SiolNET. Trendi Moda
1

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Ko lahko moško čast na rdeči preprogi rešijo le trije mušketirji (foto in video)

1

termometer

 | Foto:
Preverili smo, katerim obrazom iz filmskega sveta je letos za najprestižnejši družabni dogodek leta uspelo izbrati dobro kombinacijo oblačil in kateri so preprosto pogoreli na celi črti.

Rdeča preproga je, pa naj se ta razprostira pred vhodom v dvorano, kjer podeljujejo slovenski približek nagradam oskar, viktorje, ali katere druge, vedno dober pokazatelj tega, kako dobro izdelan okus za kombiniranje oblačil imajo zvezdniki.

Seveda večini, ko gre za prestižni dogodek, kot je podelitev zlatih kipcev, karseda preudarno svetujejo tudi stilisti, a je končni rezultat vedno tudi odraz osebnih želja in preferenc posameznikov, ki nabor oblačil nosijo. Ko se na rdeči preprogi zrnje loči od plev Tudi zato niti 87. podelitev oskarjev ni bila nobena izjema. Nekatere zvezdnice so pokazale in dokazale, da jim upravičeno pripisujemo ikoničen modni stil, medtem ko so nekatere milo rečeno presenetile s skupkom slabih odločitev, ki jih lahko z nekaj zadržanosti poimenujemo tudi modna kombinacija.

S slabimi ali bolje rečeno dolgočasnimi rezultati pa so, pričakovano postregli tudi moški, saj je v kopici povabljencev, nominirancev in nastopajočih resnično izstopala le trojica. Lady Gaga sanjala v belem

Belina je bila na letošnji podelitvi zlatih kipcev, ti so mimogrede prevlečeni s 24-karatnim zlatom, element, ki je povezoval vse uspešno izbrane oblačilne kombinacije. Med njimi je zaradi svoje veličastnosti še posebej izstopala obleka, ki jo je tako na rdeči preprogi kot med petjem pesmi Sound of Music nosila pevka Lady Gaga, ki je sicer prepoznavna po svoji ekstravagantnosti.

Tokrat je, namesto krvavo rdečih zrezkov, ki bi pokrivali strateška mesta na telesu, namreč izbrala kreacijo, v kateri je izražala nekaj povsem drugega, kot bi pričakovali, gracioznost. Gwyneth Paltrow in Jessica Chastain popolnoma izgubili kompas

Glede na odlične oblačilne kombinacije, s katerimi sta igralki Gwyneth Paltrow in Jessica Chastain navduševali na rdečih preprogah preteklih podelitev zlatih kipcev, je bila letošnja izbira pravo razočaranje.

Medtem ko je Gwyneth Paltrow več kot očitno ostala še v najstniških letih in izbrala obleko, ki pokriva le eno ramo, za povrh pa to okrasila z velikim tekstilnim cvetom, je Jessica Chastain z izbiro obleke popolnoma uničila proporce, s katerimi se je lahko pohvalila v preteklih letih. Emma Stone, Marion Cotillard in Keira Knightley popravile vtis

Da pa modni priokus z rdeče preproge ne bi ostal grenak, so poskrbele igralke Emma Stone, Marion Cotillard in Keira Knightley, ki so se odlično odrezale in dokazale, da tudi sloviti Hollywood premore nekaj individualnega stila. Moško čast reševali trije mušketirji

Zakaj trije mušketirji? Ker so si v s testosteronom prenapolnjeni dvorani edini upali korak naprej in izbrali kombinacijo oblačil, ki vsaj nekoliko odstopa od uokvirjenosti, kot smo je, ko je govora o modi na rdeči preprogi, vajeni pri moških.

Igralci Eddie Redmayne, David Oyelowo in Jared Leto so bili torej tisti trije moški, ki so si upali več. Sploh zadnji, Jared Leto, je v preteklih dveh letih poskrbel za mnoge ljubosumne poglede predstavnic nežnejšega spola, ki so vzdihovale ob njegovi dolgi pričeski. Več oblačilnih kombinacij z rdeče preproge Oskarjev 2015 si oglejte v galeriji spodaj:

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin