Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Boh

Četrtek,
16. 5. 2013,
9.58

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Cannes rdeča preproga

Četrtek, 16. 5. 2013, 9.58

8 let

Mokre zvezdnice in nevarni čevlji

Tina Boh

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Filmski festival v Cannesu se je odprl z neverjetnim bliščem in prefinjeno eleganco zvezdnic, ki so zasenčile celo glamur na Oskarjih.

Odprtje filmskega festivala v Cannesu je postreglo s presežkom hollywoodskega glamurja. Zdelo se je, kot da bi se vrnili v čas starega Hollywooda. Cannes že dolgo ni bil tako eleganten.

Čeprav je vreme močno krojilo dogajanje na prestižni rdeči preprogi, pa so se zvezdniki kljub poplavi dežnikov, ki so reševali njihove dragocene toalete in popolne pričeske, zelo dobro znašli.

Težko bi razglasili zmagovalca, saj so bile prav vse zvezdnice prava paša za oči. Mogoče bi najbolj izpostavili Carey Mulligan, Nicole Kidman in neverjetno seksi vrnitev Cindy Crawfort. Po pričakovanjih je bil glavna moška zvezda večera karizmatični Leonardo DiCaprio, ki se je med dekleti na rdeči preprogi odlično znašel.

Zmagovalna trojica v Diorju

Nicole Kidman je gotovo letošnja mis elegance v Cannesu. Diorjeva obleka z zanimivo poslikavo v slogu 60. let niti ni bila tako glamurozno elegantna, vendar je bila zelo posebna in videti je bilo, kot da je bila sešita prav zanjo. Nosila jo je s ponosom, videti je bila razigrana in dobre volje, in čeprav so nekatere zvezdnice tarnale nad dežjem, se je ona samo veselo nasmehnila: "Saj je samo dež!"

Carey Mulligan, junakinja v filmu Veliki Gatsby, se je odločila za klasično večerno eleganco. Dolga obleka preprostih linij in nežne rožnate barve je poudarila njeno milo lepoto. Čeprav se je odločila za bolj nevpadljiv videz, je bila njena nenavadna lepota prav čarobna. Preprosta pričeska in minimalističen nakit sta njen nedolžen videz samo še poudarila.

Julianne Moore je blestela v dvobarvni kombinaciji. Črni zgornji del in rožnato-vijoličasto krilo sta delovala zelo prepričljivo. Julianne bi bila popolna, če ne bi izbrala napačnih čevljev, v katerih je bilo videti, kot da zelo trpi. Njena mezinca sta prav strašljivo gledala iz elegantnega sandala.

Leonardo DiCaprio: šarm z veliko začetnico

Nedvomno največji šarmer na rdeči preprogi je bil Leonardo DiCaprio, glavni junak v Velikem Gatsbyju, ki se je tako kot ponavadi odločil za klasično eleganco: črni smoking z metuljčkom. Toda privlačnost DiCapria presega njegov slog oblačenja. Iz njega žari posebna nalezljiva energija. Dekleta so se ob njem kar topila.

Manekenska dvojica

Poseben poklon si zaslužita tudi vroči manekenki Cara Delevigne v črni obleki znamke Burberry in Georgia May Jegger v večno elegantni rdeči barvi. Cara je izbrala seksi videz fatalke. Spuščeni lasje, izrazit nakit in črnina obleke, ki jo je v ravnih linijah poudarila prefinjena čipka.

Georgia je oblekla nekoliko preprostejšo rdečo obleko, okrašeno s kamenčki, tudi ona pa se je odločila za spuščene lase.

Privid na rdeči preprogi

Dih jemajoča je bila nebeška podoba manekenke Cindy Crawford, ki je v beli obleki Roberta Cavallija zadela v polno. Videti je, kot da bi se čas na njej ustavil. Sedeminštiridesetletnica je še enkrat dokazala, zakaj velja za eno najboljših manekenk vseh časov.

Prava paša za oči je bila tudi igralka Frieda Pinto, ki je bila v rožnati Guccijevi obleki videti kot kakšna grška boginja. Frieda je že v preteklosti večkrat dokazala, da njeni naravni lepoti pristajajo najrazličnejši stajlingi, vendar je bil včerajšnji eden najboljših do zdaj.

Ne spreglejte