Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
15. 4. 2015,
10.20

Osveženo pred

2 meseca

Vsebino omogoča MasterCard

Foto: Thinkstock

Natisni članek

MasterCard Slovenija nagrada advertorial

Sreda, 15. 4. 2015, 10.20

2 meseca

Potepajte se z nami in osvojite 100 evrov!

Vsebino omogoča MasterCard

Foto: Thinkstock

Osvojite 100 evrov za reportažo, fotografijo ali video. Vsak mesec bomo izžrebali pet srečnežev, ki bodo z nami delili lepe trenutke z vaših izletov.

Kar nekaj kilometrov smo do danes že naredili skupaj. Tudi vi, dragi bralci, ljubitelji potepanj in Slovenije, se pridno angažirate. Z nami ste delili izjemne trenutke, ki ste jih doživeli. Prišli so pomlad, daljši dnevi, sonce in prijetne temperature. Vse tisto, kar nas zvabi na plano in na izlete. Zato bo priložnosti, da romantične, adrenalinske, nepozabne, samo vaše edinstvene trenutke še raje delite z nami. Vaš trud pa ne bo spregledan.

MasterCard, ki je pokrovitelj rubrike Odkrivaj Slovenijo, bo zdaj še posebej nagradil vsak mesec enega izmed vas. Podaril bo po eno brezstično kartico MasterCard s prednaloženo vrednostjo 100 evrov dobroimetja. Kaj to pomeni? Ja da boste lahko zasluženo nagrado porabili za karkoli in kjerkoli, kjer je možno plačilo s kartico MasterCard!

Ob glavni nagradi pa vsak mesec podarijo še štiri praktične nagrade. Tako, pot pod noge in ujemite prijetne trenutke v potopis, fotografijo ali kar v video. Pošljite nam jih in spremljate, ali ste med srečnimi nagrajenci. Berite pa tudi naše članke in reportaže iz lepih slovenskih krajev.

Ne spreglejte