Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
21. 10. 2016,
7.40

Osveženo pred

2 meseca

Vsebino omogoča Hit Aplinea

Foto: Hit Alpinea, Thinkstock

Natisni članek

nagradna igra alpski wellness ledeniški wellness wellness advertorial HIT Alpinea

Petek, 21. 10. 2016, 7.40

2 meseca

Najučinkovitejši protistresni ukrep: alpski wellness

Vsebino omogoča Hit Aplinea

Foto: Hit Alpinea, Thinkstock

masaža wellness spa lepota | Foto Thinkstock

Foto: Thinkstock

Uživanje v objemu narave ugodno vpliva na naše počutje. Razvajanje v wellnessu je eden od najbolj priljubljenih načinov sproščanja od vsakodnevnih skrbi.

Naj wellness postane vaš ritual lepote

Telesna vadba, zdrava hrana, sproščanje in dober spanec so temelji zdravega načina življenja. To pravilo je vsem zelo dobro znano in če bi temu dodali dve uri wellnessa na teden, bi bilo dobro počutje res popolno. Razvajanje v wellnessu je vedno bolj priljubljen način preživljanja prostega časa, saj je želja po mladostnem videzu in ohranjanju zdravega načina življenja vedno večja. Skrb za telo lahko upočasni proces staranja.

savna wellness spa kranjska gora | Foto: Hit Alpinea Foto: Hit Alpinea

Ali razmišljate, da bi v svoj vsakodnevni ritem uvedli zdrave navade, ki hkrati sproščajo in pomagajo pri ohranjanju mladostnega videza? Potem se odločite za pogostejše obiske wellness centrov. Naj postanejo vaš ritual lepote in dobrega počutja.

Vrhunska destinacija za ljubitelje wellness centrov

Kranjska gora Hit Alpinea | Foto: Hit Alpinea Foto: Hit Alpinea

Tudi če nimate časa, da bi več dni preživeli v wellness centru, vas lahko že nekajurno razvajanje razbremeni stresa.

Jesen je pravi čas za razvajanje in pripravo na zimske dni. Privoščite si različne savne in masaže, lepotilne nege obraza in telesa. V kranjskogorskih hotelih družbe Hit Alpinea imajo tri centre: v hotelu Ramada Resort je Wellness Larix, v hotelu Špik se lahko prepustite alpskemu wellnessu, svoj center dobrega počutja pa ima tudi hotel Kompas.

Izberite svoj način sproščanja!

savna wellness spa kranjska gora | Foto: Hit Alpinea Foto: Hit Alpinea

Sodelujte v nagradni igri in si z malo sreče priigrajte nekaj ur užitkov v alpskem wellnessu Špik. Izmed vseh prispelih odgovorov bomo izžrebali srečneža, ki bo prejel tri ure alpskega wellnessa za dve osebi. Nagrada vključuje:

- uporabo petih tematskih sob (piling, kisikova terapija, infrardeča savna, tepidarij ter zvok vode in kovine),

- brisače, rjuhe in kopalni plašč,

- wellness čaje,

- sveže sadje in

- pogled na gore Špikove skupine.

Kaj je to alpski wellness?

alpski wellness špik kranjska gora | Foto: Hit Alpinea Foto: Hit Alpinea

Alpski wellness vsakega obiskovalca navduši s pristnim alpskim ambientom petih tematskih sob, ki so jih poimenovali po zemeljskih elementih: voda, les, ogenj, zemlja in kovina. Energije teh elementov skrbijo za večjo samozavest, kreativnost, ljubezen, harmonijo in srečo.

Alternativni načini sproščanja v tematskih sobah so nekaj posebnega. Za dobro počutje poskrbijo z barvami, zvoki, aromami, toploto, knajpanjem, kisikovo terapijo in infrardečo savno. Takšen celostni ritual uravnava in ustvarja harmonijo notranjih organov, kar se odraža na telesni in duhovni ravni.

alpski wellness špik kranjska gora | Foto: Hit Alpinea Foto: Hit Alpinea

Drugačna osvežitev: ledeniški wellness

V Špiku se lahko pohvalijo tudi z ledeniškim wellnessom. Globoko pod hotelom Špik je ujeta ledeniška voda, ki je dolga leta nedotaknjena ležala med zemeljskimi plastmi. Zaradi vseh njenih pozitivnih učinkov so jo začeli črpati in jo vključili v ponudbo hotela.

Bogata je z elementi v sledovih, z idealnim razmerjem med kalcijem in magnezijem (2 : 1) ter nevtralnim pH-jem. Ledeniško vodo so vključili tudi v ponudbo lepotnih neg telesa in obraza ter masaže. Ledeniški wellness je novost v Sloveniji in ga lahko izkusite le v hotelu Špik.

Kranjska gora Hit Alpinea | Foto: Hit Alpinea Foto: Hit Alpinea

Več informacij poiščite na spletni strani www.hit-alpinea.si ali pokličite brezplačno telefonsko številko 080 88 30.

Preberite še:

Kranjska Gora jeseni: odlična priložnost za zadovoljno družinsko vzdušje

Ne spreglejte