Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
14. 3. 2013,
11.12

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Lily Aldridge

Četrtek, 14. 3. 2013, 11.12

8 let

Victorijin angelček Lily Aldridge s prvo linijo oblačil

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Lily je v sodelovanju z blagovno znamko Velvet by Graham & Spencer oblikovala svojo prvo linijo oblačil.

Kolekcija, ki jo predstavlja 13 različnih kosov oblačil od majčk do jopic in oblek, je mešanica elegance in rock'n'rolla. Manekenka pa je oblikovanje kolekcije vzela zelo osebno, saj je vsak stil poimenovala po tesnem prijatelju ali po družinskem članu.

Če boste po mestu želele hoditi v stilu Lily Aldridge, boste morale odšteti od 59 do 196 funtov – z nekaj izjemami, kot sta bela čipkasta obleka in platnena jopica.

Sedemindvajsetletna lepotička se je v svetu slave kot obraz blagovne znamke Velvet prvič predstavila leta 2004. Njihovo sodelovanje pa se je iz leta v leto le krepilo. Za znamko je tako nastopila v več kot desetih reklamnih kampanjah.

Lily pa se je verjetno ravno zaradi tesnega sodelovanja in dobrih poslovnih odnosov s kreativnima direktorjema znamke Jennyjem Grahamom in Toni Spencer odločila, da je Velvet popolna izbira za njeno prvo linijo oblačil. "Za Velvet delam že skoraj 10 let, tako da sem, ko so me vprašali, ali bi z njimi oblikovala kolekcijo oblačil, brez pomislekov privolila."

"Kot model imaš velik, a hkrati nekoliko drugačen pogled na modo, saj vidiš zakulisje dogajanja pred modno revijo. Želela sem oblikovati moderno in nosljivo linijo oblačil. Vsak kos moje kolekcije lahko tako nosite za dnevni ali večerni potep po mestu."

Želi si ostati v oblikovalskih vodah Lily je še dejala, da obožuje modo in vse, kar je povezano z njo, ter da je na kolekcijo 13 kosov oblačil zelo ponosna. "Nisem vedela, kako naj se lotim oblikovanja kolekcije, a sem vesela, da sem led prebila s pomočjo Velveta." Dodala je še, da je dobra majica must have vsake garderobne omare, saj ni nič bolj zapeljivega kot dober kroj majčke, oprijete kavbojke in čevlji z visoko peto.

Ne spreglejte