Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
17. 12. 2019,
11.13

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča Petrol

Natisni članek

prazniki prazniki advertorial Petrol

Torek, 17. 12. 2019, 11.13

2 meseca, 1 teden

Brez panike: darila v zadnjem hipu, ki bodo pravi uspeh

Vsebino omogoča Petrol

Še vedno niste šli v lov za najboljšimi prazničnimi darili? Časa sicer ni veliko, vendar imamo za vas idejo, ki vam bo omogočila hiter in zelo uspešen nakup. Dovolj je, da zavijete do najbližjega Petrola.

Ponudba, zajeta v darilnih bonih DONUM, je na kožo pisana tudi najbolj zahtevnemu obdarjencu.  | Foto: Getty Images Ponudba, zajeta v darilnih bonih DONUM, je na kožo pisana tudi najbolj zahtevnemu obdarjencu. Foto: Getty Images

Pomanjkanje časa nikakor ne sme biti razlog za to, da bo vaša praznična jelka letos samevala, ali za to, da na obiske pridete praznih rok.

Da boste prav vi letos tisti, ki boste narisali največje nasmehe na obrazih svojih najbližjih, bodo poskrbeli kar na Petrolu, in sicer s pestro in raznoliko ponudbo darilnih bonov. Tukaj boste našli vse, kar potrebujete – za zagrizene športnike, avanturiste, gurmane, strastne voznike ali ljubitelje popolne sprostitve. Da, tudi taščo boste lahko zlahka razveselili.

Pravi bon za vsakogar

Da bo nakup še hitrejši, smo izbrali različne bone za pet različnih ljudi. Ko boste izbirali pravi bon, imejte v mislih osebo, ki jo obdarujete, in poskušajte odgovoriti na tri ključna vprašanja: Kakšni so njegovi konjički? Ob čem se najbolj zabava? Potrebuje protistresno terapijo?

Pričarajte posebne praznike s posebnim darilom. | Foto: Getty Images Pričarajte posebne praznike s posebnim darilom. Foto: Getty Images

ZANJO: partnerici, ženi, prijateljici, sestri ali sestrični podarite nekaj, kar ji bo ostalo v spominu vse prihodnje leto. Predlagamo bon za L'Occitane, kjer bo lahko izbirala med številnimi kozmetičnimi izdelki in očarljivimi dišavami. Nedvomno se bo razveselila tudi specialne nege rok z lakiranjem Manikira ali darilnega bona Sense Wellness. Želite, da so ti prazniki za vaju nekaj posebnega? Podarite ji razvajanje v dvoje ali bon za Zlatarno Celje.

ZANJ: če je vaš moški obdarovanec strastni navijač, se bo nedvomno najbolj razveselil darilnega bona KK Cedevita Olimpija ali NK Olimpija. Če rad zahaja v hribe in je na splošno velik ljubitelj snega in smučanja, izberite bon za Krvavec ali Roglo. Se napaja z adrenalinom? Potem lahko izbirate med kar petimi ponudbami: letenje v vetrovniku Logatec, letenje v dvosedežnem letalu, Zip line Bovec, polet z jadralnim padalom in adrenalinski rafting na Soči.

ZA MAMO IN OČETA: ker tako skrbita za vas in za vso družino in ker si resnično zaslužita malo okrepčilnega oddiha, jima podarite kakšen bon za razvajanje. V ponudbi DONUM boste našli bone za Terme Snovik, Laško, Čatež, Vivat in Zreče.

ZA OTROKA: za najmlajše bo darilni bon prava mala pustolovščina, saj si bodo lahko sami izbrali najljubše darilo. Podarite jim bon za trgovini Baby Center ali Pikapolonica. Če radi berejo, pa bodo veliko dobrega čtiva našli tudi z darilnim bonom za DZS ali Mladinsko knjigo. Malo večji otroci se bodo nedvomno razveselili bona za Kolosej.

ZA TAŠČO: čeprav je na prvi pogleda najtežje izbrati darilo za taščo, vam bo DONUM olajšal odločitev. Predlagamo, da jo razveselite s kakšnim bonom za wellness, gledališče ali kakšno gurmansko razvajanje. Če je rada urejena in obožuje kakovostno kozmetiko, je bon za L'Occitane zadetek v polno.

Potrebujete še več idej? Prelistajte knjižico darilnih bonov. 

Za praznike svojim najbližjim podarite popolno darilo - izbrano doživetje iz bogate ponudbe darilnih bonov DONUM. Bon poiščite kar na najbližjem Petrolu.    | Foto: Getty Images Za praznike svojim najbližjim podarite popolno darilo - izbrano doživetje iz bogate ponudbe darilnih bonov DONUM. Bon poiščite kar na najbližjem Petrolu. Foto: Getty Images

petrol | Foto: Za praznike svojim najbližjim podarite popolno darilo - izbrano doživetje iz bogate ponudbe darilnih bonov DONUM. Bon poiščite kar na najbližjem Petrolu.

Darilni boni DONUM izpolnijo še tako skrite želje, zato se med božičnim nakupovanjem letos ustavite še na najbližjem Petrolovem prodajnem mestu. Tam vas čaka široka ponudba praktičnih darilnih bonov za staro in mlado, ki bo poskrbela, da bodo prazniki še bolj čarobni.

 

božič darila
Trendi Ideja za praznike: praktična darila, ki bodo pravi uspeh
Ne spreglejte