Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
23. 5. 2024,
14.28

Osveženo pred

2 tedna, 5 dni

Oglasno sporočilo

Natisni članek

noad poroka debelost hujšanje PR članek

Četrtek, 23. 5. 2024, 14.28

2 tedna, 5 dni

NEVESTA SE JE IZOGNILA TRAGEDIJI

Poglejte, kako hitro je shujšala, da je lahko oblekla sanjsko poročno obleko

Oglasno sporočilo

Anne je zdaj srečno poročena. Vendar se to skoraj ne bi zgodilo. Pred poroko je pridobila 12 kilogramov in ni mogla obleči svoje sanjske, po meri narejene obleke. Vsaka nevesta ve, da je to katastrofa.

Art01_01_Slimbro | Foto: Grobally LLC Foto: Grobally LLC

12 kilogramov me je ločilo od katastrofe

Ne vem, kako in kdaj sem pridobila 12 kilogramov. Morda sem jedla preveč, morda je bil za to kriv stres pred poroko. Toliko stvari je bilo treba narediti. Nisem si vzela časa zase in za svoje obroke. Pojedla sem vse. Kadarkoli sem le imela minuto časa, sem jedla. Ponavadi je bilo to šele pozno zvečer, ko sem se utrujena vrnila domov. Nisem skrbela zase, nisem dovolj spala. Zaradi stresa sem imela zelo povečan apetit.

Nekega dne sem opazila, da sem si kavbojke, ki so mi bile vedno malo ohlapne, težko zapela. Pomislila sem, da sem jih sušila na previsoki temperaturi v sušilnem stroju in so se enostavno skrčile. Ko pa mi je postala preozka celo najširša obleka iz omare, sem vedela, da bo treba nekaj narediti. Tisti večer sem se odločila, da ponovno poskusim poročno obleko.

Bila je oprijeta obleka, ki naj bi poudarila mojo postavo. Toda ... Nisem je mogla obleči! Bila je zašita po meri in bila je res draga. Ojoj ... nič več ni bilo mogoče narediti. Časa mi je zmanjkovalo, saj je bila poroka tik pred vrati. Stekla sem v kopalnico in stopila na tehtnico. Številka na tehtnici je bila neizprosna: 12 kilogramov več.

Odpoved poroke ...

Grozno sem jokala. Tisto noč sploh nisem spala. Kako je lahko nevesta brez obleke? Naj na svoji poroki nosim trenirko? Zjutraj sem poklicala svojega zaročenca in mu povedala, da morava odpovedati poroko. Zasmejal se je in rekel, da se je zadrga v moji obleki gotovo zataknila. Ampak vedela sem, da ni kriva zadrga.

Art01_02_Simbro | Foto: Grobally LLC Foto: Grobally LLC

Poklicala sem prijateljico. Pokazala je več razumevanja. Zaveda se, da je poročna obleka za nevesto zelo pomembna. Za mnoge je poroka eden najpomembnejših dni v življenju. Želimo biti princese. Blesteti z lepoto in lepimi oblekami. In jaz nisem mogla niti zapeti te grozne zadrge.

Prijateljici sem povedala, da v dveh tednih ne bom mogla izgubiti 12 kg. Tudi če ne bi jedla ničesar in telovadila kot nora, ne bi spremenila svoje postave. Obljubila mi je, da pride na obisk in da bova skupaj zagotovo našli rešitev ... Dvomila sem, toda ...

Samo deset sekund na dan ...

Popolnoma sem bila obupana, ko se je prijateljica pojavila na vhodnih vratih.

"Poroke ne bo! Osamljena bom in debela," sem jokala ... Tesno me je objela in mi šepetala v uho, da bom čez dva tedna lepa, vitka in oblečena v svojo sanjsko obleko.

Nato mi je dala paket in rekla, da mi bo to vzelo dobesedno deset sekund vsak dan. Samo toliko in niti sekunde več. Pomislila sem, da gre za drastično dieto in naporne treninge, vendar se je samo zasmejala.

"Gotovo se šališ," se je še naprej smejala. "Jej, kar hočeš. Če želiš telovaditi, lahko, vendar ti ni treba."

12 kilogramov več na tehtnici je zame pomenilo katastrofo. Želela sem se poročiti z moškim, ki sem ga ljubila. To poroko sva skupaj načrtovala že dve leti. Premagala sva številne ovire. To naj bi bil najin pravljični dan.

V dveh tednih sem izgubila 12 kilogramov!

Čeprav se je zdelo res neverjetno, je delovalo. Po prvem dnevu sem imela en kilogram manj. Vendar sem podvomila. Morda je to samo odvečna voda in ne bom dosegla želenega rezultata.

Toda nadaljevala sem z metodo svoje prijateljice. Bilo je naravno, brez kemikalij, samo zdrave sestavine, vitamini. Tudi če ne bi izgubila teže, si z metodo vsaj ne bi škodovala.

Po enem tednu sem imela že sedem kilogramov manj. Ne more biti več naključje, voda ali kaj drugega. Samo hitro sem shujšala. Poleg tega sem čutila, da imam sto odstotkov več energije. Bila sem nasmejana in srečna. Z vsakim izgubljenim kilogramom sem bila srečnejša. Neverjetno!

Art01_03_Slimbro | Foto: Grobally LLC Foto: Grobally LLC

In končno je prišel moj poročni dan. Z rahlim strahom sem oblekla poročno obleko. Prijateljica mi je pomagala. Obleko sem oblekla brez težav. Sledil je trenutek, ko sem morala zapeti zadrgo.

"Pripravljena?" je vprašala prijateljica. Pokimala sem. Čutila sem, kako se zadrga premika višje in višje. Zaprla sem oči in si želela, da se zgodi čudež.

"Popolna je!" je vzkliknila prijateljica. "Videti si kot lepa in vitka princesa." Poskušala sem ne jokati od sreče, da si ne bi uničila ličil.

Art01_04_Slimbro | Foto: Grobally LLC Foto: Grobally LLC

Tako enostavno in primerno za vsakogar!

Zdaj vem, da lahko ta metoda celo rešuje življenja. Brala sem o ljudeh, ki jim je s to metodo uspelo izgubiti celo več kot sto kilogramov. Zame je bilo dovolj 12 kilogramov. 

Sploh se mi ni bilo treba truditi. Poleg tega sem jedla kot običajno. Nisem telovadila, ker nisem imela časa. Ampak kljub temu sem izgubila 12 kilogramov v samo dveh tednih. 

Kliknite tukaj, če želite uporabiti to metodo in hitro in učinkovito shujšati >>>

Naročnik oglasnega sporočila je Grobally LLC.

 

Ne spreglejte