Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
4. 7. 2016,
7.51

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča Hit Aplinea

Foto: Hit Alpinea

Natisni članek

ledeniški wellness poletje HIT Alpinea advertorial

Ponedeljek, 4. 7. 2016, 7.51

2 meseca, 1 teden

Drugačna osvežitev: ledeniški dragulji okrog Kranjske Gore

Vsebino omogoča Hit Aplinea

Foto: Hit Alpinea

Kranjska gora Hit Alpinea | Foto Hit Alpinea

Foto: Hit Alpinea

Kranjska Gora z okolico je s svojo široko ponudbo in naravnimi danostmi destinacija za vse generacije v vseh letnih časih. Poleti je zaradi prijetne klime še posebej zaželena pri tistih, ki želijo svoje proste trenutke preživeti aktivno in v naravi.

Poleg mnogih sprehajalnih poti je na razpolago več kilometrov kolesarskih poti, ki vodijo v sosednjo Italijo in Avstrijo, ter številne možnosti za preživljanje prostega časa v naravi. Za vse adrenalina željne se ob sedežnici Vitranc razprostirata poletno sankališče Besna Pehta in Bike park, najpogumnejši pa se po hrbtišču velikanke lahko spustijo po jeklenici.

Kranjska gora Hit Alpinea | Foto: Hit Alpinea Foto: Hit Alpinea

Gorska princesa z ledeniškimi biseri

Obkrožena z gorami in zelenimi gozdovi je Kranjska Gora odlično izhodišče za raznolike aktivnosti. Po celodnevnem kolesarjenju in pohajkovanju po okoliških krajih in neokrnjeni naravi Zgornjesavske doline lahko zaplavate v bazenih ali si privoščite sprostitev in razvajanje v enem izmed wellness centrov, ki dopolnjujejo hotelsko ponudbo.

Zakaj ne bi naredili nekaj zase in preživeli prostih dni v kraju z dolgoletno tradicijo ter prepoznavnostjo po zdravilni klimi? Sprehodi v naravi, posedanje po hotelskih terasah s pogledom na vrhove Julijskih Alp in odlične dobrote Sladke Julije bodo dodali piko na i vašim počitnicam.

Kranjska gora Hit Alpinea | Foto: Hit Alpinea Foto: Hit Alpinea

Da bodo vaši prosti dnevi res popolni, bodo poskrbeli v hotelih Hit Alpinea Kranjska Gora, ki združujejo kar pet hotelov (Kompas, Ramada Resort, Ramada Hotel & Suites, Alpina in Špik) ter apartmajsko hišo, wellness centre, gostinsko ponudbo in lastno animacijsko službo, ki poskrbi, da nikomur ni dolgčas. Več o hotelih najdete TUKAJ. Za poletje so pripravili več različnih počitniških paketov, v juliju pa so ponudbo še dodatno ohladili.

Boste sploh lahko našli čas za vse aktivnosti, ki so jih pripravili? Animatorji bodo poskrbeli za pester in bogat animacijski program s kreativnimi delavnicami, mini klubom, mini diskom in drugimi aktivnostmi. Dogajanje bo popestril tudi Kekec, ki bo z otroki zaplesal v mini disku.

Vroče? Potopite se v ledeniško vodo

Kranjska gora Hit Alpinea | Foto: Hit Alpinea Foto: Hit Alpinea

Globoko pod hotelom Špik je ujeta ledeniška voda, ki je dolga leta nedotaknjena ležala med zemeljskimi plastmi. Zaradi vseh pozitivnih učinkov, ki jih ima, so jo začeli črpati in jo vključili v ponudbo hotela.

Bogata je z elementi v sledovih, z idealnim razmerjem med kalcijem in magnezijem (2:1) ter nevtralnim pH. Ledeniško vodo so vključili tudi v ponudbo lepotnih neg telesa in obraza ter masaže. Ledeniški wellness je novost v Sloveniji in ga lahko izkusite le v hotelu Špik.

Pustite se razvajati, privoščite sebi in svojim najdražjim aktivne počitnice, naredite nekaj zase in doživite prijetne trenutke v objemu narave.

Formula za razvajanje brbončic: 5 lokacij + 5 jedi = Kulinarična pot

Več informacij poiščite na spletni strani www.hit-alpinea.si ali pokličite brezplačno telefonsko številko 080 88 30. | Foto: Več informacij poiščite na spletni strani www.hit-alpinea.si ali pokličite brezplačno telefonsko številko 080 88 30.

Spoznajte Kranjsko Goro na nekoliko drugačen način, skozi kulinariko – udeležite se Kulinarične poti, ki vas bo v enem večeru popeljala po petih lokacijah, na katerih boste spoznali kulinariko in vina Slovenije ter zgodovino destinacije.

Več informacij poiščite na spletni strani www.hit-alpinea.si ali pokličite brezplačno telefonsko številko 080 88 30.

Ne spreglejte