Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
25. 7. 2017,
7.00

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

tatu PR članek Tim Kores

Torek, 25. 7. 2017, 7.00

6 let, 6 mesecev

Nikoli ne bi uganili, kakšna je bila Korijeva prva tetovaža!

Oglasno sporočilo

Telo priljubljenega radijskega voditelja in pevca, ki nam v tandemu s Tanjo Kocman polepša marsikateri delovni dan, krasijo številne tetovaže, tokrat pa vam razkrivamo, kaj je njihov skriti pomen.

tim kores tatu lux factor | Foto:

Prve ne pozabiš nikoli

Saj veste, da obstaja cel kup tetovaž, za katere se ni pametno odločiti … Na primer napisi v jezikih, ki jih ne poznaš, razna imena, ki ti čez nekaj let več ne bodo pomenila tega, kar ti danes, in še bi lahko naštevali. No, Kori ni upošteval nasvetov okolice in si je omislil prav takšno tetovažo, kot je nihče ne priporoča. "Res je, vtetoviral sem si ime svoje punce in pozneje to tudi obžaloval. Moja prva 'tatu izkušnja' torej ni bila najboljša, na srečo pa mi je tatu artist Dejan Marič nedavno prekril to prvo tetovažo in na koncu se je vse dobro izšlo," dodaja mladi Štajerc.

Vsaka tetovaža ima svojo zgodbo

Danes ima polno roko tetovaž in večina je povezanih z njegovimi najdražjimi: "Želel sem si tetovaže svojih najbližjih družinskih članov. Vedno se za novo tetovažo odločim zaradi stvari, ki mi veliko pomenijo, vsaka tetovaža ima svojo zgodbo ter globlji pomen. Vtetoviral sem si na primer mikrofon in mamo, ona je razlog, da se ukvarjam z glasbo in da mi ta veliko pomeni. Na roki imam tudi očeta kot kralja in njegovega očeta kot pokojnega kralja. Sestri simbolizirata dva vrabca, ki sta simbol pripadnosti. Za vse, ki so hvala bogu še živi, imam žive simbole in obratno. Jeseni bom spet obiskal Dejana in na vrsto pridejo še drug dedek in obe babici, vtetovirati pa si nameravam tudi poslovilno pismo pradedka Martina Koresa iz druge svetovne vojne, ki ga je svoji družini napisal na robec, tik preden so ga kot talca ustrelili."

tim kores tatu lux factor | Foto: Svoje tetovaže skrbno neguje

Kori pa ni pozabil niti na nego tetovaž, ki jim posveča veliko pozornosti: "Za svoje tetovaže lepo skrbim, ker želim, da bodo vedno videti kot nove. Vsak dan jih pridno namažem z mazilom Lux-Factor Tattoo Nano Shock, ki res ni samo nekaj, kar vidiš tu in tam na Instagramu, Facebooku … To mazilo resnično deluje! Preizkušeno! Uporabljam ga že nekaj mesecev, tatuji so bolj vidni in, kar je v teh vročih dneh najpomembneje, ščiti pred škodljivimi UV-žarki. Tako barve ne zbledijo, krema pa je stoodstotno naravna. Priporočam jo vsakomur, ki ne ve, s čim bi negoval tetovaže, potem ko se zacelijo. Aja … Pa še odlično diši!"

Katere sestavine v Lux-Factorjevem mazilu poskrbijo za sijočo kožo?

tim kores tatu lux factor | Foto:

Lux Factorjevo profesionalno mazilo za nego tetovaž Tattoo Nano Shock odlikuje povsem nova patentirana formula za izdatno nego vseh tipov tetovirane kože. Sinergično delovanje visokokakovostnih sestavin zaščiti občutljivo in ranljivo kožo ter skrbi za čiste linije in jasne barve. Revolucionaren antioksidant polidatin omogoča optimalno nego razdražene kože, saj uničuje proste radikale ter deluje protivnetno. Poleg tega je odličen pri preprečevanju zgubanega in povešenega kožnega tkiva. Dodatek vitamina E zagotavlja hranilno in nežno nego, ki varuje pred staranjem in poškodbami kože zaradi prostih radikalov. Karitejevo maslo regenerira kožne celice in deluje antibakterijsko ter tako preprečuje razvoj okužb. Kožo mehča, vlaži in preprečuje izsušitev. Kakavovo maslo odlično vlaži, blaži vnetne odzive in varuje kožo pred zunanjimi vplivi. Blagodejno vpliva na nastanek kolagena in elastina, kar dobrodejno vpliva na celjenje kožnih celic. Mandljevo olje ima visoko vsebnost vitaminov A, B1, B2, B6, ki pomirjajo kožo in blažijo vnetja, zmanjšujejo občutek razdraženosti in pospešujejo obnavljanje izsušene kože. Mazilo vsebuje tudi visok zaščitni faktor, ki tetovirano kožo varuje pred škodljivimi UVA/UVB-žarki, ki povzročajo gubanje in staranje kože, pa tudi obledelost in nejasen videz linij.

Pred uporabo mazila za nego tetovaže Lux-Factor Tattoo Nano Shock in po njej:

tim kores tatu lux factor | Foto:

Tudi vaše telo krasijo tetovaže, ki bi jih želeli ustrezno zaščititi?

Prav zdaj lahko mazilo za nego tetovaže Lux-Factor Tattoo Shock po promocijski ceni naročite na Lux-Factor.com ali prek brezplačne telefonske številke 080 64 69.

Pssst … Za še dodatnih 15 % POPUSTA ob naročilu vpišite kodo KORI15!

Ne spreglejte