SiolNET. Trendi Zascita pred soncem
4

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Uživali so v poletnem pršenju

4

termometer

Kako lahko vroč poletni dan spremenimo v igrivo svežino? Uživanja na soncu naj nam ne pokvarijo skrbi. Odpršimo jih stran!

Prvi letošnji mali vročinski val je lahko lep uvod v poletno sezono, če se ne ujamemo v neprijetne skrbi zaradi škodljivosti sončnih žarkov. Malčkom in njihovim staršem smo se pridružili med igrivimi uricami v ljubljanskem Lumpi parku, kjer smo jim predstavili inovativno zaščito kože pred soncem.

Nanašanje kreme za zaščito pred soncem je za naše najmlajše največkrat zelo mučno, saj jih neustavljiva želja do igre žene ven, še preden staršem uspe dobro namazati njihove noske. Sončna dekleta so na otroških igralih Lumpi parka staršem in njihovim malim razgrajačem predstavila igriv način nanašanja zaščitne kreme. Starši so se prepričali, da je nanašanje kreme lahko tudi zabavno, saj so malčki veselo nastavljali svoje noske, ko jih je oplazil rahel kremni piš. Saj veste, svežina v prvem letošnjem vročinskem valu je dobrodošla za vse. Tudi odrasli se niso branili zaščite pred soncem v razpršilu. Uživanje na igralih in ob bazenu je tako postalo še bolj zabavno.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin