Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Branka Grbin

Sreda,
15. 2. 2017,
11.49

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Red 10

3

Natisni članek

Tiffany Trump teden mode New York

Sreda, 15. 2. 2017, 11.49

6 let, 6 mesecev

Tiffany Trump povzročila zmedo, ker nihče ni hotel sedeti poleg nje

Branka Grbin

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Red 10

3

Tiffany Trump | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Tako kot Ivanka je tudi Tiffany Trump začela čutiti, kako je biti hčerka osovraženega predsednika, kot je Donald Trump. Na trenutnem tednu mode je marsikdo odklonil sedež poleg nje.

V New Yorku se trenutno odvija teden mode, kjer so najbolj zaželeni sedeži v opevani prvi vrsti, v kateri sedijo zgolj pomembneži iz sveta mode, uredniki in zvezdniki. Med njimi je tudi Tiffany Trump, najmlajša hči ameriškega predsednika, a je doživela hladen tuš.

V ponedeljek, ko se je udeležila modne revije Philipp Plein, na kateri je hodil tudi "najbolj vroč zločinec na svetu", so nekatera pomembna imena iz sveta mode zahtevala, da jih presedejo, češ da ne bodo sedeli ob hčerki Donalda Trumpa.

Christina Binkley, nekdanja dolgoletna in cenjena modna novinarka pri Wall Street Journal, je prek Twitterja poročala, da nihče noče sedeti ob Tiffany, zato so jim sedeže poiskali drugje.

Alyssa Vingan Klein, obraz spletne strani Fashionista, je tvitnila, da je na šovu Philippa Pleina pravi kaos, ker nihče noče sedeti ob Tiffany. "Šokantno," je sarkastično pripomnila.


Tiffany je na revijo povabil oblikovalec sam, s čimer je dal vedeti, da se ne boji drame in je rad kontroverzen, kar je dokazal tudi z izbiro manekenov.

Šov se je tako začel z enourno zamudo, a gospodična Trump je le lahko videla najnovejšo kolekcijo, čeprav z grenkim priokusom. Naslednji dan se je pogumno vrnila s prijateljem, s katerim sta si ogledala modno revijo oblikovalca Dennisa Bassa.

Tiffany naslednji dan na reviji v družbi prijatelja. | Foto: Getty Images Tiffany naslednji dan na reviji v družbi prijatelja. Foto: Getty Images

A Tiffany ni edina Trumpova hčerka, ki čuti posledice očetove vladavine. Ivanka se trenutno spopada z zavračanjem njene blagovne znamke, saj so številni trgovci sporočili, da ne želijo več prodajati njenih izdelkov, in prekinili sodelovanje. Nasprotniki Trumpa tako zdaj na veliko nakupujejo v teh trgovinah, podporniki pa jih bojkotirajo.

Trgovine se želijo znebiti preostalih kosov Ivankine znamke, zato so jim močno znižali ceno in dodali napis: čistimo zaloge. | Foto: Getty Images Trgovine se želijo znebiti preostalih kosov Ivankine znamke, zato so jim močno znižali ceno in dodali napis: čistimo zaloge. Foto: Getty Images

Komičarka in voditeljica Chelsea Handler se je tako razveselila, da je priljubljena trgovina Nordstrom odpovedala sodelovanje z Ivanko, da se je s prijateljema takoj odpravila po nakupih. "Z gejevskim in muslimanskim prijateljem sem šla v Nordstrom in nato pred Belo hišo, da smo izkazali spoštovanje."

Modne "težave" ima tudi prva dama Melania, ki je nekateri oblikovalci še zdaj nočejo oblačiti, če pa se gospa Trump pojavi v kreaciji oblikovalca, ki ne podpira Trumpove politike, ta v svoj zagovor pove, da je prva dama kos očitno kupila na lastno pest.

Save

Save

Ne spreglejte