SiolNET. Trendi Moda
4

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Dvojčici Olsen najbolje oblečeni sestri

4

termometer

Priznana modna revija Vogue je dvojčici Mary Kate Olsen in Ashley Olsen izbrala za najbolje oblečeni sestri.

Dvojčicama, igralki in modni oblikovalki, ki se sicer redno pojavljata v reviji Vogue, so v uredništvu modne revije Vogue podarili poseben naziv – najbolje oblečeni sestri. Prekosili sta celo trenutno najpopularnejši sestri na svetu, Kate in Pippo Middleton. Naziv sta si pridobili med devetimi svetovno znanimi sestrami, med katerimi sta se znašli tudi noseča Beyonce in njena sestra Solange Knowles.

Tudi pri reviji Vogue priznavajo, da je bilo letošnje leto zaznamovano s sestrama Middleton, ki navdušujeta z ravno pravimi merami kril, primernimi za vse generacije žensk, ne glede na priložnost. Preprost, a eleganten slog je tisto, kar privabi poglede modnih oblikovalcev in kritikov po vsem svetu. A zmaga je romala v roke mlajših deklet.

Prepričali sta jih 25-letni dvojčici, ki sta slavo spoznali že v otroških letih, pozneje pa postali lastnici dveh blagovnih znamk, ki ju hvalijo številni modni kritiki. Na uredništvu revije so prepričani, da trenutno ni bolj stilsko urejenih in izvirnih sester kot sta zmagovalki, dejstvo, da sta se v preteklosti že pojavili na vrhu seznama najslabše oblečenih, pa jemljejo izredno pozitivno.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin