SiolNET. Trendi Nagradne igre
4

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Nagradna igra za noč čarovnic: pošljite nam strašljivo fotografijo

4

termometer

Bliskovito se približuje najbolj strašljiva noč v letu, noč čarovnic. Pokažite nam, kako jo boste praznovali, in se potegujte za okusne nagrade.

Noč čarovnic ali po angleško halloween so najprej začeli praznovati v ZDA in Kanadi, strašljive zabave, strašljivi in navdihujoči kostumi ter oranžni in črni okraski domov pa so zadnja leta postali tudi del našega vsakdana. Buuuuu!

Ne pozabite – na noč čarovnic se pazite črnih mačk, čarovnic, duhov in netopirjev, saj bodo vsi pripravljeni na praznovanje najstrašnejše noči. Ko pade mrak, vsi bojazljivci tesno zaprite okna, zaklenite vrata in se skrijte pod odejo. Tisti malo pogumnejši pa se pripravite na noro zabavo, na kateri boste strašili vse okoli vas. Vrata pustite odklenjena, okna odprta, hišo ali stanovanje okrašeno in prašno, diši naj po bučni kremni juhi Podravka, pred tem pa nam pošljite fotodokaz.

Pošljite fotografijo in sodelujte v nagradni igri

Iščemo namreč najbolj navdihujoče ideje za letošnjo noč čarovnic, noč, polno buč, vampirjev, netopirjev, volkodlakov, čarovnic, zombijev in preostalih strašljivih kostumov.

Iščemo najzanimivejše okraske domov, najbolj čarovniške recepte za jedi, torej vse tisto, kar opozarja na najbolj strašljivo noč v letu.

Pošljite svoje ideje prek spodnjega obrazca, najbolj sveže ali strašljive bomo nagradili.

Razdelili bomo deset Podravkinih čarovniških paketov, ki vsebujejo po tri juhe in dve skodelici.

Za zabavnejšo noč čarovnic pa še naš recept

Sestavine, ki jih potrebujete, so:

– ena Podravkina bučna juha s semeni (za večjo družbo predlagamo katerega izmed novih okusov – paradižnik z mocarelo, koprive s sirom ali špinača, da bo še bolj veselo) – ena velika oranžna buča – flomastri – siva ali črna volnena nit – bel papir – lepilo ali lepilni trak

Skuhajte juho po receptu Podravke (najdete ga na zadnji strani vrečke) in pripravite žlico. V nasprotju s preostalimi čarovniškimi recepti mi buč ne režemo, ampak jih pobarvamo. Vzemite flomastre in pobarvajte izbrano bučo s smešnim ali srhljivim obrazom. Medtem ko boste izdelovali svojo bučo, se bo vaša kremna juha Podravka shladila. Zdaj vzemite žlico in se pogrejte z izdelovanjem novih zabavnih okraskov. Sive ali črne niti uporabite za izdelavo pajkove mreže – položite šest sivih ali črnih volnenih niti v obliko zvezde in jih zlepite na sečiščih. Na zvezdo nato položite dodatne niti in jih ponovno povežite. Če jih dodatno okrasite s sladkorno ali navadno vato, bo nastala originalna in strašljiva dekoracija. Iz belega papirja izrežite duhce, glave pa jim pobarvajte s črnim flomastrom. Ostanke niti uporabite za pritrditev duhcev na strop.

Ko je okraševanje doma končano, skočite v najbolj strašljivi kostum na svetu in se podajte na ceste strašit bojazljivce. Buuuuuuuu!

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin