Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
1. 10. 2015,
8.14

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

advertorial Cineplexx opera New York Metropolitanska opera

Četrtek, 1. 10. 2015, 8.14

2 meseca, 1 teden

Svetovno znana newyorška opera Metropolitan v Celju, Mariboru in Kopru!

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Cineplexx začenja novo sezono neposrednih prenosov iz newyorške Metropolitanske opere. Ljubitelji opere, tega ne smete zamuditi, saj bodo letošnje predstave zares glamurozne.

Privoščite si čaroben večer

Ko boste opero enkrat spremljali v živo, je čisto mogoče, da se boste vanjo popolnoma zaljubili. Sicer pa: le zakaj vam ne bi bila všeč? Opere nam pripovedujejo čudovite zgodbe, ki z razlogom živijo tako dolgo, saj očarajo na milijone ljudi po vsem svetu. Tu je seveda še mogočna glasba, ki preprosto začara. Ne gre pa prezreti niti čudovite scene in prelepih nastopajočih, ki očarajo v glamuroznih kreacijah.

Je slišati kot nekaj, v čemer bi uživali?

Newyorška Metropolitanska opera v živo – v Celju, Mariboru in Kopru

V kinematografih Cineplexx so pripravili novo sezono neposrednih prenosov sezone 2015/16 svetovno znane Metropolitanske opere. Izbor predstav je letos zares bogat, saj gre za kar 11 predstav, šest v popolnoma novi izvedbi. Spremljajte opere skupaj z Newyorčani in uživajte v predstavah svetovno znanih opernih zvezd.

Zakaj bodo letos predstave še posebej spektakularne?

Nove izvedbe: prenašali bodo novo izvedbo Verdijevega Trubadurja, Bergovega šokantnega dela o izjemno privlačnem dekletu Lulu, Puccinijeve strastne izvedbe klasičnega romana Manon Lescaut in Straussove Elektre.

Zares posebna poslastica bo prikaz Mozartove Čarobne piščali, in sicer v čast njeni deseti obletnici neposrednih prenosov, kot prve v živo izvedene opere v visoki ločljivosti.

Skupaj z Newyorčani doživite premiero zadnje opere iz Donizzetijeve trilogije o družini Tudor Devereux. Zanimivost: s to opero bo Sondra Radvanovski postala prva operna pevka v zgodovini Metropolitanske opere, ki bo odigrala vse tri Donizettijeve junakinje.

Prvič po 1961 pa bo v Metropolitanski operi spet predstava Bizetove romance Lovci biserov.

Prva predstava že 3. oktobra!

Sezona se začne 3. oktobra, in sicer z znamenito Verdijevo opero Trubadur, v kateri bo glavno vlogo Leonore odigrala slovita Anna Netrebko.

Ne spreglejte