Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
30. 5. 2014,
15.30

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Nivea

Petek, 30. 5. 2014, 15.30

6 let, 7 mesecev

Pravila sodelovanja v nagradni igri NIVEA Sun križarjenje

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Objavljamo pravila sodelovanja v nagradni igri NIVEA Sun križarjenje.

Beiersdorf d.o.o., Letališka cesta 32, Ljubljana (v nadaljevanju organizator) v sodelovanju s podjetjema TSmedia, d.o.o.in Svet križarjenj, Mladen Barukčić s.p. (soorganizatorja), organizirajo nagradno igro Prijavite se in osvojite sončno križarjenje po Sredozemlju z Nivea Sun (v nadaljevanju nagradna igra), ki bo potekala od 2.6. do vključno 2.7. Nagradna igra poteka na spletni strani www.nivea.si/krizarjenje

S temi pravili in pogoji organizator in soorganizatorja določata tudi pravice, obveznosti in pogoje za sodelovanje v nagradni igri.

Kdo lahko sodeluje? V nagradni igri lahko sodelujejo fizične osebe, starejše od 18. let, s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji. V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni v podjetjih Beiersdorf d.o.o., TSmedia d.o.o. in Svet križarjenj, Mladen Barukčić s.p. ter njihovi ožji družinski člani (zakonec oziroma oseba, s katero zaposleni živi v življenjski skupnosti, ki je po predpisih o zakonski zvezi in družinskih razmerjih v pravnih posledicah izenačena z zakonsko zvezo, otroci oziroma posvojenci, vnuki, bratje in sestre ter starši zaposlenega).

S prijavo v nagradno igro udeleženec soglaša s temi pravili sodelovanja v nagradni igri in pod pogoji, navedenimi v teh pravilih.

Način sodelovanja Udeleženec lahko sodeluje v nagradni igri tako, da: na spletni strani www.nivea.si/krizarjenje v nagradnem kvizu pravilno odgovoriti na vsaj 3 od 5 zastavljenih vprašanj. Izpolni prijavnico za sodelovanje S sodelovanjem v nagradni igri se udeleženci strinjajo s tem, da se njihovo ime, priimek, in e-naslov ki jih udeleženci nagradne igre navedejo v prijavi na nagradno igro, posredujejo organizatorju Vsi izžrebanci izrecno dovoljujejo objavo svojega imena in priimka na spletni strani www.nivea.si/krizarjenje in www.siol.net in po potrebi tudi v drugih medijih, za kar od organizatorja ne bodo zahtevali plačila ali odškodnine.

V nagradni igri se upoštevajo le pravilno izpolnjene prijave s pravilnimi odgovori.

Žrebanje nagrad Nagrajenci bodo izžrebani preko naključnega žreba, ki bo potekal v prostorih izvajalca nagradne igre (Innovatif d.o.o., Poljanski nasip 6, 1000 Ljubljana), v prisotnosti tričlanske komisije. V žrebanju nagrad sodelujejo vsi udeleženci, ki v času trajanja nagradne igre pravilno odgovorijo na vsaj tri kviz vprašanja ter izpolnijo prijavnico za sodelovanje.

Komisija bo izmed vseh veljavno izpolnjenih prijavnic izžrebala skupaj enega nagrajenca in dva rezervna nagrajenca.

O žrebanju se vodi zapisnik, ki vsebuje podatke o: datumu, uri in kraju žrebanja; navzočih osebah; poteku žrebanja; izžrebani e-pošti ter uri zaključka žrebanja. Zapisnik podpišejo vsi člani komisije. Žrebanje je dokončno.

Nagrade Križarjenje po Sredozemlju za 2 osebi - Nagrajenec bo lahko izbral iz nabora križarjenj ponudnika Svet Križarjenj z destinacijo Sredozemlje v času trajanja potovanja 8 dni v terminu do konca leta 2014.

Obveščanje nagrajencev in prevzem nagrade Izžrebani nagrajenec bo o nagradi in načinu prevzema nagrade obveščen po e-pošti e-pošti oziroma po telefonu najkasneje v osmih dneh po žrebanju, seznam nagrajencev pa bo objavljen na www.siol.net in na www.nivea.si/krizarjenje. Izžrebani nagrajenec bo o nagradni obveščen s strani TS media.

Nagrajenec se mora na obvestilo odzvati v 72 urah, navedenem v pošti/e-pošti oziroma po telefonu. V primeru, da se v tem roku ne odzove, izgubi pravico do nagrade in nagrada zapade oz. se podeli naslednjemu izžrebancu.

V skladu z veljavno zakonodajo so darila, prejeta v nagradnih igrah, predmet obdavčitve. Nagrajenec mora za prevzem nagrade organizatorju predložiti: • osebni dokument (osebno izkaznico ali potni list) in • davčno številko

Akontacijo dohodnine v zvezi z nagrado bo odvedel soorganizator nagradne igre, družba TSmedia, d.o.o., ki hkrati tudi podeli nagrado.

Če nagrajenec v 30 dneh po žrebanju nagrade ne prevzame nagrade, izgubi pravico do nje brez pravice do kakršnegakoli drugega ali drugačnega nadomestila. Nagrade ni mogoče zamenjati za gotovino ali drugo nagrado, denarno izplačilo nagrade ni mogoče, niti je ni mogoče prenesti na tretjo osebo.

Organizator nagradne igre si pridržuje pravico, da ne podeli nagrade, če:

• se pojavi dvom o istovetnosti podatkov, • se ugotovi, da je udeleženec v igri sodeloval v nasprotju s pravili in pogoji nagradne igre oziroma žrebanja.

Zasebnost in varstvo podatkov Udeleženec v nagradni igri, ki se bo jasno strinjal (obkljukal možnost/ tretji kvadratek v spletnem obrazcu, ki to zahteva), da želi prejemati nadaljnje informacije s strani Svet križarjenj (Mladen Barukčić s.p.) in TS media ter prejemati NIVEA novice (obkljukal možnost/drugi kvadratek) kar pa ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri privoli, da se njegovi osebni podatki, ki jih je posredoval v tej nagradni igri vključijo v Evidenca sodelujočih v spletnih nagradnih igrah organizatorja, Zbirko podatkov o udeležencih in naročnikih soorganizatorja družbe TSmedia in zbirko uporabnikov soorganizatorja; da se ti podatki obdelujejo za potrebe obveščanja o nagradni igri, vzorčenje, anketiranje in statistične obdelave podatkov, za ugotavljanje uporabe storitev, prilagajanje ponudbe in segmentacije, za raziskave trga, obveščanje o komercialnih in nekomercialnih ponudbah, novostih, ugodnostih ter za druge trženjske namene organizatorja in soorganizatorjev ter pošiljanje dnevnega elektronskega časopisa s strani soorganizatorja družbe TSmedia. Uporabljajo se za neposredno trženje po e-pošti na navedeni e-poštni naslov ter preko telefonske številke in SMS/MMS sporočil na navedeno telefonsko številko; pri čemer gre lahko za obveščanje o novostih ter trženje blaga in storitev, ki jih ponuja organizator in soorganizatorja, kot tudi blaga in storitev, ki jih ponujajo tretje osebe, pogodbeno povezane z organizatorjem in soorganizatorjema. Organizator in soorganizatorja se zavežeta, da v razmiku 30 dni ne bosta poslala več kot 7 elektronskih sporočil in ne več kot 4 SMS-/MMS sporočil komercialne narave tretjih oseb. Omejitev števila ne velja za sporočila komercialne narave, ki jih o svojih storitvah in izdelkih ter novostih pošiljajo organizator in soorganizatorja. Vsa prejeta SMS sporočila so brezplačna. NIVEA novice se pošiljajo do 4x mesečno na elektronski naslov.

V času upravljanja osebnih podatkov ima posameznik možnost vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov v zbirki podatkov, skladno z veljavnimi predpisi. Udeleženec lahko od organizatorja in soorganizatorjev kadarkoli zahteva, da v 15 dneh trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namen neposrednega trženja. Soglasje lahko kadar koli trajno ali začasno prekliče na sledeči način: odjavo od prejemanja elektronskih sporočil udeleženec uredi s klikom na povezavo »Odjava«, ki bo sestavni del vsakega elektronskega sporočila ali. Odjavo od NIVEA novic udeleženec uredi s klikom na povezavo: http://www.nivea.si/O-nas/Odjava, ki se nahaja tudi na dnu vsakih NIVEA novic. Udeleženec nagradne igre organizatorju in soorganizatorjema dovoljuje, da do preklica vodijo, vzdržujejo in obdelujejo zbirko zbranih osebnih podatkov udeleženca v skladu z zakonom o varovanju osebnih podatkov. Organizator in soorganizatorja zagotavljajo varstvo osebnih podatkov po zakonu. Organizator in soorganizatorja nagradne igre se obvezujejo, da bodo s posredovanimi podatki ravnali skrbno in v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Organizator in soorganizatorja bojo uporabljali posredovane podatke izključno v namen, kot je razvidno in opisano v teh pravilih.

Končne določbe Organizator in soorganizatorja nagradne igre ne odgovarjajo za morebitno škodo, nastalo zaradi tehničnih težav pri operaterju omrežja oziroma zaradi napak pri internetnih povezavah oziroma zaradi tehničnih težav, do katerih lahko pride zaradi napak v delovanju nagradnega natečaja. Organizator in soorganizatorja nagradne igre ne odgovarjajo za morebitno škodo.

Organizator ne odgovarja za sodelovanje v nagradni igri z napačnimi podatki ter tudi ne za morebitno škodo, ki bi izvirala iz nagrad. Organizator ne odgovarja za morebitne posledice nastale ob uporabi/koriščenju nagrad.

Organizator v ničemer ne prevzema nikakršne odgovornosti za: nedelovanje storitve, ki je posledica napačne uporabe ali neznanja uporabe storitev, nedelovanje storitve, ki je posledica izpada omrežja pogodbenih partnerjev, izpada električne energije ali drugih tehničnih motenj, ki bi lahko začasno motile uporabo storitve, kakršne koli neželene posledice, ki bi jo sodelujoči utrpel zaradi sodelovanja v nagradni igri. Organizator si pridružuje pravico, da sodelujočega, ki ne deluje v skladu s pravili in pogoji sodelovanja, razširja sovražni, žaljiv ali kakršen koli drug neprimeren govor, trajno izloči iz sodelovanja v nagradni igri.

Reševanje pritožb Vse pritožbe in reklamacije rešuje organizator. V primeru utemeljenih pritožb se organizator zavezuje, da jih bo odpravil v čim krajšem času in o tem obvestil sodelujočega oz. po potrebi tudi druge udeležence.

Udeležencem nagradne igre sta zagotovljeni podpora in pomoč na elektronskem naslovu: facebook@nivea.si ali kontaktnemu obrazcu na nivea.si: http://www.nivea.si/O-nas/beiersdorf/Kontakt

Za vsa vprašanja, ki se lahko pojavijo v zvezi z nagradno igro in niso urejena s temi pravili, daje ustrezna tolmačenja komisija organizatorja in soorganizatorja.

Odločitev komisije o vseh vprašanjih v zvezi s to nagradno igro ter z njo povezanimi pravili je dokončna, velja za vse udeležence in nanjo ni mogoča pritožba.

Organizator in soorganizatorja nagradne igre lahko v vsakem trenutku popolnoma spremenijo zasnovo nagradne igre, če to zahtevajo vzroki tehnične ali komercialne narave ali vzroki, ki so na strani javnosti. Organizator in soorganizatorja bodo na primeren način in na primernem mestu udeležence obvestili o vsakršni spremembi oziroma dopolnitvi teh pravil.

Pravila nagradne igre so dostopna na spletni strani na www.siol.net ter www.nivea.si/krizarjenje

Ne spreglejte