SiolNET. Trendi Kultura
Vsebino omogoča Špas teater
  • Messenger
  • Messenger

Ko se v ljubezenske prevare premešajo znani Slovenci

Vsebino omogoča Špas teater

Ljubezenske spletke v ritmu znanih pesmi in zvrhana žlica dobrega humorja. To je rdeča nit komičnega romantičnega muzikala Ljubezenske prevare, ki 18. oktobra prihaja na oder Špas teatra.

špas teater | Foto:

Oktober je čas za novo gledališko premiero. V Špas teatru se bo namreč 18. oktobra odvila druga od štirih premier. Komedija Ljubezenske prevare bo z odlično igralsko zasedbo pričarala vrhunsko romantično razpoloženje, kjer ne bo manjkalo smeha. Da bo še bolj veselo, pa bodo poskrbele tudi znane melodije, ob katerih boste začutili željo po poskočnem plesu.

Na enem odru vse, kar lahko pričakujete v gledališču

Izvirni dialogi, ki jih je spisal eden najboljših slovenskih piscev Andrej Rozman Roza, polni humornih vložkov, in odlična glasbeno-igralska zasedba vam bodo ponudili vse najboljše iz teatra; zaplete, intrige, preračunljivost, malo romantike, očarljivosti šestdesetih, veliko dobre glasbe, znanih napevov, drzne interpretacije ter – nov, drugačen pogled na ljubezen! Ste pripravljeni nanj?

Ob ritmih popularnih songov se nam bo razkrila poznana zgodba o obutem mačku, ki se bo zasukala čisto po svoje. Tako kot mnogo ljubezni v resničnem svetu. To je zgodba o Juliji, hčerki aristokratskega okusa ter o dilemi "prave izbire". V svetu bogatih veljajo drugačna pravila ... Kdo bo idealni ženin za hčer, to neprecenljivo družinsko vrednost? Kdo bo izbranec? Bo zmagala ljubezen?

špas teater | Foto:

špas teater | Foto:

Spektakularna zasedba, ki vas bo prikovala na gledališke sedeže

Muzikal, poln preobratov in iskrivih trenutkov, bodo prevzeli odlični Jan Bučar, Rok Ferengja, Tina Gorenjak, Maja Martina Merljak, Gašper Rifelj in Alojz Svete.

Edinstvena igralska zasedba pod režijsko taktirko Žige Flajnika bo napletla popolno romantično gledališko komedijo, ujeto v izvrsten muzikal, poln duhovitosti in s prav zanimivim sporočilom.

 

"Kot vemo, v resničnem življenju ne živijo le romantične ljubezni. Onkraj klasike in idealov so še druge možnosti. V njih se, podžgane s silovitostjo človeške domišljije, začnejo tudi spletke. Bodo tokrat uspešno ostale skrite?" je novo predstavo napovedal režiser Žiga Flajnik.

Špas teater bo pod sloganom "PRIBLIŽAJMO GLEDALIŠČE VSEM! Za smeh in ljubezen gre!" vsa sredstva, ki so sicer namenjena oglaševanju predstave, raje namenil za cenejše vstopnice ljudem, zato bo cena vstopnice za prve tri ponovitve le 11 evrov.

špas teater | Foto: Ne zamudite najbolj romantične zgodbe te jeseni, ki bo premierno zaživela 18. oktobra, v Špas teatru.

Cena vstopnice: 11 evrov

PRIHAJAJOČI DATUMI:

Mengeš:

Zaradi izrednega zanimanja dodatni termin: 17. oktober.

18. in 20. oktober

Žalec: 30. oktober

Za več informacij o datumih in nakupu vstopnic lahko preverite TUKAJ.  

špas teater | Foto:

spas teater | Foto:

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin