Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
18. 4. 2016,
15.51

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

revija Izložba Nakupovalno središče Rudnik nakupi

Ponedeljek, 18. 4. 2016, 15.51

6 let, 6 mesecev

Revija Izložba kmalu spet v nabiralnikih!

Oglasno sporočilo

Foto: Nakupovalno središče Rudnik

Jeseni so se ponudniki na področju Nakupovalnega središča Rudnik v Ljubljani združili in začeli z enotnim obveščanjem o ugodni ponudbi, trendovskih novostih in nasvetih za lajšanje vsakodnevnih opravkov. Revija Izložba Nakupovalnega središča Rudnik je zaobjela dobršen del osrednje Slovenije, brezplačno pa so jo na dom prejeli tudi številni prebivalci Dolenjske.

Zdaj pripravljajo izid nove številke revije, tokrat navdihnjene s pomladnim žarom, stilskimi nasveti za cvetlično osvežitev doma, kreativnimi napotki za zamenjavo garderobe ter namigi za edinstveno nakupovalno izkušnjo na področju Nakupovalnega središča Rudnik.

 | Foto: Nakupovalno središče Rudnik Foto: Nakupovalno središče Rudnik

Nakupovalno središče Rudnik je namreč destinacija, kjer lahko obiskovalec na enem mestu poišče vse za urejanje okolice doma, estetsko privlačno opremo za stanovanje, sodobno tehniko, vabljiv spekter modnih in športnih artiklov ter pripomočkov za nego. Da bi izboljšali nakupovalno izkušnjo, se je lani začelo komunikacijsko združevanje področja. Tako je bila izdana nova revija Izložba Nakupovalnega središča Rudnik, ustvarjen spletni portal www.nsrudnik.si in Facebook profil Nakupovalno središče Rudnik.

 

V tokratni številki zato ne zamudite zanimive vsebine, vrednostnih kuponov in nasvetov tako za gospodinje kot za gospodarje, s pomočjo katerih boste lažje našli vse, kar iščete za vaše vsakodnevne potrebe. Bralci revije bodo spet popeljani v svet neomejenih možnosti nakupovanja za družino, dom in okolico ter v svet kulinaričnih doživetij, ki bodo zapeljale tudi največje gurmane.

 

 | Foto: Nakupovalno središče Rudnik Foto: Nakupovalno središče Rudnik

Preprost dostop do Nakupovalnega središča Rudnik je omogočen tudi na spletu, kjer lahko preko spletne strani www.nsrudnik.si kadarkoli prelistate revijo ali aktualne kataloge ponudnikov na Rudniku. Ne zamudite rednih obvestil o akcijah, bonih ali razprodajah na Facebook strani Nakupovalno središče Rudnik, ob kančku sreče pa vam morda uspe ujeti tudi katero od nagrad.


Revija Izložba vas bo v nabiralnikih pričakala konec tega tedna.

Ne spreglejte