Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
23. 11. 2015,
13.46

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

Sofia Vergara Joe Manganiello Sophia Loren

Ponedeljek, 23. 11. 2015, 13.46

6 let, 6 mesecev

Čutna Kolumbijka, ki je ne boste nikoli ujeli v trenirki

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0
Zapeljiva igralka, ki na rdeči preprogi vedno znova zasenči vse okoli sebe, je rada do potankosti urejena vedno in povsod. Tudi če je ne spremljajo kamere in fotoaparati.

Sofia Vergara, zvezdnica iz priljubljene humoristične serije Sodobna družina, velja za eno najlepših in najbolj zaželenih igralk tega trenutka. Svoje srce je oddala igralskemu kolegu Joeju Manganiellu, s katerim se je poročila pretekli konec tedna. In kot je bilo pričakovati, je bila tudi na svoji poroki videti brezhibno.

43-letna Kolumbijka se je poročila v beli svileni obleki oblikovalca Zuhaira Murada, okrašeni z ročno izvezenimi detajli in bisernim pasom. "Bolje sem videti v oprijetih oblekah, ki nudijo dovolj podpore. Imam 43 let in si ne morem privoščiti kaj preveč norega. Nosim tisto, v čemer sem videti dobro," je avgusta povedala za poročno revijo Marthe Stewart in tega se je res držala tudi na poročni dan. Izbrala je obleko, ki je poudarjala njene obline – tovrstni kroji so že od nekdaj njen zaščitni znak.

Libanonski oblikovalec Zuhair Murad je eden Sofijinih najljubših oblikovalcev in prav on je poskrbel za nekaj njenih najodmevnejših stajlingov na rdeči preprogi. Med drugim se je podpisal pod turkizno obleko, ki jo je nosila na podelitvi emmyjev leta 2012 in s katero je požela ogromno pozornosti – predvsem zato, ker ji na obleki popustila zadrga in razkrila njeno popolno oblikovano zadnjico, s čimer se je igralka hudomušno pohvalila tudi sama, ko je fotografijo "incidenta" objavila na Twitterju.

Sofia se zaveda svojih atributov in jih na rdeči preprogi vedno rada poudari, obenem pa nikoli ni videti vulgarno. Zaveda se zlatega pravila: če pokažeš noge, zakrij dekolte, in obratno. Prav tako nikoli ne pretirava z nakitom, ampak izbere en dramatičen kos, ki obleko poudari, ne da bi jo zasenčil. Njena vzornica je njena soimenjakinja Sophia Loren. "Ona je popoln primer ženske, ki ve, kaj je na njej videti dobro. To je tudi moj glavni nasvet ženskam – vedeti morate, kaj je na vas videti dobro, in to poudariti," je za spletno stran Total Beauty pojasnila Vergara.

Sveže poročena Kolumbijka je vedno rada urejena, tudi ko ugasnejo kamere. "Vedno sem rada lepo oblečena. Ne maram iti ven v trenirki ali čem podobnem. Tudi če nosim kavbojke in običajno majico, to kombiniram z visokimi petami, nakitom in lepo torbico," je nekoč dejala. "Mislim, da se lahko počutiš udobno in sproščeno, obenem pa si videti seksi in urejen."

Ne spreglejte