Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
22. 5. 2020,
9.11

Osveženo pred

3 leta, 11 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek kolagen Valens

Petek, 22. 5. 2020, 9.11

3 leta, 11 mesecev

Revolucionarni rezultati nove študije za lepšo kožo

Oglasno sporočilo

V hitrem razvoju lepotne industrije je kar težko slediti vsem novostim, ki se dogajajo na področju izdelkov za lepo in mladostno kožo. Nekateri so učinkoviti, drugi zagotovo manj, dejstvo pa ostaja, da lepota vedno prihaja od znotraj. Tudi za lepo kožo je zato nujen vnos esencialnih hranil in drugih pomembnih snovi. Vedno bolj so zato priljubljena prehranska dopolnila s kolagenom, ki je ena od ključnih učinkovin za ohranjanje mladostnega videza kože. Tega se zavedajo tudi v slovenskem podjetju Valens, kjer so razvili in izdelali inovativen izdelek Valens Kolagen Premium z ekskluzivno formulo. Od drugih podobnih izdelkov na trgu ga loči dejstvo, da vsebuje kombinacijo izredno kakovostnega ribjega kolagena in koencima Q10 vrhunske kakovosti. Da pa bi dokazali, da ne gre "za le še en izdelek s kolagenom", so se v Valensu odločili za izvedbo klinične študije, ki je povzročila pravo malo revolucijo na tem področju.

Valens KOLAGEN | Foto:

Znaki staranja so najbolj vidni na koži

Koža je izredno kompleksen organ, ki človeško telo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi, hkrati pa odraža tudi notranje stanje telesa. Prve starostne spremembe se zato odražajo prav na koži ter so rezultat našega načina življenja, prehrane in seveda nege kože. Najpomembnejša dejavnika, ki vplivata na staranje kože, sta "oksidacija" celic kože oz. povečanje prostih radikalov ter upadanje ravni telesu lastnega kolagena.

Kolagen je ključen gradnik naše kože

Kolagen je telesu lastna snov, ki jo najdemo v vseh vezivnih tkivih našega telesa, torej tudi v koži. Največ ga je v usnjici ali dermisu, ki je najmočnejši, najdebelejši in najpomembnejši del kože. Kolagen daje usnjici moč in prožnost, zato je njena gostota povezana predvsem s količino kolagena. Nastajanje kolagena v telesu po 25. letu vse bolj upada in prvi vidni znaki staranja se začnejo kazati prav na koži. Za ohranjanje mladostnega videza in lepe kože se zato vse bolj uporablja prehranska dopolnila s kolagenom.

Antioksidanti in koencim mladosti

Prosti radikali so nevarni majhni delci, ki napadajo vse naše celice. Tisti, ki najbolj vplivajo na našo kožo, nastajajo pod vplivom sončnih žarkov, stresa, nepravilne prehrane, kajenja, pomanjkanja spanja itd. Prav zaradi oksidacije pogosto rečemo, da se je nekdo po stresnem obdobju ali bolezni hitro postaral. Najbolj uspešni v boju proti prostim radikalom so močni antioksidanti, kot so vitamin C, vitamin A, selen in cink. Pomembno vlogo pri vzdrževanju lepe kože pa ima tudi koencim Q10, ki mu zaradi številnih pozitivnih lastnosti pravijo kar koencim mladosti.

Kolagen in koencim Q10 klinično dokazano najbolje delujeta skupaj

V slovenskem podjetju Valens so že pred časom na trg lansirali Valens Kolagen Premium, inovativno prehransko dopolnilo za lepo in sijočo kožo, lase in nohte, ki vsebuje izjemno kakovosten hidrolizirani ribji kolagen Peptan®. Zaradi preteklih dokazov o pozitivnih učinkih na lepo kožo so formuli dodali Q10Vital® - vodotopno obliko koencima Q10 s povečano absorpcijo.

Da bi potrdili kakovost svojega novega izdelka, so šli v Valensu še korak dlje in se odločili za izvedbo nove klinične študije, s katero so dokazali neverjetne učinke uživanja njihovega izdelka na koži. Prvi na svetu so dokazali sinergijsko delovanje obeh učinkovin na kožo. Valens Kolagen Premium dokazano zviša gostoto usnjice, učinek pa je skoraj dvakrat boljši, kot če bi uživali samo izdelke s kolagenom. Klinična študija je pokazala tudi, da se z uživanjem izdelka Valens Kolagen Premium zmanjšata delež in izrazitost gub na celem obrazu, še posebej okoli oči, izboljša pa se tudi gladkost kože.

Valens KOLAGEN | Foto:

Močnejši in lepši nohti in lasje

Valens Kolagen Premium je poleg tega, da vsebuje koencim Q10 in kolagen, obogaten še z vitamini A, C ter biotinom, selenom in cinkom, ki podpirajo zdravje kože, las, nohtov, kosti in sklepov, vitamin C pa spodbuja tudi naravno tvorbo kolagena. Vsebuje tudi naravne arome ananasa, kokosa in jabolka, ki mu dajejo zelo prijeten okus, kar je redkost pri izdelkih s kolagenom.

 

kolagen | Foto: Valens Kolagen Premium je edini tovrstni izdelek na slovenskem trgu, ki tudi klinično dokazano deluje.

Najdete ga v vseh lekarnah po Sloveniji, kar je dodaten dokaz kakovosti, naročite pa ga lahko tudi na www.valens.si.

 

Lepota prihaja od znotraj – nahranite jo le z 1 evrom na dan!  

Naročnik oglasnega sporočila je Valens.

Ne spreglejte