Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
8. 1. 2018,
8.00

Osveženo pred

6 let, 1 mesec

Oglasno sporočilo

Natisni članek

hujšanje SlimExcelle PR članek

Ponedeljek, 8. 1. 2018, 8.00

6 let, 1 mesec

Obupana gospodinja je izgubila 27 kilogramov kar doma

Oglasno sporočilo
SlimExcelle | Foto SlimExcelle

Foto: SlimExcelle

Ime me je Helena in imam 35 let. Sem gospodinja in mati dveh otrok, ki si obupno želi izgubiti svoj "trebušček", ki mi je ostal po porodu.

Z vami želim deliti svojo zgodbo.

Nekje sredi junija sem se zlomila in začela jokati. Nisem si mogla pomagati. Dotaknila sem se dna in se počutila, kot da imam živčni zlom.

To se je zgodilo v torek zjutraj, ko sem stopila s tehtnice. Kljub strogi trimesečni dieti sem se odločila, da si vzamem nekaj prostih dni in se malo pregrešim. Ob koncu tedna sem opustila dieto in se odločila, da v torek znova stopim na tehtnico.

Ko je tehtnica pokazala 85 kilogramov, preprosto nisem mogla verjeti. V samo enem koncu tedna sem nazaj dobila vse kilograme, ki sem jih izgubila v preteklih treh mesecih. Mogoče to ne zveni kot velika stvar, toda zame je bilo to enakovredno tragediji. Odvečno težo sem želela izgubiti zadnjih pet let.

Moj boj s kilogrami: kako sem neuspešno poskušala izgubiti odvečne kilograme

Moje knjižne police so poIne knjig in nasvetov o zmanjšanju telesne teže, moj računalnik je poln različnih člankov o hujšanju, vse to pa je dokaz, da sem bila resna v svoji nameri, da postanem fit.

Tudi moj bančni izpisek je dober pokazatelj tega, koliko denarja sem vložila v zdravo prehrano, knjige o hujšanju in izdelke, ki so obljubljali izgubo kilogramov. Čeprav sem zdravi prehrani posvetila veliko časa, rezultatov žal ni bilo.

Tu in tam sem morda izgubila kakšen kilogram ali dva, toda takoj, ko sem se pri prehrani pregrešila, so se kilogrami vrnili. To se mi je sicer že večkrat zgodilo, a tokrat sem bila resnično razočarana. Nisem več vedela, kaj naj še poskusim. Postala sem obupana.

To ni zgodba z žalostnim koncem. Pravzaprav je konec zelo srečen, saj sem naslednji dan odkrila skrivnost, ki je popolnoma spremenila moje življenje. Dovolite mi, da vam povem, zakaj je SlimExcelle, ki sem ga odkrila med brskanjem po svetovnem spletu, tako neverjeten.

Moja zmaga nad kilogrami: skrivnost, s katero sem izgubila 27 kg

SlimExcelle | Foto: SlimExcelle Foto: SlimExcelle

Vsak izdelek za hujšanje, ki sem ga do sedaj poskusila, me je razočaral. Prav tako me je razočarala tudi vsaka dieta.

Čeprav so številni mojstri na forumu priporočali SlimExcelle in nanj prisegali, sem bila zelo skeptična.

Ko sem po komaj štirih dneh uporabe opazila prve rezultate, sem mislila, da se motim.

Mislila sem, da je to le plod moje domišljije, toda moje počutje je bilo drugačno. Ko sem prišla domov, sem takoj stopila na tehtnico. Od vznemirjenja sem začela tako kričati, da sem skoraj zbudila vse otroke. Bilo je jasno, da sem v samo 4 dneh izgubila 3 kilograme.

Vem, kaj mislite. Trije kilogrami res niso veliko glede na to, kako debela sem bila. A v tistem trenutku so mi ti izgubljeni kilogrami pomenili več kot karkoli na tem svetu.

To je bila najbolj drastična sprememba, kar sem jih kadarkoli videla, še posebej zato, ker nisem spremenila načina življenja, niti aktivnosti niti prehrane.

SlimExcelle | Foto: SlimExcelle Foto: SlimExcelle

Od tistega trenutka je SlimExcelle postal del mojega življenja. Vsak dan sem se zjutraj najprej pogledala v ogledalo in stehtala. Prvih nekaj dni sem bila zadovoljna, po petih ali šestih dneh pa sem v ogledalu opazila tudi prve spremembe. Nič drastičnega ni bilo, vendar sprememb ni bilo mogoče zanikati. Vsak dan sem bila bolj vitka. Izgubila sem 8 kilogramov!

Moja skrb za zdravje: SlimExcelle vsebuje popolnoma naravne sestavine!

Trudila sem se, da me navdušenje ne prevzame. Navsezadnje je lahko bila sprememba le začasna. In še nekaj me je skrbelo. Kaj če ima izdelek negativne učinke na moje telo, ki jih jaz ne morem zaznati. Seveda sem bila nad videzom svojega telesa vsak dan bolj navdušena, vendar je bilo moje zdravje pomembnejše.

Ker me je skrbelo za zdravje, sem na rutinskem pregledu, teden dni pozneje, zdravnika prosila za njegovo mnenje. Potrebovala sem strokovno mnenje, čeprav je moj zdravnik že navajen mojega tarnanja zaradi odvečnih kilogramov. Pogledal je seznam sestavin SlimExcella in mi zagotovil, da je izdelek popolnoma varen.

Dejal je, da mi izdelek ne more škodovati, ni mi pa mogel zagotoviti, da res učinkuje. Po rutinskem tehtanju je moral priznati, da izdelek očitno deluje. Izgubila sem 15 kilogramov!

Moje novo življenje: končno sem spet srečna

Domov sem odšla brez kakršnegakoli dvoma. SlimExcelle je rešitev moje težave. Po treh tednih se je moje telo povsem preoblikovalo. "Nosečniški trebuh" je popolnoma raven, pozirala sem celo v kopalkah.

Poglejte me:

SlimExcelle | Foto: SlimExcelle Foto: SlimExcelle

Vem, kako je, če se človek ne more znebiti odvečnih kilogramov, toda zdaj se počutim kot prerojena.

Tri mesece pozneje še vedno uporabljam SlimExcelle. Izgubila sem 27 kilogramov!

Počutim se zapeljivo. Ko grem ven s prijateljicami, lahko spet oblečem oprijeta oblačila in celo poziram v svojih najljubših kopalkah.

Odkar sem odkrila SlimExcelle, se je moje življenje spremenilo.

Moj sklep: kako lahko SlimExcelle spremeni življenje tudi vam

Da bi vedeli, kako se počutim, si predstavljajte:

  • Ni mi več potrebno eksperimentirati z različnimi dietami!
  • Ni mi več treba stradati in se boriti z občutkom lakote!
  • Nikoli več mi ne bo treba zavidati prijateljicam, da imajo postavo, kot sem si jo vedno želela!

Ali je SlimExcelle primeren za vas?

Predstavljajte si, kako se boste počutili, ko se boste končno znebili odvečnih kilogramov in dobili postavo, kot ste si jo vedno želeli!

Predstavljajte si, da ste lahko popolnoma sproščeni v oprijetih kavbojkah ali kopalkah na plaži.

Kaj bodo rekli vaši prijatelji, družina in sodelavci, ko bodo opazili, kako dobro ste kar naenkrat videti?

Imejte telo, kot ste si ga vedno želeli.

Samo zapomnite si: branje o uspehih drugih vam ne bo pomagalo izgubiti odvečnih kilogramov. Sami se morate odločiti, da želite spremeniti svoje življenje.

Narediti morate prvi korak

Napravite naslednji korak, kliknite na povezavo in uživajte v življenju, o katerem ste vedno le sanjali!

POSEBNA PONUDBA

SlimExcelle | Foto: SlimExcelle Foto: SlimExcelle

Če želite tudi vi spremeniti svoje življenje, tako kot sem ga jaz, izkoristite posebno ponudbo, ki sem jo pripravila za vas.

Vsi bralci, ko bodo v naslednjih 24 urah naročili SlimExcelle, ga bodo prejeli po posebni akcijski ceni – 50 %! Namesto 59,94 evra, kar je redna cena izdelka, lahko ta neverjetno učinkovit izdelek za hujšanje danes dobite za SAMO 29,97 evra! Pohitite, ker so zaloge omejene.  

Ne izgubljajte časa in KLIKNITE TUKAJ ter naročite SlimExcelle, preden bo prepozno!

Pomembno opozorilo: povpraševanje po SlimExcelle je zelo veliko, zato je mogoče, da bo zaloga hitro pošla. Pohitite z naročilom in si zagotovite svoj SlimExcelle. Trenutno je še na zalogi!

 

Naročnik oglasnega sporočila je podjetje SPLETNO NAKUPOVANJE D.O.O. 

Ne spreglejte