Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
15. 4. 2015,
14.46

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Lisca manekenka obline

Sreda, 15. 4. 2015, 14.46

8 let

Tudi slovenska modna industrija je dala prostor ženskam z oblinami

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Čeprav svet mode velja za kruti svet suhih manekenk, se počasi ti lepotni standardi spreminjajo v korist resničnih žensk. Tudi Lisca je v zadnjem katalogu objavila manekenko z oblinami.

Manekenke z oblinami so se začele v modno industrijo prebijati lani, pred časom pa je revija Sport Illustrated, ki vsako pomlad predstavi kopalke za poletje, prostor v reviji dala tudi ženskam z močnejšo postavo.

Lisca ujela trend oblin V novem Liscinem katalogu za pomlad in poletje 2015 so ujeli ta trend in na dveh straneh predstavili članek Lepa z oblinami. Ponudili so tudi nasvete, kako razkošje oblin ujeti v kopalke, ki bodo preoblikovale postavo in skrile, kar je treba skriti. Nasvet so predstavili na manekenki močnejše postave.

"Naše bralke in uporabnice so pogosto izrazile željo, da bi perilo in kopalke želele videti tudi na ženskah, ki imajo nekoliko več oblin," je povedala Barbara Pungerčič Puntar, vodja marketinga pri Lisci.

Širok razpon ponudbe za širok razpon postav V svoji ponudbi kopalk imajo zelo širok asortiment za različne okuse, priložnosti in velikosti. Kopalke, ki jih nosi njihova manekenka z oblinami, so iz njihove letošnje poletne kolekcije, ki je na voljo v različnih velikostih.

"Letos smo se odločili, da ne predstavimo zgolj velikosti 38, ki jo nosijo manekenke, ampak tudi večje številke," je dodala Barbara Pungerčič Puntar.

Največ kopalk se proda za ženske z "normalno" postavo Žal nam niso mogli zaupati, koliko kopalk za večje velikosti se proda. "Težko vam podam splošno oceno, saj nimajo vsi modeli enakega razpona velikosti. Se pa največ kopalk proda v velikostih 38, 40 in 42 B in C."

Manekenko so posebej za ta članek poiskali prek modnih agencij, ki predstavljajo tudi tovrstne modele. Z njo so nekaj posnetkov naredili v studiu, mogoče bodo prihodnje leto z njo snemali na plažah Dubaja tako kot z drugimi manekenkami.

Kako zakriti trebušček? In njihov nasvet za ženske z oblinami, ki želijo skriti trebušček in še vedno ohraniti modni videz? Izberite tankini – majčko z modrčkom rahlo ohlapnejšega kroja.

Ne spreglejte