Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
3. 11. 2021,
6.54

Osveženo pred

2 meseca

Vsebino omogoča GLAMI

Natisni članek

čevlji oblačila moda GLAMI advertorial

Sreda, 3. 11. 2021, 6.54

2 meseca

Vroči modni trendi vseh stilov na enem mestu

Vsebino omogoča GLAMI
Glami

Včasih se je težko odločiti, kje bi poiskali nov kos oblačila, ki ga potrebujemo. Če se odpravimo v trgovino, nas lahko hitro čaka celodnevno raziskovanje, obiskovanje številnih trgovin, na koncu, po večurnem nakupovanju, pa vse prepogosto še vedno ostanemo praznih rok. Rešitev, s katero se lahko izognete takim situacijam, je modni spletni iskalnik GLAMI.si, ki na enem mestu združuje kar 45 milijonov kupcev po svetu s tisočimi modnimi spletnimi trgovinami in izdelki številnih modnih blagovnih znamk, kot so Desigual, MANGO, COMMA, s.Oliver, Manzara in še veliko več.

Spletni iskalnik GLAMI združuje številne modne blagovne znamke in spletne trgovine. Vse na enem mestu.  | Foto: Spletni iskalnik GLAMI združuje številne modne blagovne znamke in spletne trgovine. Vse na enem mestu.

Na prvi pogled bi morda lahko pomislili, da gre le še za eno v množici spletnih trgovin z oblačili. A GLAMI.si je mnogo več kot to. Je spletni iskalnik, ki je še najbolj podoben modni reviji. Na enem mestu namreč združuje in prikazuje različne modne kose številnih ponudnikov in blagovnih znamk, obenem pa omogoča tudi možnost nakupa.

Najbolj stilski modni iskalnik, kjer bo vsak našel nekaj zase

GLAMI.si svojim kupcem omogoča neskončno raziskovanje aktualne ponudbe različnih spletnih trgovin in modnih znamk, s čimer zagotavlja enostavne in hitre nakupe. Samo v Sloveniji lahko izbiramo med več kot 900 tisoč različnimi produkti in več kot sedem tisočimi blagovnimi znamkami.

Fotogalerija
1 / 6

Posebnost modne industrije je, da so merila, na podlagi katerih se kupci odločamo za nakup, zelo raznoliki. Pomembni dejavnik ni več le cena, ampak so tudi dizajn, priložnost, za katero nakupujemo posamezen kos oblačila, barva, mehkoba, udobnost, stil in še veliko več. Ne glede na naše preference, na spletnem iskalniku GLAMI.si bo vsak našel nekaj zase.

S spoštovanjem do vseh stilov

Kot iskalnik, ki združuje številne blagovne znamke in spletne trgovine, je GLAMI pravi naslov za vsakogar. Ne glede na to, kakšni modni kosi so vam pri srcu, jih boste zagotovo našli na GLAMI-ju. In kar je najlepše, za to vam ne bo treba porabiti veliko časa. Številne spletne trgovine so namreč vse zbrane na enem mestu, na GLAMI-ju.

Za vse modne stile. | Foto: Za vse modne stile.

Vse blagovne znamke in spletne trgovine na enem mestu

Dodobra smo že vstopili v jesen in počasi prihaja zima, z njo pa čas, da še pred decembrskimi prazniki osvežimo svojo garderobo in z nakupom novih vročih modnih kosov zamenjamo staro garderobo. Z GLAMI-jem bo nakupovanje zabavno, varno, hitro in učinkovito. Zbirka slovenskih in mednarodnih modnih spletnih trgovin vam ponuja neskončne možnosti izbire oblačil, torb, čevljev in drugih dodatkov. Morda boste odkrili celo nove blagovne znamke, za katere prej še niste slišali.

Kako najenostavnejše iskati na GLAMI-ju?

Ste že razmišljali, kako boste izkoristili sezono popustov, ki prijaha s črnim petkom? Popusti bodo preplavili tudi modne spletne trgovine, ki so zbrane v modnem iskalniku GLAMI. Ne glede na to, ali iščete oblačilo zase ali nakupujete novoletna darila za vaše najbližje, boste želene izdelke na GLAMI-ju našli hitro, saj ta omogoča nadvse enostavne filtre iskanja.

Fotogalerija
1 / 5

Poleg standardnih filtrov, ki omogočajo iskanje glede na barvo, velikost, znamko in podobno, GLAMI omogoča tudi iskanje na osnovi priložnosti, za katero nakupujete, sezono, trende in celo vzorce. Ponujajo celo priročnik z natančnim opisom lastnosti vseh vrst materialov, ki kupcem olajša spletno nakupovanje. Pogosto je glavna ovira nakupovanj na spletu namreč prav odsotnost možnosti, da bi se izdelka dotaknili in tako lažje ocenili primernost materiala. GLAMI tudi tukaj ponuja roko kupcem in tako olajša nakupni proces.

Ne glede na to, ali raje nakupujete na računalniku ali pametnem telefonu, GLAMI je na voljo tudi kot spletna aplikacija. Tako lahko nakupujete, ko imate čas, ne glede na to, kje se nahajate, na potovanju, plaži, avtobusu ali doma na kavču. Glede na vaša pretekla iskanja bo iskalnik celo vam osebno prilagodil ponudbo, ki si jo boste lahko ogledali na njihovi vstopni strani.

Za aplikacijo GLAMI lahko nakupujete, ko imate čas, ne glede na to, kje se nahajate, na potovanju, plaži, avtobusu ali doma na kavču | Foto: Za aplikacijo GLAMI lahko nakupujete, ko imate čas, ne glede na to, kje se nahajate, na potovanju, plaži, avtobusu ali doma na kavču

Modni kosi za vsak žep

Poenostavljeno nakupovalno izkušnjo, ki jo predstavlja GLAMI , lahko uporabljamo vsi, ne glede na naš družinski proračun. Izbirate lahko tudi zgolj med znižanimi artikli ali pa tiste kose, ki so vam res pri srcu in jih shranite med priljubljene izdelke. Iskalnik vas bo samodejno obvestil, ko se bo vaš priljubljeni izdelek znižal, in vam tako omogočil, da ga kupite po najugodnejši ceni.   

Poiščite tudi sami najbolj vroče modne kose te jeseni in zime na GLAMI.si

Ne spreglejte