SiolNET. Trendi Kulinarika
Vsebino omogoča HOFER
  • Messenger
  • Messenger

Začenja se FerFud BBQ TOUR – najbolj vroča žar turneja

Vsebino omogoča HOFER

Kulinarično-dobrodelni projekt FerFud se vrača na slovenske ulice. Tokrat bodo na svoj račun prišli ljubitelji žara, saj bodo v soj žarometov stopili vroči hiti slovenskih BBQ legend. FerFud BBQ TOUR se začne v sredo, 18. aprila, ob 11.00 na Ljubljanski tržnici, ko bodo štiri restavracije z izurjenimi žar mojstri postregle fine grižljaje.

HOFER

Štiri restavracije so v svojih studiih iz HOFERjevih kakovostnih sestavin skomponirale vroče BBQ hite, ki bodo razvajali brbončice žar oboževalcev na turneji po celotni Sloveniji. Na premiernem nastopu v sredo, 18. aprila, se bodo na Ljubljanski tržnici s svojimi največjimi hiti predstavile legende slovenskega BBQ žanra: Hood Burger, Sorbara Steak House, Hillbilly`s Smoke House in Pop's Place.

Dobrodelna turneja dobrih vibracij

Za žar turnejo po Sloveniji bo vsaka od sodelujočih restavracij ustvarila meni s štirimi jedmi in poskrbela, da bodo v dobrotah lahko uživali tudi vegetarijanci. Novost letošnje izdaje je 300 kilogramov težak »smoker«, s katerim se bo za vročimi hiti še bolj kadilo.

Cilj trimesečne turneje, v okviru katere bo vsaka izmed restavracij na poti tri tedne, seveda ni zgolj širjenje omamnih vonjav in dobrih vibracij, ampak s prodajo jedi pomagati otrokom, vključenim v projekt Botrstvo v Sloveniji. Prispeva lahko prav vsak ljubitelj žara, ki plačilu po fer ceni ali plačilu z objavo doda še fer znesek po svojih zmožnostih.

HOFER HOFER HOFER

Fer objava ali fer cena

Vsakega od skupaj 16 BBQ hitov bo na turneji mogoče poravnati na dva načina – po fer ceni, ki je enaka ceni sestavin v trgovinah HOFER, ali s fer objavo na družbenih omrežjih. Slednja predstavlja inovativen in preprost način plačila s QR-kodo, ki jo posameznik prejme z objavo določene FerFud vsebine na svojem Facebook ali Twitter profilu. Projekt bo že tradicionalno dobrodelno obarvan, saj bo izkupiček od prodanih fer grižljajev namenjen otrokom, vključenim v projekt Botrstvo v Sloveniji.

Najbolj vroča, najbolj sočna, najbolj zadimljena, najbolj dišeča in žareča dobrodelna žar turneja vseh časov je skoraj tu, do otvoritvenega dogodka pa se lahko za BBQ TOUR ogrejete na FerFudovih družbenih omrežjih ali na spletni strani.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin