Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
10. 6. 2013,
12.51

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

modna revija LPP avtobus

Ponedeljek, 10. 6. 2013, 12.51

8 let

Bi šli na avtobus z manekenkami?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Uporabniki ljubljanskega potniškega prometa so ponedeljkovo dopoldne na avtobusu doživeli nekoliko drugače.

Na avtobusni liniji številka 6 je bilo v ponedeljek ob 10. uri še posebej živahno, saj so se nič hudega slutečim potnikom na avtobusu pridružile še manekenke v kreacijah mlade modne oblikovalke Nike Torkar, študentke oddelka za tekstilstvo naravoslovnotehniške fakultete, ki je svoje kreacije že predstavila v številnih priznanih modnih revijah, letos pa tudi na modnih brveh Philips Fashion Weeka.

Dekleta so modno potovanje po Ljubljani začela na postajališču Tobačna, kjer so se s šestico odpeljala do postajališča Smelt. Verjetno ni treba posebej poudarjati, da so med zmedenimi potniki vzbudile kar nekaj zanimanja, saj se ne zgodi pogosto, da na avtobusu srečaš visoko modo, ki jo spremljajo še bliski medijskih fotoaparatov. Ker bi hojo v visokih petkah po premikajočem se avtobusu lahko uvrstili že med kakšne ekstremne športe, so dekleta petke pustila doma, prav tako pa se jim ni bilo treba prerivati skozi množico. Vsaka od njih je tako zavzela svoj prostor in pozornost vzbujala z različnimi pozami, kot da bi šlo za nekaj povsem vsakdanjega.

Ker se je dogodek odvijal na povsem običajni liniji, so na vsaki postaji vstopili novi potniki in začudenju ni bilo konca. "Najprej mi ni bilo nič jasno, od kod vse kamere in fotoaparati, koga ljudje gledajo? Nato sem jih opazila. Manekenke! Ideja se mi zdi super, greš na avtobus in vmes vidiš še nove trende. To bi lahko naredili vsak zamorjen ponedeljek!" je nenavadno modno revijo komentirala potnica Nina.

In kaj na takšne ideje pravijo moški potniki? "Čeprav se ne spoznam na modo, pa lepa dekleta vedno rad gledam!" pravi Miha, njegov prijatelj pa v smehu dodaja: "Če je že gneča, se ne bom branil stiskanja z manekenkami!"

Je vožnja z avtobusom že iz mode? Dogodek je potekal v okviru nacionalne ozaveščevalne kampanje Prednost za vse, ki javnosti predstavlja prednosti javnega potniškega prometa. Dogodek je tako popestril običajno pot z avtobusom in dokazal, da javni potniški promet ne zaostaja za najhitrejšimi modnimi trendi.

Trendi za prihajajočo jesen in zimo Nika ustvarja pod imenom NIKATO couture, predstavljeno kolekcijo Box of chocolates pa lahko opišemo po znanem reku: je kot bombonjera, nikoli ne veš, kaj boš dobil. Kolekcijo sestavljajo glamurozne večerne obleke, ki pa imajo več možnosti nošenja – iz večernih oblek se lahko preobrazijo v bolj vsakdanje kreacije. Kako so videti v vsakdanjem mestnem vrvežu, pa si poglejte v fotogaleriji.

Ne spreglejte