SiolNET. Trendi Moda
1,20

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Kako lahko zobna nitka pomaga do brezhibnih mačjih oči

1,20

termometer

Foto: Instagram

Ste se že izurile v oblikovanju mačjega pogleda? Lahko vam pomaga tudi zobna nitka.

Popolna črta na veki, ki ustvarja videz mačjega pogleda, je zelo zaželena med tistimi, ki jim njeno risanje povzroča težave. Tiste, ki s tem nimajo težav, pa vedo, da je pravzaprav sploh ni težko narisati. Potrebno je nekaj vaje, prav pa pridejo tudi nekateri pripomočki.

Nekatera dekleta si mačji pogled ustvarijo s pomočjo kreditne kartice ali samolepilnih listkov, uporabnica Instagrama Makeup By Sugar pa ima še en zanimiv trik, ki skoraj zagotovo pomaga: ustvarjanje mačjega pogleda s pomočjo zobne nitke.

Potrebujete zobno nitko z držalom in seveda črtalo za veke. Za lažje učenje lepotni strokovnjaki priporočajo nakup črtala v svinčniku.


Postopek: zobno nitko na držalu premažete s črtalom za veke in ob očeh ustvarite dve diagonalni črti, ki se na enem koncu skleneta. Ko ste tako zarisali "mačjo" mejo, morate samo še zapolniti prostor med črtama in nad vekami nadaljevati ravno črto.

 

A post shared by Makeup by Sugar (@iamsugarcoated) on

Za to metodo boste še vedno potrebovali mirno roko, a bodo zarisane črte zelo pomagale in vas opogumile, da si boste večkrat omislili mačji videz.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 3
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin