Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
13. 3. 2019,
9.05

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča MANA

Natisni članek

kavbojke džins MANA advertorial

Sreda, 13. 3. 2019, 9.05

2 meseca, 1 teden

Kombinacije iz džinsa, ki jih morate poskusiti

Vsebino omogoča MANA

Pomlad je pred vrati! Ste že osvežili svojo garderobo? Tudi letos ne pozabite na džins, ki ga lahko nosite za različne priložnosti in tudi v kombinaciji z … džinsom.

MANA | Foto:

Džinsmanija, ki je vladala v osemdesetih in devetdesetih letih prejšnjega stoletja, še vedno zagrizeno nadaljuje svoj pohod po modnih smernicah. Zadnjih nekaj sezon nam je spet zlezel pod kožo in nam tako pričaral prav posebno modno eksperimentiranje. Džins je glavna zvezda zadnjih modnih trendov, pri njem pa nedvomno velja pravilo: Več je več! Torej, kaj še čakate? Čas je za spomladansko džins norijo!

Izberite svoj slog

Ne glede na to, ali stavite na bolj eleganten videz ali ste bolj za sproščeno udobje, je džins nedvomno vedno dobra izbira. Od legendarnega uporniškega Jamesa Deana, ki je v petdesetih letih prejšnjega stoletja postavil modne smernice, je džins nekakšen simbol kul in vsestranskega videza: preprosta majica, hlače iz džinsa in jakna – to je nedvomno pravo izhodišče za najrazličnejša modna ustvarjanja. Pri tem pa naj veljata samo dve pravili: bodite drzni in poiščite udobne materiale, s katerimi bo vsak vaš korak pravi sprehod v brezhibno modno pomlad.

Trgovine MANA so tudi to sezono poskrbele za izvrstno kolekcijo za vso družino. Kakovostni materiali in nizke cene – oblecite vso družino v udobna in modna oblačila! MANA zna prisluhniti željam svojih strank, tudi z akcijami, ki se jim ne boste mogli upreti. Prelistajte njihov najnovejši katalog in osvežite garderobo z najljubšim džinsom!

ZANJO:

MANA | Foto:

Džins za službo in džins za prosto popoldne. Za bolj eleganten videz ga kombinirajte z elegantnejšimi kosi oblačil, tudi z vedno bolj modnimi salonarji, ki so letos na pohodu v najrazličnejših barvnih odtenkih. Za popoldanski sprehod z družino pa si pravzaprav lahko privoščite malo več ustvarjanja – tudi z različnimi barvnimi odtenki džinsa.

Piece | Foto: Piece | Foto:

 

Letošnji "must have" je svetlejši džins – ki se odlično prileže svetlejšim barvam, ali pa kar džinsu malo drugačnega odtenka. V vaši garderobi zagotovo ne sme manjkati velika povratnica – srajca iz džinsa.

ZANJ:

MANA | Foto:

Kot James Dean v kombinaciji z belo majico ali po svoje – z usnjeno jakno ali celo elegantnejšim suknjičem. Dober par hlač iz džinsa nikoli ne sme manjkati v moški garderobi. Letos pa jo lahko popestrite tudi s srajco, ki vašemu videzu doda kanček značaja daljnega Zahoda.

ZA NAJMLAJŠE:

MANA | Foto:

Ko se malček poda na kakšno novo pustolovščino, je sicer prav lepo, če se v njem počuti modno in, zakaj pa ne, tudi nekoliko "frajersko". Še bolj pomembno pa je, da je lahko dovolj svoboden, da raziskuje brez omejitev in da je lahko s svojimi novimi oblačili spreten, hiter in neulovljiv.

MANA | Foto:

Za dečke predlagamo džins hlače z navihano majico, h katerim spadajo modni športni copati.

Deklice lahko svoje džins kose oblačil kombinirajo h krilom, pravi hit pa so tudi džins hlače s kakšnim modnim dodatkom, kot je na primer nežna čipka.

Ko se ohladi, pa je nedvomno jakna iz džinsa najbolj praktična izbira.

MANA – hitro in ugodno do nove spomladanske kolekcije

MANA je pravi naslov za vaše spomladansko nakupovanje. Na enem mestu boste našli modna oblačila za vso družino. Velik poudarek so letos namenili prav džinsu.

Prevetrite svojo garderobo v MANI in preverite njihove akcijske ugodnosti. Dejstvo je, da boste pri njih našli pravo razmerje med kakovostjo in ceno – zanjo, zanj in za vaše najmlajše.

Preverite ponudbo na spletu, sledite jim na Facebooku ali zavijte v najbližjo prodajalno. Presenečeni boste nad pestro ponudbo modnih oblačil za vso družino.

 

Ne spreglejte