Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
29. 6. 2011,
12.21

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Natisni članek

Tommy Hilfiger Michael Kors moda

Sreda, 29. 6. 2011, 12.21

8 let, 5 mesecev

Hilfiger želi investirati v podjetje Michaela Korsa

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2
Tommy Hilfiger, modni oblikovalec istoimenske znamke, se je sestal s svojimi svetovalci, da bi preučil možnost investicije v širjenje podjetja oblikovalca Michaela Korsa.

Michael Kors, ki ga poznamo kot enega od sodnikov v televizijskem resničnostnem šovu Project Runway, naj bi prodajal 25-odstotni lastniški delež svojega podjetja. Kors mora zbrati približno 500 milijonov ameriških dolarjev, da bo lahko razširil podjetje. Ponudbe, ki jih bo Kors prejel, bodo javnosti znane v juliju.

Kljub temu Hilfiger še ni podal uradne izjave o njegovi morebitni investiciji v Korsovo podjetje. Je pa povedal: "Tisti, ki ne bi investiral v Korsovo podjetje, je nor. Michael Kors je zame zagotovo naslednji največji svetovni oblikovalec." Hilfiger je prepričan, da bi bila investicija v Korsovo podjetje dober poslovni nakup.

Hilfigerjeva prioriteta je še vedno njegova lastna znamka, s katero je dosegel svetovno prepoznavnost in uspeh. V zadnjih letih pa pri oblikovanju sodeluje s slavnimi osebnostmi iz sveta filma in glasbe.

Ne spreglejte