Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
12. 8. 2020,
12.57

Osveženo pred

3 leta, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,42

1

Natisni članek

okužba Koronavirus manikura

Sreda, 12. 8. 2020, 12.57

3 leta, 8 mesecev

Prikrila okužbo z novim koronavirusom, ker si je "obupno želela manikire"

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,42

1

manikura | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Iz tujine prihaja neverjetna zgodba kozmetičarke, ki je razkrila, da ji je stranka v želji, da bi dobila svežo manikiro, lagala glede okužbe z novim koronavirusom.

Po družbenih omrežjih je zaokrožila zgodba kozmetičarke iz Washingtona in njene stranke, ki si je "tako zelo želela manikire", da kozmetičarki ni povedala, da je okužena z novim koronavirusom. To ji je sporočila šele dan po tem in jo prosila, naj se samoizolira.

Kozmetičarka z imenom Taylor je bila tako šokirana, da je izmenjavo SMS-sporočil delila na svojih profilih na Facebooku in Instagramu ter ob tem ljudi pozvala, naj ne počnejo tega, kar je storila njena zdaj že nekdanja stranka.

Ta ji je po opravljeni manikiri sporočila: "Res mi je hudo in ne bi smela priti, a obupno sem si želela manikire. Pred dvema dnevoma sem bila pozitivna na virus, zato te prosim, da se samoizoliraš."

Ogorčena kozmetičarka ji je odpisala, da tega ne bi smela storiti in da je v primeru okužbe ne bi smela sprejeti, na kar ji je stranka odpisala: "Res sem si obupno želela iz hiše, bila sem v karanteni dva dni, zelo mi je žal. Res sem potrebovala manikiro, saj si videla, v kakšnem stanju so moji nohti."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Yesterday after I posted about this on my Facebook, the world has been up in arms with me and for me. I just want to thank everyone for their support, and encouragement. Thank you to @thenaillife_ and @nunis_nails for getting the word out to others. I can’t believe how this literally has spread across this world like wild fire. Let’s protect ourselves and each other. If there is anything I have learned in the last 24 hours, there may be a handful of unthoughtful people like this ex client who did this to me yesterday, but this world is a beautiful place with a whole lot of people in it willing to do what’s right. Keep on being good to others, and let’s kick this virus outta here. For everyone who keeps commenting, she HAS been reported. I cannot keep up with all the comments on Facebook and here with everyone saying that. Thank you! #nails #nailsofinstagram #nails💅 #nailsonfleek #nailsnailsnails #nailsoftheday #spokane #spokanenails #nailart #nailartvideos

A post shared by Taylor (@roguemenai) on

Neodgovorno stranko je prijavila oblastem

Potem ko je Taylor dopisovanje delila na družbenih omrežjih, je dobila veliko podpore. Zapisala je, da jo veseli, da se ljudje večinoma zavedajo nevarnosti virusa in ne bi ravnali tako kot njena stranka. Zahvalila se je vsem za pozitivne komentarje in jim sporočila, da je neodgovorno stranko že prijavila oblastem.

Sama medtem ne more delati, saj je morala v dvotedensko samozolacijo, da ne bi ogrozila svojih strank, družine in prijateljev.

Za spletni portal Allure je še razkrila, da sta med manikiro sicer obe nosili maski, a da je bilo vseeno stresno, ko ji je sporočila, da je pozitivna na covid-19. "Skrb vzbujajoče se mi zdi, da nekateri ljudje varnosti drugih sploh ne jemljejo resno."

Ne spreglejte