Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
28. 2. 2019,
15.28

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča Afrodita

Natisni članek

staranje Perfect Code advertorial Afrodita

Četrtek, 28. 2. 2019, 15.28

2 meseca, 1 teden

Sanje o glamuroznem videzu so končno na dosegu roke

Vsebino omogoča Afrodita

Vsaka ženska se enkrat sreča s tisto malo manj glamurozno podobo v zrcalu in zaprepadeno ugotovi, da sta njen obraz načela vsakodnevni stres in čas, ki neizbežno beži mimo. Brez skrbi: čeprav se vam kakšno jutro vaš položaj zdi brezizhoden, brez panike. Zelo hitro si lahko povrnete glamurozni videz.

Ženska lepota ogledalo | Foto: Getty Images Foto: Getty Images Manjši znanilci časa se najprej kažejo na vašem obrazu, predvsem v predelu okrog oči. Manjše gubice pa se zelo hitro razširijo v okolici ustnic in na čelu. Z leti koža izgubi naravno elastičnost, zato naše zrcalo pokaže podobo, ki je ne želimo videti – stalno utrujen videz, ki ne izgine niti po dobro in kakovostno prespani noči. Kako torej ustaviti čas ali, še bolje, kako na svojem obrazu izbrisati prve znake staranja? Rešitvi sta dve: prava rutina in Kozmetika Afrodita.

Proč s slabimi navadami

Vsaka sprememba na bolje zahteva nekaj truda. Če bi radi odpotovali v času nazaj in se vrnili v obdobje brezskrbne mladosti, morate v svojem življenju narediti "majhno generalko". Pomesti s slabimi navadi in svoj vsakdan osvežiti z novimi. Začnimo po vrsti.

lepota ženska nega | Foto: Getty Images Foto: Getty Images

#Odpovejte se kajenju – že danes! Vsakodnevno vdihovanje škodljivega nikotina ne uničuje samo vaših pljuč, ampak negativno vpliva tudi na vašo kožo. Kadilcem se namreč hitreje pojavijo gube okrog ust, koža se hitreje stara, hkrati pa kajenje na splošno slabo vpliva na srčno-žilni sistem.

voda zdravje ženska | Foto: #Veliko vode! Pijte, pijte in še enkrat pijte. Poskrbite za redno hidracijo čez ves dan. Priporočljivo je, da spijete vsaj dva litra vode dnevno. Koža bo zelo kmalu bolj prožna, mladostniška in hitreje se bo sčistila.

#Dovolj spanja! Osem je tista čarobna številka, ki naj predstavlja ure, ki jih boste posvetili kakovostnemu spanju. Če imate težave s stresom, pa poiščite tehniko, s katero ga boste uspešno pregnali – naj bo to meditacija, vadba ali katerakoli druga dejavnost, ki vam bo pomagala pri sproščanju.

zdrava prehrana zdravje | Foto: Getty Images Foto: Getty Images #Gibajte se! Redno gibanje deluje blagodejno na vas na vseh mogočih ravneh, tudi tako, da vas pomlajuje. S telovadbo oziroma redno telesno aktivnostjo se v našem telesu dvigne rastni hormon, ki je odgovoren za mladosten videz, energijo in vitalnost.

#Prevetrite jedilnik. Z izborom pravih sestavin, ki bodo sestavljale vaš vsakodnevni prehranski režim, boste lahko veliko prispevali k bolj mladostnemu videzu. Svoje obroke tako obogatite z zdravimi maščobami omega 3 in aminokislinami.

#Zaščitite kožo pred soncem. Čeprav je obdobje sončenja praktično pred vrati in je želja po porjaveli koža vsako leto zelo močna, se močnim sončnim žarkom raje izogibajte. Zaščitite se s pokrivali in kremami z zaščitnim faktorjem.

Ženska lepota ogledalo | Foto: Getty Images Foto: Getty Images

Dobrodošla nova revolucionarna formula proti staranju

Pomemben korak v vaši spremembi rutine je tudi izbira pravih kozmetičnih izdelkov. Izberite novo linijo Perfect Code  Afrodita Professional. Skrivnost revolucionarne formule se skriva v edinstvenem prepletu dermokozmetičnih sestavin, ki omogoča aktivacijo kožnih celic, te pa se začnejo obnašati, kot bi bile mlajše. Rezultat je takšen, kot si ga želite: kot da bi čas ustavili ali pa ga celo zavrteli nazaj.

Nova obrazna linija PERFECT CODE Afrodita Professional z inovativno tehnologijo sestavin deluje TRIDIMENZIONALNO in omogoča zmanjšanje gub za od 31 do 100 odstotkov.*

*In vivo študija na 25 prostovoljkah po dveh mesecih uporabe dvakrat dnevno.

Afrodita | Foto:

Zavrteti čas nazaj ni več utopija

Kozmetika Afrodita se lahko pohvali s pravo inovacijo na področju kozmetologije v svetovnem merilu: v formulo najnovejše kozmetične linije Perfect Code Afrodita Professional je vgradila štiri biomimetične peptide, ki imajo neverjetne pomlajevalne učinke. Celotna kozmetična panoga namreč priznava, da sta znanstveno dokazano delovanje in dovršena formulacija različnih vrst peptidov najpomembnejše kozmetološko dognanje zadnjega četrt stoletja.

Kako delujejo peptidi?

Peptidi ob nanosu kožnim celicam pošljejo signal, naj začnejo intenzivno obnovo. Na ta način se "poškodbe" kože in celic v obliki izrazitejših gub začnejo zmanjševati oziroma se v koži proizvede več ključnih gradnikov kože – kolagena, elastina in hialuronske kisline. Pospešena sinteza se kaže v zmanjšanju števila in izraznosti gub.

Trije zmagovalni izdelki za novo mladost

Linija Perfect Code predstavlja popolno formulo za individualne potrebe vsake kože – biomimetični peptidi bodo signal poslali natančno toliko kožnim celicam, kot je potrebno, da te začnejo intenzivno obnovo.

Zavrtite čas nazaj, obudite mladost svoje kože – s tremi izdelki PERFECT CODE Afrodita Professional.

Afrodita | Foto: PERFECT CODE Filler-drops koncentrat

Edinstvena formulacija treh biomimetičnih peptidov za takojšnjo in vidno zapolnitev gub! Že 30 MINUT po nanosu: zmanjšanje dolžine gub do 34,7 odstotka.* PO 5 DNEH: močno intenzivirana sinteza kolagena I, III in IV (do +104 %), fibronektina (do +59 %), hialuronske kisline (do +174 %) in laminina 5 (do +75 %).** PO 2 MESECIH: viden učinek liftinga (zmanjšanje gub do 77 %), zmanjša se volumen gub (do 100 %) in njihova globina (do 62 %).***

Rezultat: tridimenzionalno zmanjšanje gub – od 31 pa vse do 100 %!***

Afrodita | Foto:

 

*In vivo študija na 10 prostovoljcih po enem nanosu po preteku 30 min., **in vitro študija, *** in vivo študija na 25 prostovoljkah po dveh mesecih uporabe dvakrat dnevno.

Afrodita | Foto: PERFECT CODE Esenca

Preplet visokokoncentriranih dermokozmetičnih sestavin, ki aktivirajo kožne celice, da začnejo delovati, kot bi bile mlajše. Deluje s trojnim vlažilnim učinkom in vzpostavlja učinkovito ANTIPOLLUTION zaščito.

PO 1 URI: bistveno bolj navlažena koža (+42 %) z zmanjšano izraženostjo gub – 31 %.*

PO 3 DNEH (in vitro): znatno povečana sinteza kolagena (+49 %) in hialuronske kisline (+ 46 %).**

PO 2 MESECIH: odloženo kronološko in fotostaranje ter za kar 5,5 leta mlajši papilarni dermis.***

Afrodita | Foto:

 

*In vivo študija na 15 prostovoljcih, **in vitro študija na kulturi fibroblastov po 72-urni inkubaciji,***in vivo študija na 28 prostovoljcih po dveh mesecih uporabe dvakrat dnevno.

Afrodita | Foto: PERFECT CODE Maska

Inovativna formulacija bioaktivnega encima zagotavlja bistveno izboljšanje videza kože že po prvem nanosu – bolj gladka in mehka koža že v eni sami noči.* Ob redni uporabi se zmanjšajo nepravilnosti na površini kože,** izenači se njen ten,*** koža je bolj mehka in vidno zglajena.***

Rezultat: pomlajen in osvežen videz kože!

Afrodita | Foto:

 

*Samoocena na 49 prostovoljcih po enkratnem nanosu čez noč, **in vivo študija na 41 prostovoljkah po nanosu dvakrat dnevno po 28 dneh uporabe, ***samoocena na 49 prostovoljcih po nanosu dvakrat dnevno po 21 dneh uporabe.

Vsak izmed izdelkov Perfect Code je primeren za samostojno uporabo, v sinergiji pa izdelki zares predstavljajo popolno kodo lepote po meri vsake kože.

Izdelki so na voljo izbranih partnerskih kozmetičnih salonih, v prodajalni na sedežu podjetja v Rogaški Slatini ali pa v spletni prodajalni webshop.afroditacosmetics.com. Program Afrodita Professional je namreč v osnovi namenjen strokovni uporabi v kozmetičnih salonih, vendar linija Perfect Code spada v tako imenovani podprogram Home care, ki je namenjen fizičnim uporabnikom za doseganje neverjetnih pomlajevalnih rezultatov kar v udobju lastnega doma.

Ne spreglejte