki vam bo te fantazije z največjim veseljem tudi uresničila.

12media, horoskop | Foto:

Rak

Raki s seksom izkazujejo in potrjujejo ljubezen. Zato ne mislite, da boste vroč prepir zgladili med rjuhami! Najprej je treba poskrbeti za njihova čustva, šele nato se lahko spustijo v svet strasti in užitkov. Obožujejo razvajanje, nežno in počasno božanje in veliko poljubov.

Lev

Če želite navdušiti leva, naj stoji, medtem ko ga poljubljate po nogah. Notranja stran stegen je izredno občutljiva, poleg tega pa to kraljevsko znamenje obožuje nadrejeni položaj. Osvojili ga boste tudi s komplimenti, saj radi slišijo kaj lepega na svoj račun – ali na račun svojih spretnosti!

Devica

Tudi če devico opazujete samo od daleč, ste morali opaziti, da je to eno najbolj zahtevnih znamenj. Rade poskrbijo za svoje ljubljene, zato si vsekakor lahko obetate masažo. A nikar ne polijte masažnega olja po rjuhah! Da bi iz tega nastalo še kaj več, pa boste morali dovolj jasno povedati, kako veliko vam pomeni vse, kar naredi za vas.

12media, horoskop | Foto:

Tehtnica

Ste mislili, da bi na hitro, kar v avtu? Pa ne s tehtnico! Potrebujejo nedvomne dokaze o vaši ljubezni in zvestobi, pa tudi urejeno okolje. Zato lepo posteljite posteljo, naročite velik šopek rdečih vrtnic in še prižgite kakšno dišečo svečko, če si želite, da bo v vaši spalnici kaj akcije.

Škorpijon

Škorpijonu morate najprej vzbuditi zanimanje, nato ga dolgo in spretno dražiti, navsezadnje pa morate biti pripravljeni še na precej vročo akcijo. Med rjuhami so neverjetni, vendar jih lahek plen ne zanima. Uživajo v igrah moči, sploh če se končajo v spalnici.

Strelec

Strelec je eden tistih, ki mu čustveni izbruhi in ljubosumje popolnoma uničijo libido. Po krivici ga označujejo za najmanj zvestega, saj ne vara, če ga zveza zadovolji tako mentalno kot tudi telesno. Poskrbite za občasni adrenalin in dovolj igrivosti med rjuhami, pa boste imeli izvrstno seksualno življenje!

12media, horoskop | Foto:

Kozorog

Kozorogi so ambiciozni tudi med rjuhami. Uživajo v nadrejenem položaju in so se pripravljeni zelo potruditi za vrhunske užitke. Če ste nekaj začeli, to vedno izpeljite do (sladkega) konca! Njihova manj znana erogena cona so kolena, zato jim je vredno pri predigri nameniti nekaj več pozornosti.

Vodnar

Če želite zares navdušiti vodnarja, mu nadenite prevezo čez oči. Dolgočasnega misijonarskega položaja se znajo hitro naveličati, a takoj ko se dogaja nekaj novega in nepričakovanega, jim to takoj vzbudi pozornost. Ker se navdušujejo nad tehnologijo, se bodo prav tako razveselili kakšne poredne igračke.

Ribi

Ribi imata pogosteje kot druga znamenja fetiš na stopala. Ogrejte ribi z masažo. Čeprav veljajo ljudje, rojeni v znamenju ribe, za nepoboljšljive romantike, znajo v spalnici presenečati s porednimi fantazijami. Pozor, ne bojijo se jih uresničiti, zato jim lahko brez zadržkov zaupate, o čem sanjarite. Imate vse možnosti, da se vam sanje uresničijo!

12media, horoskop | Foto:


Naročnik oglasnega sporočila je 12Media.

Ne spreglejte