SiolNET. Trendi Moda
1

termometer

  • Messenger
  • Messenger

In zgodil se je Trendoskop!

1

termometer

 | Foto:
Verjetno najbolj pričakovana modno obarvana prireditev letošnjega decembra je včeraj v vsem svojem sijaju zažarela v prestolnici. In zgodil se je Trendoskop.

Kot se je napovedovalo, se je tudi zgodilo: modno-glasbeni spekatekel slovenskih oblikovalcev in pevke Hannah Mancini se je v avli Narodne galerije v Ljubljani odvil z neverjetnim zanimanjem povabljenih gostov, estradnikov, podjetnikov in modnih navdušencev, ki so vsi po vrsti prišli na prireditev, da bi lahko prisostvovali modnemu preformansu in večeru črno-bele estetike.

Trendoskop je malce po 20. uri zaživel v vsej svoji veličini s slovenskimi modnimi ustvarjalci, ki so eden za drugim jemali dih ob stičišču treh rek. S kreacijami, ekskluzivno zasnovanimi prav za Trendoskop, so se predstavili: tudi pri Lady Gaga priljubljeni Peter Movrin, Jelena in Svetlana Proković, Zoran Garevski, Alenka Globočnik in Anja Dragan.

Večerno dogajanje sta pred tem odprla direktor podjetja TSmedia mag. Tomaž Pernovšek in urednica Scene in Trendov na Planet Siol.net Milena Kalaacunn. Oba sta v svojih pozdravih poudarila pomen besede trend, ki ji na Planet Siol.net ne le sledimo, ampak trende tudi sami ustvarjamo.

Eden od vrhuncev večera je bila predstavitev ustvarjalke Marjete Grošelj, nedvomne slovenske ikone oblikovanja torbic, ki je eno izmed obiskovalk tudi nagradila s svojo unikatno torbico, ki je ves večer v soju žarometa kradla poglede s pretežno črnih in velikokrat modno obarvanih toalet zapeljivih povabljenk na glamurozni prireditvi.

Po končanem performansu so se zbrani še dolgo zabavali ob glasbi DJ-ja W2DN, ki je poskrbel za pravo, trendovsko glasbeno kuliso pogovorom, ki so se večinoma prav tako pletli o modi.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin