Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
7. 7. 2017,
7.00

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek tatu

Petek, 7. 7. 2017, 7.00

6 let, 6 mesecev

Razkrivamo, kako znani Slovenci negujejo svoje tetovaže

Oglasno sporočilo

Vsaka tetovaža ima za posameznika poseben pomen in na začetku je, če gre vse po sreči, lepa in sijoča.

Lux-Factor | Foto:

Ob neustrezni negi pa počasi začenja bledeti in po nekaj letih je videti vse prej kot takšna, kot bi si želeli. Da, tudi tetovaže potrebujejo posebno pozornost in tokrat vam razkrivamo, kako zanje skrbijo znani Slovenci.

Lux-Factor | Foto: Nina Šušnjara, modna oblikovalka

"Ker imam tetovažo na nartu na nogi, je pomembno, da jo primerno negujem, sicer se lahko 'obrabi', ker je praktično deset mesecev v nogavičkah in čevljih.

Poleti jo moram zaščititi pred soncem, sicer začne bledeti. Za to je odlična Lux-Factorjeva naravna krema Tattoo Nano Shock. Ta poudarja linije moje tetovaže in ohranja barvo.

Najbolj mi je všeč, da kozmetika ni preizkušena na živalih. To je dandanes dodana vrednost."

Lux-Factor | Foto:

Nina Šušnjara:
"Imam tetovažo Every Saint has a Past. Pomeni predvsem to, da ima vsak človek preteklost in izkušnje, ki so ga nekako zaznamovale."

Tim Kores - Kori, pevec in radijski voditelj

Lux-Factor | Foto: "Mazilo za nego tetovaž Lux Factor dejansko deluje. Preizkušeno! Uporabljam ga, odkar sem se med prvomajskimi prazniki odpravil na morje, tatuji so bolj vidni in - kar je v tem trenutku, ko pripeka sonce, najpomembneje - ščiti pred škodljivimi UV-žarki. Tako barve ne zbledijo, krema pa je stoodstotno naravna. Priporočam vsakomur, ki ne ve, s čim bi negoval tetovaže, potem ko se zacelijo. Aja, pa še odlično diši!"

Lux-Factor | Foto: Jure Marolt, bloger

"Novost na trgu je Lux-Factorjev Tattoo Nano Shock, prvo profesionalno mazilo za nego tetovaž s patentirano formulo za nego in sijoč videz. Ohranja čiste linije, žive barve in enakomernost tetovaže. Tako vsaj pravijo. Na začetku sem bil nekoliko skeptičen, ker sta edini kremi, ki ju poznam, zobna in tista za sončenje. Po nekajtedenski uporabi lahko priznam, da pridejo tetovaže še bolj do izraza, tako da sem nad njo navdušen. Tudi moja draga je dejala, da je razlika več kot očitna. Če kdo, se ženske spoznajo na maže."

Doroteja Premužič, umetnica ličenja 

Lux-Factor | Foto: "Večina mojih tatujev je starejša od deset let, zato so že precej zbledeli. Že po samo enem nanosu mazila Tattoo Nano Shock so barve tetovaž postale žive in linije izrazite, poleg tega ima visok zaščitni faktor, vsebuje močne antioksidante, optimalno vlaži in deluje antibakterijsko."

Lux-Factor | Foto: Sindiana Jones, blogerka

"Za nego že zaceljenih in starejših tetovaž priporočam uporabo Lux Factor Tattoo Nano Shocka, profesionalnega mazila za nego tetovaž s patentirano formulo. Barve zaceljenih tetovaž lahko zbledijo, linije so lahko zabrisane, kar povzroči neestetski videz. To mazilo to prepreči, prav tako pa zagotavlja tudi zaščito pred UVA- in UVB-žarki, predel tetovirane kože pa mehča, vlaži in nahrani."

Blogerka Sindiana Jones si je prvo tetovažo omislila pri 18 letih, trenutno pa jih ima že pet.

Lux-Factor | Foto: Pravi, da se je za vse odločila spontano in da ji za nobeno ni žal, saj so del nje. Več o tem si lahko preberete na njenem blogu.

 

Katere sestavine v Lux Factorjevem mazilu poskrbijo za sijočo in obstojno tetovažo?

Lux Factorjevo profesionalno mazilo za nego tetovaž Tattoo Nano Shock odlikuje povsem nova patentirana formula za izdatno nego vseh vrst tetovirane kože. Sinergično delovanje visokokakovostnih sestavin zaščiti občutljivo in ranljivo kožo ter skrbi za čiste linije in jasne barve. Revolucionaren antioksidant polidatin omogoča optimalno nego razdražene kože, saj uničuje proste radikale in deluje protivnetno. Poleg tega je odličen pri preprečevanju zgubanega in povešenega kožnega tkiva. Dodatek vitamina E zagotavlja hranilno in nežno nego, ki varuje pred staranjem in poškodbami kože zaradi prostih radikalov. Karitejevo maslo regenerira kožne celice in deluje antibakterijsko ter tako preprečuje razvoj infekcij. Kožo mehča, vlaži in preprečuje izsušitev. Kakavovo maslo odlično vlaži, blaži vnetne reakcije in varuje kožo pred zunanjimi vplivi. Blagodejno vpliva na nastanek kolagena in elastina, kar celi kožne celice. Mandljevo olje ima visoko vsebnost vitaminov A, B1, B2, B6, ki pomirjajo kožo in blažijo vnetja, zmanjšujejo občutek razdraženosti in pospešujejo obnavljanje izsušene kože. Mazilo vsebuje tudi visok zaščitni faktor. Ta tetovirano kožo varuje pred škodljivimi UVA- in UVB-žarki, ki povzročajo gubanje in staranje kože, pa tudi obledelost in nejasen videz linij.

Pred uporabo in po dveh tednih redne uporabe mazila Tattoo Nano Shock:

Lux-Factor | Foto:

Zakaj navadne kreme niso primerne za nego tetovaž?

Če uporabljamo neprimerne izdelke za nego tetovirane kože, se lahko zgodi, da tetovaža zbledi in izgubi jasnost, linije so videti razlite in zamegljene, koža se lahko čezmerno lupi ali razpoka, prav tako se lahko pojavi vnetje zaradi bakterijske okužbe ali alergijske reakcije.

Mazilo za nego po tetoviranju mora kožo varovati in zdraviti, ne sme pa vsebovati nepotrebnih sestavin, ki dodatno obremenijo predel kože pod stresom. Navadne vlažilne kreme lahko vsebujejo dišave, ki dodatno dražijo kožo in lahko povzročijo alergijske reakcije. Edinstvena kombinacija klinično testiranih učinkovin v mazilu Tattoo Nano Shock zanesljivo zagotavlja bolj žive barve in sijoč videz tetovaž, tako novih kot starejših, optimalen vlažilen in pomirjujoč učinek ter visok zaščitni faktor pred UVA- in UVB-žarki, ki varuje kožo pred gubanjem in drugimi znaki poškodb in staranja.

Bi želeli tudi vi ustrezno zaščititi svojo tetovažo?

Prav zdaj lahko mazilo za nego tetovaž Lux Factor Tattoo Nano Shock naročite po promocijski ceni s kar 50-odstotnim popustom samo na Lux-Factor.com ali na brezplačni telefonski številki 080 64 69.

30-dnevna garancija!

Ne zaupate nakupom prek spleta? Ni problema! Ker je blagovna znamka Lux Factor tako prepričana o kakovosti mazila Tattoo Nano Shock, vam v 30 dneh od prejetja paketa celo vrnejo denar, če z izdelkom ne bi bili zadovoljni.

Pozor, za še dodatnih 20 odstotkov popusta ob naročilu vpišite kodo TATTOO20!

Lux-Factor | Foto:

Ne spreglejte