Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
29. 8. 2013,
14.42

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

dekolte

Četrtek, 29. 8. 2013, 14.42

7 let, 12 mesecev

Za lepoto je treba potrpeti, tudi ko je v igri zapeljiv dekolte

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Čeprav je videz vašega oprsja in s tem tudi dekolteja precej odvisen od izbire nedrčka in majice, pa podobo dekolteja lahko olepšate z nekaj lepotnimi triki.

Lepa podoba dekolteja se začne z izbiro primernega modrčka. Čeprav se vam bo ob poplavi različnih modelov, ki omogočajo kar najboljše prileganje, verjetno zmešalo, bo na koncu trud poplačan – z zavidanjem žensk in občudovanjem moških.

A definicija lepega dekolteja je več kot le pravi modrček in pravi kos oblačila. Lep dekolte v vsej svoji veličini zablesti, ko je tudi koža lepo negovana.

Poskrbite za gladek in svež videz kože Bolj kot velike so privlačne lepo negovane prsi oziroma dekolte. Videz gladke in sveže kože boste najlažje dosegli z rednim tedenskim pilingom, ta naj bo nežen in hkrati hranljiv. Ker je koža na dekolteju in okoli prsi podobna tisti na obrazu, lahko uporabite kar piling, ki ga uporabljate za obraz. Najbolj primeren je tako na primer piling iz kisle smetane in jedilne soli ali pa iz zdroba in navadnega jogurta. Po negi kože ne smete pozabiti navlažiti z izbranim mlekom za telo. Namesto mleka lahko uporabite tudi alojo, ki ji dodate žličko olivnega olja. Aloja bo kožo pomirila, olivno olje pa jo bo zmehčalo in nahranilo. Če želite, da bi koža zadržala svojo vlago, morate kremo nanesti takoj po prhanju.

Med prhanjem poskrbite za prekrvavitev Na kožo dekolteja bodo pozitivno vplivali tudi izmenični curki hladne in tople vode. Poleg tega, da boste s tem pospešili prekrvavitev, boste kožo tudi osvežili in ji dali napet videz. Po prhanju je pomemben tudi način, kako telo osušite. Namesto grobih potegov z brisačo kožo le nežno popivnajte.

Poudarite linijo dekolteja V boju za lepoto oziroma lep dekolte je dovoljeno vse, tudi ličenje. Prvo, kar morate narediti, je, da polt na obrazu izenačite s tisto na dekolteju. Za boljšo obstojnost uporabite tekoči puder, ki ga ob koncu utrdite s tankim nanosom pudra v kamnu. Če pa bi prsi radi optično povečali, na njihovi notranji strani, kjer je začrtana nevidna črta, uporabite bronzer.

Do lepših, bolj pokončnih prsi in s tem do lepšega dekolteja boste prišli tudi z vajami za prsni koš. Vadba bo okrepila mišice in tako privzdignila prsi.

Ne spreglejte