Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
30. 1. 2018,
10.08

Osveženo pred

6 let, 2 meseca

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek Nivea

Torek, 30. 1. 2018, 10.08

6 let, 2 meseca

Podarite modro srce za pomoč otrokom in mladostnikom

Oglasno sporočilo

V okviru akcije NIVEA Podarite nam modro srce bo NIVEA tudi letos v učni sklad prispevala 20 tisoč evrov ter jih namenila štipendiranju izobrazbe otrok in mladostnikov iz socialno šibkejših okolij.

Modro srce NIVEA | Foto:

Z zdaj že zelo dobro znano akcijo Podarite nam modro srce, ki poteka že dvanajsto leto zapored in vsako leto nastaja v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine, nas NIVEA spodbuja, da od 29. januarja do 27. februarja v znak podpore izdelujemo modra srca in jih lepimo na okna. Dober namen bodo podprli tudi številni znani ambasadorji akcije, ki prihajajo iz športnega sveta. Saša Dončič, košarkarski trener in oče Luke Dončiča, nekdanji svetovni boksarski prvak po verziji IBF Dejan Zavec, smučarski as Rok Perko, član slovenske zlate košarkarske reprezentance Matic Rebec ter nekdanji olimpijski in svetovni prvak v metu kladiva Primož Kozmus bodo s svojimi zgodbami o vztrajnosti, uspehu in ljubezni do športa na osnovnih šolah navdihovali otroke, naj uresničujejo talente in sanje, ter jih spodbujali k izdelovanju modrih src.

Modra srca kot simbol solidarnosti

Modro srce NIVEA | Foto:

Modra srca so z akcijo Podarite nam modro srce postala simbol solidarnosti z otroki iz socialno šibkejših okolij, ki si marsikaj, kar je za njihove vrstnike samoumevno, težko privoščijo. NIVEA jim s štipendiranjem omogoča, da se laže šolajo, uresničujejo svoje talente in želje ter se laže vključijo med vrstnike. Otroke in mladostnike, ki prejmejo štipendijo, izbere Zveza prijateljev mladine.

Tudi vi podarite modro srce

Pokažite, da vam ni vseeno, in med trajanjem akcije, od 29. januarja do 27. februarja 2018, okrasite okna svojih domov z modrimi srci. Svoj izdelek lahko tudi fotografirate ter fotografijo objavite na Facebooku ali Instagramu z oznako #NIVEAmodrosrce ali pa jo oddate na www.NIVEA.si/modrosrce. Na ta način boste sodelovali v tedenskih žrebanjih za privlačne nagrade NIVEA.

Prispevajte modra srca tudi vi in pokažite, da vam je mar.

Modro srce NIVEA | Foto:

Modro srce NIVEA | Foto:

Ne spreglejte