Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
15. 7. 2015,
15.18

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Si.mobil skok s padalom advertorial nagradna igra

Sreda, 15. 7. 2015, 15.18

2 meseca, 1 teden

Nobenemu potniku nismo skrivili niti lasu

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Nikoli ni prepozno, da se odločite za nepozabno doživetje, prežeto z adrenalinom in neverjetnim občutkom svobode. Ste za skok iz višine 4000 metrov?

Za sabo ima 5000 skokov in prek 200 ur prostega pada v vetrovniku. Tomaž Hrast iz društva Prosti pad ima padalstvo v krvi, je njegovo življenje in je hrana za njegovo dušo.

Adrenalina se je nalezel od svojega očeta, nekdanjega vrhunskega padalca in državnega prvaka Jugoslavije, sam pa svet iz zraka občuduje že od leta 1999.

"Najbolj od vseh mi je v spominu ostal zadnji skok v Arizoni leta 2010, kjer nas je 200 padalcev z vsega sveta v prostem padu združilo v formacijo," sicer pa ima Tomaž kar nekaj najljubših krajev za skok iz letala. Poleg Arizone, ki ga je navdušila zaradi puščave, je bilo nepozabno v Dubaju, ko je skočil nad palmo, in v Floridi zaradi tisočerih jezer in palm.

V Sloveniji mu je najlepše skakati nad Portorožem in Lescami, vendar na prvem mestu nedvomno ostaja Bovec – tja, kamor bomo 25. julija odpeljali enega izmed vas. Da, prav ste prebrali: nekomu izmed vas bomo omogočili nepozabno doživetje v družbi Si.mobilovega ultra hitrega omrežja LTE/4 G: skok s padalom nad Bovcem!

"Skok v dolino, ki jo obdajajo dvatisočaki je nekaj kar človek preprosto mora poizkusiti. Že sam polet na višino 4000 metrov ti vzame dih. Vidi se Triglav, Krn, Kanin, Mangart, ostanki soške fronte in seveda prečudovita bistra Soča," to je samo obris doživetja, ki ga bo na svoji koži občutil eden izmed vas.

Veliko več kot "samo" skok

Neverjetno, nepozabno, noro zabavno! Takšno bo poletje v družbi omrežja 4G/LTE. Julija namreč začenjamo uresničevati vaše sanje.

Začenjamo s skokom s padalom nad Bovcem, iz 4000 metrov, kjer bo tudi najlepša reka na svetu samo oddaljena smaragdna pikica.

S pomočjo Si.mobilovega omrežja 4G/LTE pa bo vaš skok še bolj razburljiv in napolnjen z mešanico vseh mogočih občutkov.

Imamo nagrajenca!

Aleš Hrastnik bo z nami skočil s padalom!

25.7.2015 bo iz višine 4000 metrov skočil nad Bovcem in tako izkoristil prvo nepozabno doživetje, ki ga omogočata Si.mobil z omrežjem 4G/LTE in društvo Prostipad.

Čestitamo!

Ne spreglejte