SiolNET. Trendi Odnosi
0,23

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Bodo otroci Miklavža, dedka Mraza in Božička letos videli le prek spleta?

0,23

termometer

Božiček prek spleta |  | Foto: Airbnb/Cover Images
Foto: Airbnb/Cover Images

Vse bolj je očitno, da bodo letošnji decembrski prazniki drugačni kot do zdaj. Druženje je odsvetovano, kako bodo torej svoje delo opravljali decembrski dobri možje?

Bližajo se decembrski prazniki, ki bodo očitno zelo drugačni kot prejšnja leta. Težko je namreč verjeti, da bodo otroci od blizu pozdravljali decembrske dobre može ali jim celo sedali v naročje.

Srečanje z Božičkom in prebiranje pravljic z njegovo ženo

Na platformi Airbnb so se zato odločili, da vsem, ki se nočejo odpovedati druženju z Božičkom, to vendarle omogočijo. Po drugi strani želijo pomagati vsem, ki v kostumih decembrskih mož služijo denar za preživetje, letos pa jim grozi, da bodo ostali brez dohodkov.

Božičkova vas 2020 Trendi V Božičkovi vasi tarnajo: "Božič je v nevarnosti" #video

Prek Airbnbja je tako mogoče zdaj kupiti spletno srečanje z Božičkom, ki se v vaš dom oglasi iz Laponske, v ponudbi pa so tudi druga božično obarvana doživetja: tečaj priprave prazničnih koktajlov, petje božičnih pesmi z zvezdnikom z Brodwaya ali prebiranje božičnih pravljic z gospo Božiček.

Božiček prek spleta | Foto: Airbnb/Cover Images Foto: Airbnb/Cover Images

Večina doživetij, ki jih je mogoče kupiti prek Airbnbja, poteka v angleščini - po eni strani je to prav priročno, če želite z otroki povaditi ta jezik, medtem ko malčki od takšnega doživetja ne bodo odnesli prav veliko.

Na splet prihajajo tudi slovenski dobri možje

A to ne pomeni, da bodo letos ostali brez praznikov. Kmalu naj bi namreč zaživel slovenski spletni portal Dobrimozje.si, ki ima podobno misijo kot božična doživetja na Airbnbju: prinesti decembrske praznike v slovenske domove.

Kot pove že njegovo ime, bodo na tem portalu domovali vsi trije decembrski dobri možje, ki jih poznamo v Sloveniji: Miklavž, dedek Mraz in Božiček. Ustvarjalci pravijo, da bo mogoče pri njih naročiti personalizirana videosporočila, ki jih bodo dobri možje posneli za otroke, lahko pa se bodo z njimi pogovorili tudi prek videoklica in jim tako zaupali svoje letošnje želje.

Preberite še:

hrana Trendi Ste vedeli, za koliko se v povprečju zredimo med prazniki? #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 3
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin