Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
13. 9. 2018,
14.37

Osveženo pred

5 let, 7 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek Ikona Ljubljana

Četrtek, 13. 9. 2018, 14.37

5 let, 7 mesecev

Naj vaš obraz zasije kot poletno sonce – z Arkano!

Oglasno sporočilo

Za nami je vroče in sončno poletje, ki ste ga najverjetneje tudi vi z veseljem preživljali na prostem: prijetni sprehodi v naravi, čudoviti sončni zahodi in seveda uživanje na plaži pod žgočim soncem. Toda poletno sonce nam lahko velikokrat povzroča preglavice, saj povzroča kožne opekline in druge neprijetne spremembe na koži, kot so izsušenost, gube, starostne pege, hiperpigmentacija idr.

Na srečo so strokovnjaki kozmetičnega podjetja Arkana ustvarili izdelke, ki rešujejo prav te težave.

Arkana | Foto:

Specializirana kozmetika ponuja vrsto linij in izdelkov, ki kožo očistijo, pomirijo, zaščitijo, nahranijo in pomladijo. Le nekaj njihovih izdelkov je dovolj, da si sestavite preprosto, hitro in zelo učinkovito kozmetično rutino. Jutranja nega naj temelji na čiščenju in zaščiti kože, večerna pa na obnovi in pomlajevanju. Predstavljamo vam rutino iz petih korakov, ki bo vaši koži vrnila življenje.

1. Čiščenje: Zjutraj kožo nežno očistimo z blago čistilno peno Arkana Cannabis Clean Foam. Olji konoplje in makovih semen kožo pomirita in ji povrneta del njenega lipidnega sloja. Koža je čista, pomirjena in pripravljena na naslednji korak.

Arkana | Foto:

2. Antioksidanti: Kožo zaščitimo in pomirimo z antioksidanti v obliki vitaminov in rastlinskih izvlečkov, ki jih najdemo v serumih. Eden izmed najbolj znanih vitaminskih superjunakov je vitamin C, ki kožo ščiti, jo obnavlja in briše pigmentne madeže. Arkana 10% C Elixir vsebuje visok delež stabiliziranega vitamina C, kar jamči učinkovitost in obstojnost izdelka.

Arkana | Foto:

3. UV-zaščita: Najpomembnejši korak vaše jutranje rutine je seveda nanos sončne zaščite. Poznamo veliko preparatov za zaščito kože: od mineralnih do kemičnih, obarvanih, vodoodpornih ipd. Pomembno je, da zjutraj nanesete izdatno količino izdelka in čez dan nanos po potrebi ponovite. Strokovnjaki priporočajo čim višji zaščitni faktor, saj ljudje nanašajo premajhne količine izdelkov. Arkana Sun Protector SPF 50+ ponuja zelo visoko, širokospektralno zaščito, zahvaljujoč hibridnemu zaščitnemu UV-kompleksu. Krema je rahlo obarvana, zato ne pušča neprijetne bele sledi.

Arkana | Foto:

Namig: Če vas opeče sonce, čim prej poiščite izdelke, ki koži povrnejo njej lastne sestavine, s katerimi se lahko sama obnovi. Pri tem se izogibajte izdelkom, ki vsebujejo alkohol, močne dišave ali mentol. Ti izdelki kožo še bolj poškodujejo in tako podaljšajo čas celjenja opeklin. Odlične sestavine za celjenje kože velikokrat najdete v izdelkih, ki so namenjeni večerni negi. Ta je namenjena hranjenju, obnovi in pomlajevanju.

4. Obnova in hranjenje: Po večernem čiščenju koži ponudite njej lastne sestavine, kot so hialuronska kislina, aminokisline in peptidi, ceramidi, vitamini (npr. nikotinamid) ipd. Eno ali več izmed teh sestavin najdete v izdelkih linij Arkana Transform HA in Arkana Amino Bio. V ponudbi je več različnih oblik izdelkov, kot so eliksirji, kreme in maske, vsem pa je skupna visoka koncentracija omenjenih aktivnih sestavin. Tekstura vaše kože bo zagotovo spremenjena.

Arkana | Foto:

5. Anti-Aging: Sončna krema upočasnjuje staranje kože, izdelki proti staranju (anti-aging) pa popravljajo že nastalo škodo. Čeprav je to zelo težka naloga, se izdelki iz linije Arkana PRP z njo spoprijemajo na zelo inovativen način, saj delujejo po principu pomlajevanja z lastno krvno plazmo, ki je eden izmed najnovejših trendov lepotne dermatologije. Seveda je uporaba kreme veliko preprostejša in prijetnejša kot vbadanje krvne plazme v obraz.

Arkana | Foto:

Omenjene kozmetične izdelke lahko najdete v modni hiši Ikona Ljubljana na Mestnem trgu 24, nasproti mestne hiše. Prijazno osebje vam bo z veseljem svetovalo in ponudilo izdelke, primerne za vaš tip kože in vaše težave. Ne pozabite: koža je le ena, zato se je vredno potruditi za njo. Naj vaš obraz zasije kot poletno sonce – z Arkano!

Naročnik oglasnega sporočila je VM5 d.o.o.

Ne spreglejte